Booking.com – 9

• 34 164
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, мога ли най сърдечно да помоля за код. Следя темата изкъсо, но все пак, ако има възможност да е на лично съобщение, ще съм много благодарна Hands Pray

# 16
Здравейте, ще помоля ако някой има код за букинг и няма да го използва да ми изпрати на лично. Blush

# 17
  • София
Здравейте, получих код за 5%

Получете 5% обратно (до BGN 200)
при следващия си престой с нас
Здравейте, Stoyanova,
Планирате да резервирате престой? Не плащайте повече от необходимото!
Започнете почивката си, както подобава, като си възстановите обратно 5% под формата на Кредити за пътуване след престоя си. И това в допълнение към сезонните оферти или Genius отстъпките, които виждате в сайта ни.

Правила и условия
       Трябва да резервирате за минимум BGN 200 за една резервация, за да получите наградата.
       Максималната стойност на наградата е BGN 200.
       Този код може да бъде използван само веднъж.
       Този код трябва да бъде приложен, преди да направите резервацията, и не може да бъде приложен за вече съществуваща резервация.
       Наградата ще бъде изплатена под формата на Кредити за пътуване във вашия Портфейл в Booking.com.
       Кредитите за пътуване ще бъдат отчетени в Портфейла ви приблизително 2 седмици след датата на напускане от мястото за настаняване.
       Кредитите за пътуване ще бъдат валидни за една година от датата, на която ги получите във вашия Портфейл.
Тази промоция изтича на 3 септември 2024 г..

Написах го в следващия коментар...

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 09:50 от Stoyanova.A

# 18
За първи път виждам да пращат код за 5%. Не ми е нужен в момента, просто се изненадвам.

# 19
  • София
За първи път виждам да пращат код за 5%. Не ми е нужен в момента, просто се изненадвам.

И аз се изненадах много, дано да не бъде приложено масово за всички..  Не използвам супер често платформата, дали не е за това? Направо оставям кода тук, ако на някой му свърши работа.

U537292FYW

Успешен ден на всички.

# 20
Имам код за 10%, до тази нощ, 20.08.
49F24EXXCK.
Дано се възползвай някой,

# 21
Имам код за 10%, до тази нощ, 20.08.
49F24EXXCK.
Дано се възползвай някой,
Резервирах буквално преди 30 минути, защото никой не ми изпрати код, след като бях писала, а не исках да спамя темата отново. Сега опитах да кенселирам, за да мога да използвам Вашия, но изписва, че той вече е използван. По-малко от 20 минути, от както е публикуван Sad
Все пак, ако на някой все още му се намира код, мога ли да помоля на лично съобщение

# 22
Обикновено когато някой го използва, отбелязва, жалко. На мен не ми трябва, затова го писах, както и друг път. Аз също съм отказвала резервация и после нова с код съм правила.

# 23
  • Sofia
А когато откажете дадена резервация, колко време след това, да речем, използваните кредити от портфейла се връщат обратно и могат да бъдат използвани отново? На момента ли? Също, сигурно ли е, че резервираният имот ще се появи веднага на същата цена, на която сте го взели първия път? Не е ли малко рисковано начинание?

# 24
Винаги резервирам с безплатен отказ до определен срок. Преди да откажа резервация проверявам наличността в хотела и тогава правя промените. Веднъж се обадих в самото място за настаняване да съм сигурна.
Относно връщането на парите, на мен за 3 дена ми ги върнаха по кредитна карта.

# 25
Аз също търся код за едно много скорошно пътуване. Ще съм благодарна, ако някой може да ми изпрати на лични. 😀

# 26
Здравейте, ще помоля, ако някой има код и няма да използва, да ми го изпрати на лични. Благодаря!

# 27
Здравейте! Бих искала да помоля за код за отстъпка за booking, ако може на лично съобщение! Благодаря предварително!

# 28
Здравейте, опитвам се да се свържа с booking по телефон. Изисква ми да въведа номер на резервация. Въвеждам го, но оператор продължава да повтаря - "Веведете номера на вашата резервация". Какво не правя, както трябва?

# 29
Здравейте, може ли код на лични, ако някой има свободен? Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт