Умопобъркваници и мистерии - 5

• 13 830
  • 493
  •   1
Отговори
# 75
разбрах как да продължа през градината  Grinning
Kaжи koda de, probwah kakwi li ne kombinacii sas NSEW i ne stawa. Единия от двамата туинс казва че първо тръгнал на север, после на юг и след като брат му си взел часовника на юг и на север. А други вика - тръгнах на изток, после на запад. ПробвАх сички комбинации и нъцки.
Някой знае ли тоя ключ за къде е, също и фенерчето?

# 76
ключа май беше точно за към градината , но фенерчето не знам newsm78

# 77
Ключът е за градината. Къде е това фенерче, побърках се да го търся?

# 78
Кода до камината е 358.
А фенерчето е в спалнята вдясно от коридора с картините. За да ти се отвори вратата подместваш с влачене едната картина и цъкаш на листчето, което ти казва, че вратата е вече отворена

# 79
Мерси, Али, тъкмо го открих.

# 80
ааа разбрах го кода мерси Али , но какво отваря? в градината пак не мога да продължа?

# 81
Namerih zlatoto na чичо Уили.
------------------
Единия код, който ти дава от гоблена е - 358 - той е за до камината, ама след като я запалиш.
Другия код ти го дават двата рицаря  и е за по средата на стаята с посоките и е NSEWSN. И тогава ти се отваря пътя през градината към мазето.
После в най първата стая под ораневия стол като цъкнеш ти дава кода 916 за в мазето, като преместиш кашоните. Там ти казва, че като цъкнеш на лявата статуя в първата стая, ще се отвори стаята на чичо Уили. И тогава ти се отваря врата в дъното на коридора с картините - там е спалнята на чичо Уили и неговото съкровище.

# 82
благодаря ти   bouquet излязох

# 83
ето още една , но аз ще я играя утре / ако  мога де Simple Smile - малко шашава ми се вижда Simple Smile 
http://www.flash-game.net/game/1549/room-escape.html

# 84
  • София
Леле, човек докато се разходи и вие сте изиграли играта. Пък аз се чудех кой е този оранжев стол  Embarassed.
Ще се мъча над другата

# 85
Леле, човек докато се разходи и вие сте изиграли играта. Пък аз се чудех кой е този оранжев стол  Embarassed.
Ще се мъча над другата
Аз се мъчих няколко пъти, но като намеря ключа и започва да ми пада енергията и играта свършва.  Sad

# 86
  • София
май ще търся някоя друга игра

# 87
# 88
Излязох от предната. Почвам тази http://www.flash-game.net/game/2663/the-big-game.html

# 89
Предната не ми се отвори,както и тази

Общи условия

Активация на акаунт