Booking.com – 9

• 34 375
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, ако има някой наличен код за боокинг моля да ми го пратите на лично. Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 601
  • София
Имам код Simple Smile,ако му трябва на някого.
Подарен.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 14:44 от hali4ka85

# 602
Имам код Simple Smile,ако му трябва на някого.
Моля да ми го изпратите на лично.

# 603
Здравейте, търся свободен код. Моля ако някой има излишен да ми го изпрати на лично. Предварително благодаря 😊

Получих! Благодаря.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 20:19 от bilyana_todorova_

# 604
Здравейте, търся свободен код. Моля ако някой има излишен,  да го сподели на лично. благодаря предварително 🤗

# 605
  • Русе
Здравейте!
Кодът е валиден до 00:00 ч.
Дано някой успее да го използва Wink

AHBRF2UN3X

# 606
Здравейте!
Кодът е валиден до 00:00 ч.
Дано някой успее да го използва Wink

AHBRF2UN3X

Използван, благодаря!

# 607
Здравейте, търся свободен код за букинг. Черпя със снимка от слънчева Кордоба 🇪🇸🌴⛪️ днес. Благодаря предварително! 😊🧳✈️

# 608
Имам код, който трябва да се ползва днес и нямам време и възможност да пиша ЛС:

PDNSDAVN2Y
Правила и условия:

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Тази промоция изтича на 20 октомври 2024 г

Моля, пишете, ако го използвате или поне сложете палче под поста, да не се мъчат другите!

# 609
  • София
Имам код, който трябва да се ползва днес и нямам време и възможност да пиша ЛС:

PDNSDAVN2Y
Правила и условия:

Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Максималната стойност на наградата е € 100
Тази промоция изтича на 20 октомври 2024 г

Моля, пишете, ако го използвате или поне сложете палче под поста, да не се мъчат другите!
Благодаря , използвах кода!

# 610
  • София
Наличен код за 10% валиден до утре включително при резервация за минимум 50 евро.
Ще го изпратя на първия, който цитира този пост.
изпратен

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 18:29 от RebelHeart

# 611
Наличен код за 10% валиден до утре включително при резервация за минимум 50 евро.
Ще го изпратя на първия, който цитира този пост.
Ще съм благодарна за кода!
Кодът е получен Simple Smile Използвам го за един апартамент, който е качен току-що в Букинг. Има отличен рейтинг от потребители на други сайтове, които обаче не мога да прочета. Знаете ли все пак в кои сайтове да погледна за отзиви? Букинг партнират ли си с някой, за да им използват рейтинга? Намерих апартамента единствено в Airbnb, но до колкото си спомням, там принципът е малко по-различен при даването на ревюта, защото /дано не бъркам/ отзив може да се остави и на госта...

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 18:37 от Queen L

# 612
Здравейте! Търся спешно код. Ще се наложи да правя нова резервация в последния момент. Приятелите ни не могат да пътуват с нас по здравословни причини и трябва да избера по-малък апартамент. Ще бъда много благодарна,ако някой има код, който няма да ползва,да ми го изпрати на л.с.

# 613
  • Пловдив
Здравейте,
направих резервация през Boooking за хотел в България. Условията бяха без предварително плащане и възможност за отмяна на резервацията в деня на настаняване до 12 часа.
Хотела е във Велико Тръново и беше за две нощувки за периода 21-23.09.2024 г.
В деня следващ направената резервация от хотела ми се обадиха, като казаха, че трябва да направя плащане на една нощувка, защото в този период има много търсенене.
В деня, в който трябваше да пътуваме ММ се събуди болен. Още сутринта се обадих в хотела(07.30) и отмених резервецаията. При питането ми ще ми бъде ли възстановена сумата ми беше отговорено положително.
Две седмици след това все още не бях получила връщането на сумата.
Обадих се в хотела на рецепция и за голямо мое учудване ми беше отговорено, че сумата няма да се възстанови, защото била капаро, а капаро не се възстановява?!
Два пъти говорих с тях писах мейли, на който нямам никакъв отговор.
Какво да направя?
Според вас аз права ли съм?
Да се свържа ли с Boooking?

# 614
  • София
То при свършен факт ....
Ако условията казват едно, а после звънят да изнудват никога не бих приел.
Платила си някак, но вероятно не през booking, а директно. Което го няма в условията на booking. И съвсем вероятно това директно плащане да е оформено като капаро.
Поредица от обстоятелства...

Общи условия

Активация на акаунт