🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 38 018
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • IC 1101,Abell 2029
Рано е. Филмите се появяват по торентите поне след около 3 месеца (след излизането по кината). Освен ако не е много лошо качество.
Оказва се че за този филм не е рано.За тези които знаят английски има 3 рилийза при "пиратите" при това единият е с качество 1080p.

# 661
Рано е. Филмите се появяват по торентите поне след около 3 месеца (след излизането по кината). Освен ако не е много лошо качество.
Оказва се че за този филм не е рано.За тези които знаят английски има 3 рилийза при "пиратите" при това единият е с качество 1080p.
Да, но качеството е CAM/TS, т.е. сниман от кино излъчване. За мен лично така не може да се гледа филм, губи се от качестовто. Официално филма още е не пуснат по никоя стрийминг платформа.

# 662
Да, тези по принцип ги пропускам - някой снима в киносалона с телефона си, няма как да е добре.

# 663
  • Sofia
Гледах Гунди тази вечер.
Браво на оператора, режисьора и (не знам точно как се казва тази длъжност) човека, който отговаря за пресъздаването на това време! Много интересно заснет, озвучен и осигурен откъм детайли за времената, които помня и всякакви малки детайли бяха точно на място.

Не съм очаквала да е документален филм, ОК съм, че са пресъздали Гунди през романтичната му история и за съжаление точно тук имам критика, към иначе чудесните актьори, които пресъздадоха чудесно футболните и останалите емоции и сцени, но не успяха (според мен) да пресъздадат любовта си, а именно тя беше главният фокус на филма. Не усетих химия, рецитираха си един на друг, особено в споровете (хората не си говорят така вкъщи) и нито веднъж не успяха да се целунат като влюбени. Щеше да е много добро представление за театър, но това е кино. Главните актьори веднага да си пуснат "Nobody wants this" по Нетфликс и да видят как се целуват влюбените млади хора Simple Smile

Все пак, хубав филм и си заслужава гледането.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 11:00 от NBM

# 664
Хора връщам се от прожекция на " Гладиатор " и не съм кой знае колко доволна , не е зле но не е като първият който е един от любимите ми филми . Имаше доста нелепи сцени и преиграване от няколко от актьорите особенно от Дензъл Уошингтън който харесвам безкрайно много . Като оценка му давам 6/ 10 . Хубаво че имаше и сцени от оригинала . 😊😊  Става за един път този филм но за повече категорично не . 😊😊

# 665
Гладиатор 2 вече е качен на руските сайтове  с много добро качество  ето тук например Гладиатор 2 (2024)

# 666
Сега гледах Гладиатор 2.
Величествен, мащабен, красив и изпълващ! Невероятно добър. Сила и чест!

# 667
Не че искам да ви обиждам , но за мен не беше впечатляващ .. Много сцени ми бяха нелепи.  😐😐 Опитах се да се абстрахирам от първата част ( макар че са свързани ) но първата е сто пъти по добра . 😊

# 668
  • Галифрей
Гледах го Код червено (2024) не ми хареса особено. Беше ми малко странен, много екшъни и супер сили. Но иначе  не е лош филмът. Приятен е.

# 669
И аз гледах Гладиатор 2 - като цяло доста добре беше. Качествено направен, но доста сцени имаше копирани от оригинала, повече от колкото ми се искаше. Задържа вниманието, но все пак си задаваш въпроса "Нужно ли беше втората част?"(както си го задавах за Бийтълджус2), защото оригиналният филм си е перфектен с Ръсел Кроу, просто сладката физиономия на Пол не ми е много.......гладиаторска. За мен Дензъл Уошингтън е звездата на филма, неочаквано честно казано. А близнаците....да ме прощават актьорите, ама по-скоро ми бяха смешни, отколкото страшни, а като се сетя Хоакин колко противен беше в първата част. Трябва да се гледа на кино такъв тип филм, усеща се мащабността по-добре. Давам му твърдо 7.0

# 670
https://youtube.com/shorts/gDbltV8z7dQ?si=ni-kv0edz0JhVY_Z Една от най култовите сцени не само в " Гладиатор " ами във филмовото изкуство изобщо . Една от сцените на който още настръхвам докато я гледам .. Втората част дори и на емоционално ниво не можа поне малко да се доближи до първият филм . Яд ме е за Ръсел Кроу един от най добрите актьори на всички времена , един от най красивите мъже преди време така да се съсипе с това пиене .. Една от причините да обичам този филм е точно той , както и Хоакин Финикс.. Новите императорчета са бледо копие на Комод ! Единствено от всички най много ми хареса Педро Паскал . 😊😊

# 671
Снощи с детето гледахме “Денят, в който Земята избухна”. Забавна анимацийка, но определено не на нивото на другите съвременни анимации. Looney Tunes май си изживяха времето. Детето се забавлява, то и друго за гледане в петък следобед нямаше.

# 672
  • София
На мен ми хареса Гладиатор, в някои отношения имаше малко Game of thrones вайб😁Последните три съботи гледахме Гунди, Код червено и сега Гладиатор и излизаме доволни от киното, обсъждаме, вълнуваме се, това отдавна не ни се беше случвало.
Педро Паскал невероятен, Дензъл също, братята малко ги бяха предобрили като образи, ама става. Имаше две сцени, които малко ме подразниха, едната с Луцила и Хано в килията и другата речта му накрая, но...смятам, че филма си заслужава.

# 673
  • София
Пусната е новата анкета!
Наред са най-любимите ни мюзикъли
😊

Ето и вечния топ 3 на най-любимите романтични филми за потребителите на Бг Мама!
Това са и филмите, които се класират за големия финал.
В случая са 4 заглавия, защото имаме еднакъв брой гласове за третото място и няма как да махна единия за сметка на другия.

1. Наистина любов (Love Actually) (2003) - 18 гласа
2. Тетрадката (The Notebook) (2004) - 15
3. Мръсни танци (Dirty Dancing) (1987) - 12
3. Хубава жена (Pretty Woman) (1990) - 12

Заповядайте и крайните резултати от анкетата:
Скрит текст:

# 674
  • Галифрей
Гласувах за “ Фантомът на операта” най-любимият ми мюзикъл ❤ Най-страхотният ( лично мнение)  Знам всички песни наизуст и съм го гледала  тази година на живо  вълшебно изживяване ❤ Филмът е страхотен толкова детайли, красота, химия. Единствено нещо което не харесвам е пеенето на Еми Росъм. Иначе Джерард Бътлър беше  феноменален и подготовката му за пеенето също, прекрасен 😘

Общи условия

Активация на акаунт