Booking.com – 9

• 34 990
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте !
Моля,ако имате свободен код и не ви е необходим ,да ми го отстъпите !

# 166
  • София
Здравейте. Имам код за 10% за мин. стойност на резервация 50Е.
Валиден до 03-09-2024г.
Пращам на първия писал.

Даден на vanyak

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 10:10 от Anna_♥

# 167
Здравейте,

Аз отново се нуждая от код за една ноемврийска резервация в Атина, ще бъда благодарен ако някой има такъв и не смята да го използва. 🙂

Редакция: Получен, благодаря!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 16:09 от Svetko_

# 168
Аз да се похваля с подарък от букинг, ваучер по случай 1г в сайта, имам друг профил от години и там не съм получавала нито кешбек кодове, нито такива ваучери.

# 169
  • София
m@ria, малко грозно е да подлагате под съмнение думите ми без основание. И аз казах, че за първи път ми се случва, но това, че при вас не се е случвало, не означава, че си измислям. Сложих и линк към чуждо мнение по въпроса във ФБ.
А относно курсът на ДСК за еврото - има отделен за картови разплащания и той е 1,98. Мога да ви сложа доказателства, но нямам намерение да си губя времето да ви убеждавам - проверете си сама.

миленка_д, извинявам се, моя е грешката. Права сте и за двете неща.
Само искам да уточня, че курсът на ДСК наистина е такъв, но при мен при смяна на валута в БУКИНГ, превалутирането е по 1.96

m@ria, извинението се приема, няма проблем.
Колкото до ДСК - аз приемам неизгодния курс, защото пък събирам точки за самолетни билети с картата и мисля, че плюсовете надвишават многократно минусите. Пък и никой не ме кара да плащам в евро с картата, изборът си е мой.
Уиз пък са ми много интересни - точките от ДСК се изчисляват в левове, като ги прехвърлям в профила се превръщат в евро и като купувам билети - отново в левове. Ама като са награда, какво да правя, освен да приемам условията им.

# 170
Tърся код, ще се радвам ако някой има излишен.
Благодаря

# 171
Аз също ще съм много благодарна, ако някой има код и би го споделил с мен. ❤

# 172
  • София
Здравейте. Присъединявам се в търсенето на код.

# 173
Моля, ако някой има код, който няма да използва, ако може да ми го отстъпи на лично съобщение!

# 174
Здравейте,

Присъединявам се в издирването на код.

# 175
  • Софето
Здравейте, моля ако някой има свободен код да ми изпрати на ЛС.

# 176
Надявам се някой да ми преотстъпи своя код на лично съобщение, ако няма да го използва!
Трябва да резервирам вече!

# 177
  • София
Здравейте, отново с надежда моля за свободен код за booking.

# 178
След като миналия месец резервирах без въобще да се сетя за код, от Букинг благоволиха да ми изпратят най-после, не бях получавала сигурно година. При това за 15 %, дори не знаех, че има с такава отстъпка, мислех, че са само по 10. Че и важеше две седмици, обикновено досега все са били с по три дни валидност. Днес резервирах за приятелка и го използвах, много съм доволна, явно ще ходим двете някъде на почивка. И тя остана доволна, защото ѝ спестих 150 лв, с толкова е била по-висока цената директно от хотела, а също и в букинг без genius отстъпката.

# 179
Може ли някой да сподели код, който не му е нужен в момента?

Общи условия

Активация на акаунт