Booking.com – 9

• 34 947
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • Berlin
Това е много странно, да не би да е било без право на анулиране? Тогава може би е така.🤔

# 421
  • София
diziler, с безплатно анулиране ли е резервацията?
Коментирахме надълго наскоро по моя инициатива, защото искаха да отменя резервация платена с кредити. Отмених и на секундата си ги получих обратно.

# 422
Разбира се, че е с безплатна анулация. Винаги правя такива резервации, въпреки, че са по-скъпи. Точно заради лоукостовете с вечно променените или отменени полети... и какви ли не изненади, които имахме по време на ковида, а и се случва какво ли не.. човек да няма възможност да отиде. Изпускал съм полети заради... погребение. Или ПТП, което ми се е случвало. Винаги резервирам с право на безплатна анулация.
И се ядосвам, че сега ме ощетяват с почти 30 евро, защото те се водят към портфейла. Останалите пари, които щяха да ми ги удържат 3 дни преди да отида в хотела... ми ги връщат. (Тоест няма да ме таксуват).

# 423
Разбира се, че е с безплатна анулация. Винаги правя такива резервации, въпреки, че са по-скъпи. Точно заради лоукостовете с вечно променените или отменени полети... и какви ли не изненади, които имахме по време на ковида, а и се случва какво ли не.. човек да няма възможност да отиде. Изпускал съм полети заради... погребение. Или ПТП, което ми се е случвало. Винаги резервирам с право на безплатна анулация.
И се ядосвам, че сега ме ощетяват с почти 30 евро, защото те се водят към портфейла. Останалите пари, които щяха да ми ги удържат 3 дни преди да отида в хотела... ми ги връщат. (Тоест няма да ме таксуват).
Пиши на Букинг,
според мен трябва да ти ги върнат,
след като си в период на безплатна анулация.

# 424
  • София
Пиши им, вероятно е бъг някакъв. Моят случай е пресен, отпреди десет дни. Едва ли нещо се е променило за това време .

# 425
  • Пловдив
Пишете им. Това, което се е случило, противоречи на общите им условия - връщането зависи от "политиката на анулиране" за конкретната резервация.  След като сте в срока за безплатна анулация, трябва да ги върнат, според мен. Слагам относимия раздел и точка в цитат:

A13. Награди, Кредити и Портфейл
15. Ако анулирате туристически продукт, за който вече сте платили (частично или изцяло) с награди, политиката за анулиране на доставчика на услуги ще определи дали парите и/или наградите ще ви бъдат възстановени. Екипът ни за обслужване на клиенти ще е в състояние да възстанови всички награди, на които имате право
.

# 426
Да не би кредита да е бил с изтичащ срок?

# 427
И аз това си помислих. Въпреки че те имат дълъг срок, една година май, но има вероятност междувременно да е изтекъл.

# 428
Имам код10% обратно (до € 100), валиден до 01.10. На лични.

Даден на BOSS SAMORAI.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 09:08 от EVTI

# 429
Имам код10% обратно (до € 100), валиден до 01.10. На лични.
Може ли кода на букинг?

# 430
  • Berlin
М/у другото да спомена във връзка с резервации без право на анулиране. Имаме Мастъркард Травъл, немска карта, в която е включена застраховка, която покрива подобни случаи. Даже си я ползвахме един път и работи - върнаха ни пари за полет с Райън Еър, който си беше без право на анулиране/променяне. Щяха и нощувките да възстановят, но за тях можах да анулирам безплатно. Не знам дали българските банки предлагат това обаче, но ако се пътува често навън, може би си заслужава. 60 евро е таксата на година.

# 431
Не, кредитът е от април (след някаква резервация в Севиля за 285 евро). В началото на май получих 10те процента 28.50 евро и както видно от скрийншота, направих резезервацията на 4 май с него.
Да, явно е бъг, появили са се парите обратно в порфейла.  Тогава защо е този заблуждаващ надпис?

Благодаря на всички отговорили.

# 432
Здравейте, търся код, моля на лични. Благодаря!

# 433
Здравейте, ще съм благодарна на код, за да резервирам хотел за едно женско пътуване за концерт Simple Smile

# 434
Ау, продължава мизерията!!!! С този хотел! Всъщност, сега гледам букинг са ми удържали 147 евро, а не 134 ли колко, но не ми дават и да го рейтна. Били минали 3 месеца, или не съм била дошла...
Тези хора нарочно правят някакви шашми с букинг!!!
За сведение, на рецепция бяха обявени над два пъти по-ниски цени, а после се преместихме в много по-добър хотел (тоест истински хотел) за 100 евро. И сега даже не мога да го рейтна този скапан обирджийски коптор...

Общи условия

Активация на акаунт