Умопобъркваници и мистерии - 5

• 13 952
  • 493
  •   2
Отговори
# 315
А къде е този червен кабел newsm78
Взех монетата,с нея отворих една кутия,но там няма кабел,имам и кокал,но червен кабел...нъцки Crossing Arms

# 316
аз я играх два пъти, първият път беше: бухал, котка, вълк, гарга и прасе
вторият път беше котка, вълк, бухал, прасе и гарга
как да разбера какви са звуците като нямам колонки

# 317
Червеният кабел се взема от кутията на рицаря.
Али, без колонки не става (аз намерих из чекмеджетата едни слушалки и така чух звуците), всеки път са различни.

# 318
Червеният кабел се взема от кутията на рицаря.
Али, без колонки не става (аз намерих из чекмеджетата едни слушалки и така чух звуците), всеки път са различни.
Успях с налучкване и без колонки. Излязох. Laughing

# 319
Ето тази е интересна, само че запецнах на средата. Ако искате да я играем заедно.
започвам я . явно съм взела всичко , защото ми се напълни това отстрани и сега нищо не мога да направя  newsm78

# 320
Маги, дай й рефреш на играта.

# 321
Маги, дай й рефреш на играта.
Нахраних котката и излязох и играта свърши май....

# 322
Нахраних котката и излязох и играта свърши май....
Много си бърза. Моята котка още спи. Хайде помагай сега. Отворих чекмеджетата, наредих пъзела, имам 3, 4, 2, 7, един розов лист, онова шареното от леглото, отверка, чаша с вода, храна за котки, едно друго, което не знам какво е (прилича на напитка в кутийка) и запалена свещ. Включих компютъра и отворих файла (за цветовете на дъгата), но кутията на секцията не мога да отворя.

# 323
Незнам какво направих, но всички неща ми се събраха отляво. Сложих вода и храна на котката кликнах на нея и тя се наяде - даже два пъти, после отидох до една врата и излязох през нея на терсата и.... играта свърши - появиха се финални надписи

# 324
Ти не си ли рефрешна играта? Не знам защо, но и на мен днес като я отворих ми даде пълен инвентар. След като я рефрешнах и се оправи.

# 325
Ти не си ли рефрешна играта? Не знам защо, но и на мен днес като я отворих ми даде пълен инвентар. След като я рефрешнах и се оправи.
Явно не съм Hug

# 326
a какъв е кода за червената кутия ?
като се нагрее розовият лист със запалената свещ се получава 5

# 327
  • София
Какво се прави с това шареното от леглото?

# 328
  • България Сливен
Има листче под хладилника но не мога да го взема, не зная паролата за компа и не мога да отворя сейфа, аимам толкова неща събрани ане зная как да ги ползвам.

# 329
  • София
Под хладилника блъкнах с четката за прах, и с нещо като лопатка. Но, не знам кое извади листчето.

Общи условия

Активация на акаунт