Booking.com – 9

• 34 968
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Имам код 10% обратно (до € 100) , давам на ЛС.

даден на ili_8
Много благодаря, Зори!!! Heart Decoration

# 346
  • София
Да помоля и аз за код на лично съобщение. Утре ще трябва да резервирам. Надявах се да получа, но точно, когато ми трябва,  Букинг ме бойкотира. Simple Smile

Получих. Благодаря!

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 09:56 от Таня67

# 347
Даден на BOSS SAMORAI
"Имам код 10% обротно до 100евро на лични."

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 23:11 от EVTI

# 348
Ако някой има свободен код, ще се радвам да изпрати на лично Blush

# 349
  • Berlin
Не искам вече код, не мога да вися цел ден в темата и да следя кой дава. Ако получа код и няма да го ползвам, ще постна в темата.
Вчера исках да резервирам и имах genius отстъпка от цената на резервацията + mobile only price, обаче днес вече ги няма и съответно е нормалната цена. Дали ви се е случвало? Дали има смисъл да изчакам да се появи пак отстъпка или може още да увеличат цената на нощувка? Много тъпо се чувствам, около 200евро е разликата.😅

# 350
Не ми се е случвало... Не ми харесва тая новина.
Ако не ви се чака код от някого, topcashback дава 7% сега (без промоция е 6)

# 351
Вчера резервирах и освен genius отстъпката и тази, която ползвах с код, буукинг ми даде допълнително 30 евро отстъпка от цената, ако платя веднага, независимо, че е с безплатна отмяна. Ако платя на датата на отмяната, не ползвам отстъпката и цената е съответно с 30 евро повече. Отбелязано е, че при отмяна на резервацията в срока, парите се връщат по картата.
Скоро някой беше споменал и за кодове с различни проценти отстъпка. Явно буукинг разнообразяват и въвеждат нови неща.
Аbs, последните две седмици доста рових из сайта и ми направи впечатление, че на някои места цената се променя, на други не. Така изпуснах един много желан хотел, който беше на по-ниска цена и после се вдигна. Докато чаках стаите се разпродадоха. Второто място нямаше никаква промяна в цената, а  един апартамент поевтиня с отстъпка за мобилни устройства.

# 352
  • Berlin
Нещо съм се подвела снощи, но беше късно, да се оправдая.😀 Не било genius и др. отстъпки, а процент намаление, 9% от сайта, около 100 евро. Поцъках малко, затварях, отварях, декстоп, приложение и се появи пак процентът и вече резервирах, да не ми избяга пак. Гледам, че ми дават ваучер за 30евро, но трябва да се ползват за полети, такси или атракции в града и периода, когато е резервацията, мин. за 60 евро. За полет щеше да е ок, понеже аз резервирах полетите през Booking отново, но кой взима първо хотел, после билети.😅 Сега ще видим дали ще можем да ги ползваме.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 09:33 от abs

# 353
Когато минавате през сайтове за кешбек, следете си как се променя цената. Защото понякога става по-висока, отколкото ако е през приложението и не е по-изгодно.
abs, кредитите по принцип са с дълъг срок, ще можеш да ги ползваш при друго пътуване.

# 354
  • Berlin
Да, това е друго, ваучер са го кръстили, не кредити. Може да се ползва само за това, което писах по-горе. Редактирах.

# 355
  • София
K69DCSWV7W
до днес 23.09.24г.

# 356
Ако някой има свободен код, ще се радвам да изпрати на лично

# 357
Здравейте! Имам наличен код, предоставям го на първия писал, условието е минимум 200 лева и е валиден до утре.

Изпратен на Виви

# 358
  • София
Здравейте! Имам наличен код, предоставям го на първия писал, условието е минимум 200 лева и е валиден до утре.

Точно сега ми трябва код. Simple Smile

Благодаря на Suzan Nikolova 747239 !

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 00:06 от Vivi

# 359
Здравейте! Имам нужда от код за днес! Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт