Booking.com – 9

• 34 940
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Здравейте, имам  нужда от код. Ако има някой свободен?
Благодаря

# 436
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Искам да благодаря на Пупи за представения код, Направих резервация, която ми беше спешна.

# 437
И три месеца стоите и беснеете, и най-накрая ги наплюхте тук?

# 438
  • София
Отново са ми изпратили код. Споделям го с първия писал на лични

Изпратен е.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 10:38 от Mila_33

# 439
И три месеца стоите и беснеете, и най-накрая ги наплюхте тук?
Моля, моля, няма такова нещо. Не сте ме разбрала! В събота стояхме в този хотел, като условията изобщо не отговаряха на цената, а цената обявена на място беше в пъти по-ниска от цената в Букинг, на следващата вечер се преместихме в доста приличен хотел на по-ниска цена (100 евро). Вчера се опитах да дам нисък рейтинг на хотела, но не ми позволи да рейтна, защото били изтекли 3 м(което не е вярно) или не съм се явила да спя там (пак не е вярно). Естествено, че ще беснея. Писах и на Буукинг, че по мистериозни причини техния апп не ми позволява да рейтна хотела и да изразя мнение. Обикновено винаги държа да рейтна откровено лошите места, за да имат представа другите посетители за какво иде реч и поне, ако искат евтино, да отидат намясто а не през букинг.

# 440
Е, има практика хотела да ви обяви за неявил се, за да си спести плащането на комисионна към Букинг.

# 441
  • Berlin
Може би, защото сте се преместили? Но пак е странно, те са си взели парите или не? Ако не са, може би е нормално да ви обявят, че не сте отишли.🤔 Детайли липсват. А всъщност мейлът за даване на ревю идва няколко дни след изтичане на резервацията. Може още да е рано.

# 442
Естествено, че са ми взели парите! Дано сте права и да е рано...

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 12:42 от MariyaHris

# 443
  • София
Има някакъв бъг при букинг, когато се опитах да оставя отзив за скорошно настаняване, но директно през профила от меню Резервации и на мен ми даваше такова съобщение. След това влязох през линка от мейла с Предмет Оценете ... и оставих отзив съвсем нормално. Пробвайте оттам. Ако хотелът Ви обяви за неявил се, получавате отново мейл, с който можете да възразите.

# 444
Бих искала и аз да помоля за код за резервация. Благодаря много!

# 445
Ми дайте му ревю(въпреки че аз не знам за какво) в гугъл мапс, след като в букинг не може. Аудиторията е не по-малка.
Пък дайте го и тука, да го избегнем ако преценим

# 446
Здравейте,
имам следното питане: когато тръгна да резервирам , цената, която пише е с включен ДДС и местен данък ( примерно 1000 лв) На финалната стъпка цената  става 1000 лв+ 100 лв местен данък отделно, който се заплаща на мястото на настаняване.
Аз ли не разбирам, или на две места слагат един и същ данък и заблуждават?🤔

# 447
  • София
Пусни скрийншот, защото така написано не звучи логично или обичайно.
Никога и при никакви обстоятелства крайната сума не ми е била по-висока от показаната в началото.
Понякога туристическата такса се плаща на място ( обичайно за някои държави ), но тя е извадена на финала от първоначалната - 1000. И става 900 сега и 100 после. Но винаги е 1000 и никога 1100.
Обратното би ме учудило много.

# 448
  • София
Местният данък винаги го плащаме в брой на място.
Да, покажи скрийншот, че ми стана любопитно.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт