🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIII 🎬

• 37 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм коледна тематика сега 😃
Аз още не !! Но ще се започне отново със " Сам в вкъщи " не е Коледа без този филм . 😅😅

А аз с Умирай трудно.

# 706
  • Галифрей
Аз съм коледна тематика сега 😃
Аз още не !! Но ще се започне отново със " Сам в вкъщи " не е Коледа без този филм . 😅😅
Харесвам само част 1 и две но не ги гледам всеки път 😃 Умирай трудно не бих гледала пак ще ми стане мъчно за Брус и Алан 😔

За мен е Коледна песен ❤

# 707
  • UK
Любопитно ми стана, този филм Hidden не съм го гледала, някой може ли да каже дали става.

# 708
Аз явно нещо не помня, но Гета повече ми прилича на Комод. Каракала още се мъча да се сетя на кого ми напомня, виждала съм такъв образ, но не мога да вържа още звук с картина.

# 709
Аз явно нещо не помня, но Гета повече ми прилича на Комод. Каракала още се мъча да се сетя на кого ми напомня, виждала съм такъв образ, но не мога да вържа още звук с картина.
На мен Каракала ми заприлича най  вече по физиономиите който правеше Комод ! Но да като поведение Гета повече се доближаваше до него . Нелепо ми седяха и двамата актьори .. Съжалявам но можеха повече да се постараят . 😏😏

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 18:59 от Жасмина 94

# 710
Гледа ми се някой екзистенциален филм за измерения, духове, живот след смъртта, но да е наистина добър филм.
Препоръчайте ми, моля!
Сетих се за Водно конче (защото го харесвам) https://www.imdb.com/title/tt0259288/

Говорите за коледни филми - мисля да гледам новия на Скалата, само защото критиците го мразят Simple Smile

# 711
  • Галифрей
Аз го гледах не е кой знае какво, не е лош но не ми хареса.

# 712
Аз може пак да си изгледам Последната Коледа, нищо че е малко тъжен.

# 713
  • Галифрей
Оня ден тъкмо почнах да го гледам и го зарях до средата, скучно ми стана. Започна обещаващо ама нещо заспах. Иначе Емилия Кларк е страхотна актриса, но нещо не схванах историята.

# 714
  • София
Ако го изгледаш до края, ще разбереш всичко. Наистина е тъжен.

# 715
  • Галифрей
Усещах,че нещо такова ще стане, не харесвам такива филми. Поведението на младежа ми се стори странно тъй,че без да съм гледала до краят. Моята теория е:
Скрит текст:
100% Том умирял отдавна и тя оцелява. . Сигурно за това се казва Последната Коледа

# 716
Гледа ми се някой екзистенциален филм за измерения, духове, живот след смъртта, но да е наистина добър филм.
Препоръчайте ми, моля!
Не е с духове. Но е страхотен филм - разтърсващ и много пречистващ.  Невероятна любовна история. Мъж,който влиза в ада, за да открие любимата си. Мисля,че беше взел Оскар за визуални ефекти. Преди повече от 25 години.
"В какво се превръщат мечтите" с Робин Уилямс.

# 717
  • в сърцето на един мъж...
За мен Ръсел Кроу колкото и да е дебел, все още е оня красив Максимус, който излиза на арената... Много го обичам и няма да спра да го гледам. Имам любими актьори, които сигурно ще ги гледам или докато аз умра, или докато те приключат Simple Smile

# 718
Усещах,че нещо такова ще стане, не харесвам такива филми. Поведението на младежа ми се стори странно тъй,че без да съм гледала до краят. Моята теория е:
Скрит текст:
100% Том умирял отдавна и тя оцелява. . Сигурно за това се казва Последната Коледа

Насила няма да те караме да гледаш, но си само частично права в теорията  си. И филмът завършва много хубаво, семейно, коледно.

# 719
Аз явно имам лош характер и бързо "разлюбвам" любимите си актьори. ето сега Хю Джакман с неговата история за изневяра. Ок, искал да се разведе - жена му е доста по-възрастна, разбираемо. Но той две години е поддържал тайна връзка с жена, която също е семейна. Гняс!

Общи условия

Активация на акаунт