Booking.com – 9

• 34 992
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Потвърждавам, на 029060903 съм звъняла.

# 301
Както ви отговорих,ще ви върнат кредитите. Анулирала съм резервация с кредит и ми го възстановиха. Според мен,не си струва човек да си хаби нервите със съпорт и места за настаняване. Изберете си друго място и си запазете като възстановят кредита. Имайте в предвид,че не става за секунди.

# 302
  • София
Както ви отговорих,ще ви върнат кредитите. Анулирала съм резервация с кредит и ми го възстановиха. Според мен,не си струва човек да си хаби нервите със съпорт и места за настаняване. Изберете си друго място и си запазете като възстановят кредита. Имайте в предвид,че не става за секунди.
Това го разбрах и благодарих с 👍.
После насочих питането си към телефонната комуникация с booking и как изначално се осъществява тя.
Предполага се, че имам приоритетно такова, а не мога да го ползвам.

# 303
  • София
И при мен не се получава с набирането на резервацията от клавиатурата, после тишина и нищо не става. С друг български телефон съм се свързвала 02/425 37 00

# 304
Това го разбрах и благодарих с 👍.
После насочих питането си към телефонната комуникация с booking и как изначално се осъществява тя.
Предполага се, че имам приоритетно такова, а не мога да го ползвам.
Разбрах,но според мен не очаквайте наистина приоритетно обслужване.. Ако е въз основа Genius 3 или Vip , не разчитайте,че е нещо повече. Съпортът им,за съжаление,рядко може/ има пълномощия да реагира адекватно. Съвсем коректно отношение съм получавала от българския офис в рамките на работното им време при пряк разговор. Но напоследък доста негативни коментари прочетох и за тях. Звъняла съм на линията за приоритетно обслужване с английски език,но преди две-три години. Тогава диктувах номерата. Никаква работа не ми свършиха. От хотела удобно бяха маркирали картата ни като невалидна,нищо че не беше и от Букинг само ми се извиниха.

# 305
Z39XMCGFHV
Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Тази промоция изтича на 19 септември 2024 г.

# 306
И при мен не се получава с набирането на резервацията от клавиатурата, после тишина и нищо не става. С друг български телефон съм се свързвала 02/425 37 00
Точно този изхвърля веднага. Може би е късмет да се свържеш с него.Но иначе и аз съм го ползвала преди няколко години и ми помогнаха.

# 307
Вчера звънях на 0800....Първия път, когато въвеждах кода на резервация, явно не се получи и повтаряше отново да го въведа. Затворих, при второто избиране нямаше проблем. Когато се свързах с оператор след 7-8 мин чакане, пак го поискаха, да го издиктувам този път, заедно с пин.

# 308
Z39XMCGFHV
Трябва да резервирате за минимум € 50 за една резервация, за да получите наградата
Тази промоция изтича на 19 септември 2024 г.

[/quote

Използван е от някого.

# 309
  • София
А как се свърза? Не ти ли се включи оператор с инструкция да въведеш кода и въобще да не се осъществява по-нататъшна връзка докато не го въведеш някакси?
И на кой номер това? 0800 ли? Или 02?
С 02 днес нямах никаква връзка - директно с набирането и прекъсваше, още преди да се е чул какъвто и да е сигнал или включил запис.
Ребъл, имах идентичен проблем. Звъня на телефона, който започва с 02... Изписвам от клавиатурата на телефона номера на резервацията и нищо - онзи пак ли ляля, че иска номер. На един от другите телефони нещата се случиха. Въведох номера на резервацията, без да натискам нищо друго по клавиатурата, след което ти искат да въведеш по същия начин и номера на ПИН, който е с 4 цифри. И успях да се свържа с оператор.

Наистина обаче не си ти човекът, който трябва да канселира резервацията, защото ти реално не желаеш. От мястото на настаняване би трябвало да го направят, но явно ще ги глобят и затова се опитват да минат метър.

Ако, недай си боже, ти дава, че си изгубил кредита, винаги можеш да се свържеш по мейл и да им изпратиш скрийншот на съобщението от мястото на настаняване. Не мисля обаче, че ще изгубиш кредитите.

# 310
Здравейте, имам нужда от код. Ако може на лично.

# 311
  • София
Здравейте, токущо Wizz ми смениха полета за друг ден, резервациите ми тотално се променят и имам нужда от код за нова резервация.
Много моля, ако някой има излишен код да ми го изпрати на лични. Благодаря предварително!:hibiscus:Flowers Hibiscus

Получих код още днес и много благодаря на Планински кактус Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 23:32 от veka

# 312
  • Русе
Здравейте, изпращам код, който е валиден до 21 септ.

UMBHA4KS9V

Моля, който го използва да пише тук.

# 313
  • София
Здравейте, изпращам код, който е валиден до 21 септ.

UMBHA4KS9V

Моля, който го използва да пише тук.

Благодаря много! Използвах го Hug

# 314
Ако имате излишен код, ползвам веднага 😘

Общи условия

Активация на акаунт