Кога е редно да запознаем детето с новата половинка

• 7 853
  • 182
  •   1
Отговори
# 180
Съжалявам, но няма срок. Той може да се ожени и след месец запознанство с някоя, тогава пак няма да е изпълнил твоите очаквания да опознава жената дълго и разточително, но ще се наложи да запознае детето ви с новата. Спомена, че трябвало да има план и обсъждане кога да се случи. Аз лично не познавам нито една жена, която да е съгласна детето да вижда любовницата. Тъй че не знам какво обсъждане се има предвид. Може би "- мисля да го запозная с какичката, - само през трупа ми".

# 181
  • София
БНД запозна веднага дъщеря ни с нея, не съм имала проблем. Така или иначе това е партньорът до него в момента. В нашия случай тя си остана негова половинка и до днес, но и иначе не виждам проблем - той си среща с тази жена, а пък е баща на детето. Защо да не запознае и детето с нея. Още повече щом той не е отглеждащият родител. Виж, за майката (защото у нас в повечето случаи тя е този родител) е нужно по-дълго време и обследване, защото детето ще живее с този човек.

# 182
Прочетох цялата тема и мисля, че трябва да говориш с бащата на детето ти и да отхвърлите идеята да се изнасяте от жилището в което живеете сега ти и детето. Това, че сте в процес на развод също допринася да е в стрес детето, какво остава ако се наложи да сменя и дом и детска градина, нови госпожи, приятелчета и тн. + факта, че тати вече го няма при нас. Това пък за новата му и как щяла да гледа детето ми звучи абсурдно, ти да се гърбиш години наред да работиш за да имаш дом, стотици безсънни нощи да си отгледаш детето и накрая с лека ръка да захвърлиш всичко и да го оставиш на тях, понеже на какичката не и изнася малкото жилище?!?! Ами ако на какичката утре не и се занимава с деца и иска по цял ден и нощ да си излиза вместо да чисти/готви и обгрижва малкото човече какво?
Съветвай се с адвокат без знанието на бившият ти и нека ти обясни как стоят нещата, говори и с близки приятели/роднини/родителите ти ако могат да ти окажат подкрепа ще се чувстваш в пъти по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт