🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 37 982
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Berlin
Ммм, как хубаво няма да гласувам аз тук, най-омразният ми жанр, или да гласувам само за двата, които съм гледала от списъка.🤔 Ама много малко заглавия (сравнено с предната анкета).

# 676
  • София
Гласувах в анкетата, но очаквах да видя Клетниците. Завладяваща и запечатваща се в съзнанието музика.

Вместо него дадох глас за Коса.
Иначе Мамма мия и Бурлеска.

# 677
Мюзикъл ще гледам само с допрян до главата пистолет, и то не е сигурно, дали няма просто да кажа да ме гръмнат и да се приключва. Един единствен мюзикъл съм изтърпяла досега и даже ми е харесал, но не е популярен и го няма в анкетата - Суини Тод: Бръснарят демон от Флийт Стрийт, с Джони Деп, Хелена Бонъм Картър и Алан Рикман. Наскоро даже много ми се гледаше новият Чарли и шоколадовата фабрика, но не знаех че е мюзикъл. Спрях го на втората песен...

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 13:35 от Drama Llama

# 678
Гласувах за Ла ла Ленд, но любимият ми е Суини Тод.

# 679
  • София
Отново ще се повторя, всички тези заглавия за които сте писали ги имаше, но в 1 кръг и просто не се класираха за финалния кръг на жанра. Simple Smile
Малко са заглавията, защото оригиналната селекция не беше голяма, но пък така ще ви е по-лесно да отсеете топ 3.

Между другото да си кажа, че съм изненадан, че ''Наистина любов'' е на 1 място, като най-любимия романтичен филм на Бг мама. Simple Smile

# 680
  • Berlin
Да и за мен е изненада, още повече че и гласувах за него.😀 Трябва да го изгледам пак. Мислех, че “Тетрадката” ще е първи.

# 681
  • Галифрей
Наистина любов е класика този филм съм го гледала сигурно  милион  пъти никога не ми е омръзвал. През декември ще си го гледам пак. Всички персонажи са в болка, различни истории, несподелена любов,  разбити сърца и тн и как да се справят с това с черният класически британски хумор. Винаги плача на сцената когато персонажа на Ема Томсън разбира,че  мъжат й е дал подаръка на друга жена. Лично е преминала през това.
Ричард Къртис е легенда. ❤
Жалко,че вече не правят такива филми.

# 682
  • в сърцето на един мъж...
Тук изборът ми беше лесен - Коса, Уестсайдска история и Аз пея под дъжда Simple Smile Много са ми любими и трите.

# 683
Честно казано, май харесвам повече по-сладникавите мюзикъли, като Звукът на музиката, Хелоу Доли и Моята прекрасна лейди (като малка ги харесвах повече), но гласувах за класиките Коса, Исус Христос и Брилянтин.

П.п. Аз пея под дъжда също ми е любим. А в Исус Христос Суперзвезда харесвам по-скоро музиката.

# 684
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
"Брилянтин", "Фантомът от операта", "Аз пея под дъжда" любими.
За "Наистина любов" и аз съм изненадана, имаше къде, къде по-качествени филми на тази тематика. Явно негласувалите са много и затова е този резултат.
Дяволче, смяташ ли да гледаш новият "Гладиатор" и ако да, да те чакам ли с ревю Grinning.

# 685
  • Галифрей
Обичам  филма Аз пея под дъжда ❤ Пропуснала съм го не го видях. 😟

Може би защото НЛ  винаги е бил от най-обичаните коледни романтични филми.

# 686
  • София
Ще го гледам Джес.
Аз и Гунди не съм гледал още.
Не обичам да ходя в претъпкани зали, а сега сигурно и на Гладиатор ще е същото.
Мисля да ги гледам един след друг другата или по другата седмица.
Малко да се поизгледат (то Гунди го чакам да се изгледа вече цял месец, хаха).
Но със сигурност ще се гледат на кино.
Аз скоро не съм ходил на кино, личи си и по липсата на ревюта, но това е защото имам доста работа + пустите риалити формати и темите и всичко.
Но съм свалил доста филми и ще наваксам яко и бързо. Simple Smile

# 687
  • на последния етаж
И аз чакам да се поизпразнят залите и да гледаме Гунди семейно, много дълго се проточи това чакане обаче.

# 688
  • Галифрей
Ако сте от София гледай го в Euro Cinema или G8 там е спокойно и няма много хора.

# 689
Доволна от Гладиатор.
Мисля, че много му пречи сравнението с първия филм, а то пък е неизбежно. Филмът е доста добър. Драмата не е толкова много, но, както писах и назад за друго, това е филм на времето си. Преди 20-25 години щеше да има забележимо повече насилие и нямаше да има такъв хепи енд, както е сега.

Общи условия

Активация на акаунт