Booking.com – 9

• 34 160
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Имам код за 10%, до тази нощ, 20.08.
49F24EXXCK.
Дано се възползвай някой,
Резервирах буквално преди 30 минути, защото никой не ми изпрати код, след като бях писала, а не исках да спамя темата отново. Сега опитах да кенселирам, за да мога да използвам Вашия, но изписва, че той вече е използван. По-малко от 20 минути, от както е публикуван Sad
Все пак, ако на някой все още му се намира код, мога ли да помоля на лично съобщение
Благодаря на Ernestina за предоставения код Purple Heart

# 31
Здравейте, бих помолила за код за букинг, ако някой има излишен. Благодаря!

# 32
  • София
Наличен код за 10% кешбек при резервация минимум 50 евро. Валиден до 23.08 ( предполагам не включително  ).
Ще изпратя на първия, който цитира този пост.
Изпратен на n23

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 13:23 от RebelHeart

# 33
Наличен код за 10% кешбек при резервация минимум 50 евро. Валиден до 23.08 ( предполагам не включително  ).
Ще изпратя на първия, който цитира този пост.

# 34
Здравейте , искам да попитам за нивата GENIUS , отбелязани са 2/5 завършени резервации, но в рамките на две години назад  аз имам  завършени 4 резервации, като стойноста на най ниската е 135 евро , не разбирам защо не са отбелязани другите две резервации ? Как се определя периода от тези две години , защо сега ми пише към тези две отбелязани завършени резервации до 25.04.2026 да завърша още три , като  за период от 03.2023 до 07.2024 аз имам 4 завършени ?

# 35
  • София
Спекулирам, но е възможно липсващите две резервации да не са докладвани като такива от местата за настаняване. Особено ако са били с плащане на място.
И все пак изчерпателен отговор можеш да получиш само от booking. Тук ще са само предположения. Може и да е техническа грешка при тях и да не ги броят по тази причина, а иначе да са си нормално докладвани като изпълнени.
Цената им няма значение в случая, в това съм сигурен.

# 36
Здравейте, много бих се радвала, ако някой може да сподели код на лично. Благодаря!

# 37
И аз се нареждам на опашката за търсещи код. Моля, ако някой може за ми услужи, да изпрати на лично. Благодаря.

# 38
Много моля, ако някой има свободен код за букинг да ми го сподели на ЛС 😊

# 39
Здравейте! Ще съм благодарна ако ми изпратите активен код за Booking резервация!
Хубав ден на всички!

# 40
  • В офиса
С молба за персонален код на лично съобщение.
Надявам се някой да има такъв, който няма да използва.

# 41
  • София
Подарен - Подарявам код, който е до тази вечер. Пишете ми лично съобщение.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 19:40 от Таня67

# 42
  • В офиса
Ех, Таня, жалко, точно пост преди вашия попитах за код...
Пак да помоля за свободен код, ако някой има.

# 43
Следя темата и ви благодаря за бързата реакция, която имате винаги.
   Имам въпрос- тези кодове може ли да се получат и след резервация за Бг? Правихме през букинг за почивката ни скоро и се чудя възможно ли е да получа код след като завърши резервацията?

# 44
Марулета, много пъти е писано по темата. Няма логика , на която Буукинг изпращат кодове. Пробвала съм да търся дълго без да резервирам, на направя няколко резервации една след друга, да не влизам по-дълго в профила. Не съм получавала. Преди около две години получих два кода един след друг, когато не ми трябваха, като и двата ги дадох на други хора, които са ги ползвали.

Общи условия

Активация на акаунт