🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 38 781
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
И аз първо като го видях се изненадах колко много прилича на Брандо (но явно няма как да е той) - мислех да не е някаква компютърна версия.

# 556
  • Галифрей
Има хубав филм с него на младини където не играе злодей
https://www.imdb.com/title/tt0107756/

# 557
Ще го видя после .. Наскоро се сетих за Елизабет .. Наскоро споменах за Кейт Бланшет която обожавам и за любимите ми филми с нея и забравих за този . BlushBlush

# 558
  • София
"Гунди" за трети поред уикенд постига един и същи резултат. Абсолютно невъзможно - 1 058 294 лв/5 423 187 лв.
Още 1.2 млн лева и ще изпревари тоталният първенец Аватар 2.

# 559
  • София
Това което се случва с Гунди е вече извън всякакви очаквания. Някакъв социален феномен. 😮🙂
Трети пореден уикенд с над 1 млн. лв?! Както е тръгнало може да подгони и неимислите 10 млн. Само въпрос на време е да счупи вечния рекорд на Аватар 2 от 6.6 млн.

Много съм изненадан и от приходите на Венъм, особено на фона на предните филми. Според мен това по-скоро се дължи на феномена Гунди. Всички останали филми понамазват покрай него. Общо взето както се казва сульо и пульо отива на кино да види Гунди и си казват абе я чакайте да гледаме и още нещо, сега ни е паднало. Повечето от тези хора няма да стъпят отново в кината...
Знам го добре този социален феномен. Точно когато излезе първия Аватар и го видях с очите си този феномен. Хора от селца и паланки идваха на кино за първи път през живота си или за първи път от много години насам и така.

Иван и Андрей буквално избиха рибата. Ами честито да им е. Simple Smile

В САЩ/Канада всичко е на вълна избори и не им е много до кино. Нищо особено като резултати, като Венъм ще мине 100 млн. което не е изненада разбира се.

# 560
  • София
Моят най-любим български съвременен филм е "Сърцето на машината".

# 561
Някой гледа ли Мегалополис? Оценката в Имдб е отчайваща.

# 562
Имаше лоши ревюта в темата (или в предишната).

# 563
  • в сърцето на един мъж...
Някой гледа ли Мегалополис? Оценката в Имдб е отчайваща.

Има много лоши ревюта, говори се, че хората си излизат от залата и не го доглеждат.

# 564
 Филмът е много "арт", затова. И персонажът на Шая Лебьоф бил особено отблъскващ. А освен него, има и други отблъскващи неща (някои от които бяха преразказани в ревюта от Ю туб и нямам желание да виждам).

# 565
Гледах “Граф Монте Кристо”, голям фен съм на книгата и страшно ми хареса.

# 566
  • София
Само за 17 дни филмът за легендарния български футболист Георги Аспарухов успя да подобри 14-годишния рекорд на "Мисия Лондон", отчитайки 397 225 зрители и вече заема първо място в официалната класация за най-гледани български филми след 1989 година според данните на Национален Филмов Център. За периода преди 1989 година няма водена официална статистика за броя зрители в кината.
"Гунди - Легенда за любовта" вече официално е най-гледаният български филм в новата история на киното ни.
https://www.actualno.com/cinema/gundi-legenda-za-lubovta-veche-o … news_2332767.html
"Гунди" направи хеттрик - разби нов рекорд и изкара още 1 млн. лева
https://webcafe.bg/kino/gundi-napravi-hettrik-razbi-nov-rekord-i … e-1-mln-leva.html

Но пък се задават "Дни на грохот"!
Готви се продължение на култов филм от 90-те, Том Круз се бори за главната роля
    Том Круз е в процес на обсъждане с "Paramount" да се присъедини към актьорския състав на продължението на оригиналната драма "Дни на грохот". След успеха на "Топ Гън: Маверик", холивудската звезда се подготвя за следващата си екшън драма, пише "The Hollywood Reporter".
    Въпреки че "Дни на грохот" не постигна касов успех при излизането си, а критиците му дадоха смесени или неблагоприятни оценки, Круз вярва, че може да повтори формулата, която възроди "Топ Гън" през 2022 г. Проектът все още е в ранен етап, като "Paramount" очаква завладяващ сценарий. "Не мисля, че продължението на "Дни на гръмотевиците" е ужасна идея", каза източник от "Paramount". "Хората може би смятат, че повторното създаване на "Топ Гън" е лоша идея, но аз не мисля така", добави той.

# 567
  • Glasgow
В Единбург са обявили допълнителна прожекция на Гунди заради големия интерес, може да отида да го гледам

# 568
Филмът е много "арт", затова. И персонажът на Шая Лебьоф бил особено отблъскващ. А освен него, има и други отблъскващи неща (някои от които бяха преразказани в ревюта от Ю туб и нямам желание да виждам).

Реално образът на Шая ми беше най-интересен да го гледам. Филмът щеше да ни впечатли, ако го бяхме видяли 80та годинa. Сега е просто една компилация от вече гледани утопии. Философията, която ни прокарва Копола, е мега изтъркана. Един арт напън, от който не излезе нищо. Вече ми писват да си лежат на името и да ни пробутват претенциите си. Изгледали сме по някой и друг филм, дет се вика, отимахме претенции и ние. Добихме смелост, да кажем Не ми харесва, а не дифолтно да се пънем да го харесаме, само защото е на Копола.

# 569
Бих му дала шанс, само ако го гледах във времето, когато имаше три телевизии и пускаха филми само в събота и неделя. В онези времена бях малка и гледах по-безкритично.
И със сигурност нямаше да ми хареса.
Аз съм от традиционалистите по природа и тази идея да се строят "утопични" сгради, ми е дълбоко чужда. И като цяло съм против прекаленото обновление - харесвам старите неща (имам предвид поддържани; не ако става дума за индийски тип гето, построено от кашони и ламарини - ама там май направо ги насмитат с багери, без да ги чакат да се изнесат).

Като стана дума за утопични постройки -
Скрит текст:
представям си как ще изглеждат новите озеленени сгради, след като ги вкарат в упореба - примерно след 5 години...

Общи условия

Активация на акаунт