🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 38 776
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Вчера гледах интервю със сина на Уил Смит (не помня кой от двамата, май по-младият) - уникален идиот! И си личи, че се напъва да бъде такъв, а не е нещо здравословно.
Пример за това какво се получава, когато си възпитаваш децата прекалено либерално.

Посланията на филмите трябва да бъдат такива, каквито се харесват.
Това, че филмите възпитават и т.н. са глупости. Ако някой повтори някоя простащина, която е видял във филм, това не е заради филма, а си му е било заложено.

# 586
  • Berlin
densi, за трети клас подходящ ли е този филм (9-10г)?

# 587
  • UK
Някой дали гледа Lee , с Кейт Уинслет?

# 588
  • София
Моята 9 годишна гледа "Гунди" с татко си.
Харесало ѝ е. Не вярвам, че е разбрала нещо съществено, но ритмично викаше вкъщи:
"Пазете се от Гууунди
в последните секууунди!"
Татко ѝ каза, че филмът не е лош, но нищо изключително.

И двамата са запалени левскари, така че за дете, което се вълнува от футбол, вероятно ще е интересно.

Аз май ще чакам Замунда.

# 589
Смятам уикенда да отидем на “Гунди”. Въздържам се все още от очаквания, да не кажа, че са ми леко занижени поради неособено добри впечатления от българското кино като цяло. По принцип не си създавам очаквания по чужди мнения, а по-скоро на база на предишен опит. Оттам проблемът ми с продълженията.
В тази връзка, четохте ли първите отзиви за Гладиатор 2? Доста са положителни, но категорични, че не трябва да се сравнява с първата част.
Някой с отзив за Усмивката 2? Мен нещо трейлърът ме разочарова и чакам да се появи по торентите, за да му метна око. Иначе първата част ми хареса.

# 590
Павел Иванов ми е толкова никакъв като актьор. И толкова беше смешен с неговата изгора на премиерата като се бяха барнали като за Оскарите. Ако беше друг в главната роля бих отишла.

# 591
  • Berlin
И аз питах доста назад за Smile 2, ама никой не писа. Ще го гледам, не съм гледала трейлъра и не знам какво ще е (продължение някакво или друга верига от хора).

# 592
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз за "Усмивката 2" срещнах много полярни мнения. На едни много им харесва, на други казват, че е много по-слаб от първия. На мен от трейлъра ми хареса, ще чакам да го качат онлайн.
Всъщност до края на годината е голяма суша

# 593
  • гр.София
Усмивката 2- има страхотно! добра актриса в главната роля! Единствено идеята за преселване на Нещото в нов приемник е същата.Героите са различни .Има доста пробойни в сюжета,или поне аз не разбрах някои неща.
 Аз си гледах основно със запушени уши.
Дъщеря ми пък го оцени като доста гаден.  Някак оцеляхме Smiley

# 594
  • в сърцето на един мъж...

Аз за съжаление го изтървах, а тя беше дошла тук на филмовия фестивал и много ме е яд. Сега не знам къде може да се намери и да се гледа, но отзивите са добри.

# 595
  • Bayern

Аз за съжаление го изтървах, а тя беше дошла тук на филмовия фестивал и много ме е яд. Сега не знам къде може да се намери и да се гледа, но отзивите са добри.
Тук https://bflix.gg/watch-movie/watch-lee-114169.10686742 с английски субтитри

# 596
  • в сърцето на един мъж...

Тук https://bflix.gg/watch-movie/watch-lee-114169.10686742 с английски субтитри

Благодаря!

# 597
  • Варна
 И тук го има вече с дублаж на руски и субтитри на руски
https://rezka.ag/films/drama/70114-velikaya-2023.html

# 598
  • UK
В платформата на Skytv го пуснаха миналата седмица, иначе при нас, в ЮК, е по кината в момента.

Гледах One life, много хубава история. Страхотен Антъни хопкинс. Малката дъщеря беше при мен и добре си поплакахме с нея.

Изгледахме, семейно Time cut по Нетфликс, нещо като евтин вариант на Писък, но с пътуване във времето. Само тинейджърката се впечатли леко.

# 599
  • Варна
Току-що гледах ,,Lee".   Разчувства ме, то няма как да не ме, темата за ВСВ  е...
 Все още болка , срам и уважение.
 Дано ме разбирате.
 Докато  помним...
А как да помним , ако няма документи, снимки, папируси, статуи, клинопис, митове и ...филми?

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 10:39 от Пеева

Общи условия

Активация на акаунт