Умопобъркваници и мистерии - 5

• 13 962
  • 493
  •   1
Отговори
# 300
Успях да мина  Simple Smile Сега имам кокал, с който счупих стъклата на игрите и една монета.

# 301
Някой напредна ли? Чудя се как да отключа катинара. Идеи?

# 302
Помагайте Praynig
Аз сега подреждам стените с квадратчетата,стигнах до едно дето незнам как да го наредя,това с едни заврантулки,приличащи на @ newsm78

# 303
взех една монета с която отворих едната кутия и взех червен кабел, но как се отваря катинара или куфара / счупих стъклата на всички картини

# 304
Помагайте Praynig
Аз сега подреждам стените с квадратчетата,стигнах до едно дето незнам как да го наредя,това с едни заврантулки,приличащи на @ newsm78
гледаш по другите редове - червеното май беше само един вид

# 305
Абе гледам,ама нещо не мога да схвана,как точно да ги наредя newsm78 Какво ли не пробвах,не става и не става #Cussing out

# 306
Играта свършва много странно.
Червеният кабел се слага в кутията на картината с коня. Включваш я и слънцето ще ти даде ключ за куфара, оттам нататък - лесно.
Скорпи, следи цветовете на предходният ред и гледай посоката на заврънтулките да е различна.

# 307
къде намерихте диска?

# 308
Али, трябва да наредиш 4-те пъзела и той ще се появи на картината с фараона.

# 309
Няма ли някой да ми помогне с тези заврънкулки smile3511

# 310
Чети бе, човече, написах ти - избираш тези, които са по ред и цвят (гледаш предният ред). Например преди липсващото имаш  червена заврънтулка, гледаш на горният (евентуално на долният ред, ако този с липсващото квадраче е първи) какъв цвят стои до червената и накъде е завъртяна и вземаш от другият пъзел същият цвят, но завъртяно в друга посока.

# 311
Играта свършва много странно.
Червеният кабел се слага в кутията на картината с коня. Включваш я и слънцето ще ти даде ключ за куфара, оттам нататък - лесно.
Скорпи, следи цветовете на предходният ред и гледай посоката на заврънтулките да е различна.
да ,свърши много странно .
 давайте някоя друга

# 312
Sorry Safo въобще не съм погледнала.
Зарязвам я,изнервих се #Cussing out

# 313
Няма ли някой да ми помогне с тези заврънкулки smile3511
следиш в каква поредица вървят цветовете на всеки ред - тя е една и съща и по това определяш кой цвят ти липсва, а посоката гледаш да е различна от околните

# 314
Ето тази е интересна, само че запецнах на средата. Ако искате да я играем заедно.

Общи условия

Активация на акаунт