Умопобъркваници и мистерии - 5

• 13 827
  • 493
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Почнах я и аз.Имам 2 батерии, връзка ключове, листче дистанционно и кабел който вече включих.Нещо друго за намиране?

# 91
Почнах я и аз.Имам 2 батерии, връзка ключове, листче дистанционно и кабел който вече включих.Нещо друго за намиране?
Къде намери втората батерия и дистанционното. Въртя се като пумпал и намерих само една батерия, кабел, ключове и едно листче, на което пише 3564

# 92
  • София
Намерих я под ДВД-то а дистанционното е зад дивана.

# 93

Мерси много, успях - зад кафявия шкаф със синьото нещо отгоре има сейф - отворих го с ключовете, въведох кода и включих генератора. После натиснах червеното компче на дистанционното и това е края на играта.

# 94
  • София
Аз не мога да отида зад шкафа  Sad

# 95
  • София
Кликам ли кликам и не ме пуска да мина зад шкафа, праща ме или на ляво или на дясно, много се ядосвам така...

# 96
  • София
Успях да мина зад шкафа.Въведох кода и ... нищо, а самите ключове не мога да ги хвана за да ги преместя и батериите не се мърдат, много странно .

# 97
  • София
А на мен не ми се отваря тази игра ...  Crossing Arms Както и предишната .....  ooooh!

# 98
Успях да мина зад шкафа.Въведох кода и ... нищо, а самите ключове не мога да ги хвана за да ги преместя и батериите не се мърдат, много странно .
батерийте нищо не съм ги правила , само насочих дистанционното към телевизора и играта свърши

# 99
давайте някоя друга игра . аз където ги намирам всички сме ги играли

# 100
# 101
хайде     bouquet започвам

имам някакъв ключ, но не мога да светна какво се прави с количката / на играта/

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 14:55 от magi_77

# 102
включвам се  Wink

# 103
Влязох в някакава библиотека и от там взех дискета и нож,за сега.

# 104
къде я намери тази библиотека? и как влезна там?
ааа и аз влязох там . след това влязох в стаята с телевизора и взех един GSM /под едната картина/ и едно списание , но не знам как да си видя нещата който съм взела да ги ползвам
разбрах , ноне мога да ги мръдна. а още колко неща трябва да се събераат  newsm78

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 15:41 от magi_77

Общи условия

Активация на акаунт