Booking.com – 9

• 35 011
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Интересно! Преди няколко дни използвах кода за 15 %, който получих от букинг, а днес получих имейл, че му остават още шест дни валидност. Или тези имейли се изпращат автоматично?!
Този код е някакъв много специфичен. И голям и дълъг 🙃
Принципно не изпращат напомнящи мейли при стандартните кодове.
Обърна ли внимание дали в първия мейл в условията пише, че е еднократен?

# 196
Интересно! Преди няколко дни използвах кода за 15 %, който получих от букинг, а днес получих имейл, че му остават още шест дни валидност. Или тези имейли се изпращат автоматично?!

Пробвай да го използваш още веднъж Simple Smile

# 197
Здравейте! Имам нужда от промо код, ако е възможно на лично съобщение ☺
Благодаря предварително!

# 198
Този код е някакъв много специфичен. И голям и дълъг 🙃
Принципно не изпращат напомнящи мейли при стандартните кодове.
Обърна ли внимание дали в първия мейл в условията пише, че е еднократен?
Че то има ли многократни? Пише, че важи до 12 септември. На мен редовно ми изпращаха напомнящи имейли, а досега кодовете, които съм получавала, все са били за 10 % и с тридневна валидност.
Редактирам: сега видях, че пише, че е еднократен, явно напомнянията се изпращат автоматично.

# 199
  • София
Аз не знам да има многократни. Но твоят е специфичен - не съм чувал за кодове за 15% и въобще не помня някой преди теб тук да е споделял.
Наскоро се съобщи за код под 10%, което към онзи момент за мен също беше ново.
Отделно принципно кодовете са с къс срок - около 2-3 дни. А твоят е значително по-дълъг. Но с по-дълъг срок все пак е имало и досега.
Та, от тази гледна точка, заради особеностите му се зачудих дали няма и други екстри към него.

# 200
Имам код за 5% за минимум € 100 за една резервация:
N7UB6F6GWK
Валиден до 8 септември 2024 г.

# 201
  • София
Днес съм в движение и няма да имам възможност да следя съобщения, затова пускам кода директно в темата. Валиден до 08.09.
NT8E6PX25T

# 202
  • София
Здравейте! Необходим ми е код за букинг и много моля, ако някой има свободен такъв - да ми го изпрати на лично съобщение.
Последните два споделени в темата са използвани, за съжаление.

# 203
Здравейте, когато кодът е валиден примерно до 8 септември,  както е публикувано по-горе, това означава валидност до 7 септември 23:59 или включително и 8 септември.

# 204
Май означава до някое време през 8, ама не е ясно кога точно. Евентуално може да е часа, когато е изпратен

# 205
Здравейте,

Нареждам се и аз за код, ако някой има моля да ми го изпрати на лично. Благодаря!

# 206
  • София
Имам код от тази нощ с валидност само един ден - днес! За 10% е и минимум 50 евро резервация.
Ще го подаря на първия цитирал този пост.
*Изпратен на Nikta.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 12:47 от RebelHeart

# 207
Имам код от тази нощ с валидност само един ден - днес! За 10% е и минимум 50 евро резервация.
Ще го подаря на първия цитирал този пост.

Моля на лично да ми го изпратите

# 208
Днес са ми хакнали профила в Букинг. Направили някаква много странна резервация на къща в Индонезия, за която са платили 14 евро с пари от портфейла ми. Това е явно някаква измама, щото нали няма как нощувка за 14Е. Поне успях да си възстановя профила, че съм 3-то ниво и имам предстоящя резервация. Писах в чата, нищо не очаквам, ще видим дали ще ми отговорят изобщо, то няма да е по-рано от утре. На някой друг случвало ли му се е подобна схема? Имаше и една запазена виртуална карта без пари в профила ми, ама я махнах и нея, че знам ли...

# 209
Е, защо да няма как, в ЮИ Азия има много евтини нощувки. Това с хакването обаче е глупаво, парите могат да се използват само за нощувки, а там трябва мошеника да присъства ...
Предполагам, че всъщност търсят карта към профила, която да ползват. Нещо много зачестиха хакванията на Букинг, там пари в акаунта и записана карта - НЕ.

Общи условия

Активация на акаунт