С баба Марта идва пролетта, а с нея - щъркели ни носят радостта 26.02-03.03 2007

• 16 313
  • 538
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • E-CLM & CH-VD
Blush  Пияна жена-Весел креват......пиян мъж...за НИЩО НЕ СТАВА!!! Laughing

Mуахахаххаа hahaha hahaha hahaha

bouquet за авторката

Мацки, тука ли сте още или купона свърши???? newsm78

Жутурна (да си го върна Mr. Green), на теб се надявам, ти поне си по късните часове...

# 377
  • Mtl/Sf
Момичета,Честита Баба Марта и от мен,нищо,че вече е почти 2-ри март  bouquet
Повелавам ви тая година мартеничките да са розови и сини stork-boy stork-girl
Ани,много се радвам за теб  bouquet Всеки път като прочета,че някое момиче е видяло 2-ра черта и вярата ми   се връща.
Никита,миличка  Hug Hug Hug
Гледам,че тук винце си пийвате Wine Glass. Давайте сега докато още можете,че после...
Аз си пийвам биричка с чиста съвест,ми така е като ми дойде,няма да седя на сухо beer

# 378
  • Mtl/Sf
Най-после да хвана някой! Обикновено си вися тук сама.Ако сте наистина тук-Наздраве!

# 379
алооооо тук съм ей.пак купони .през деня плюскаме като за световно ,вечер пием-е драхти и жените. Joy
Стела  с тази графика baby_neutralсамо да съм те хванала да пиеш нещо различно и ще има smile3512 newsm66 fightгледам Вес и Мента са тук ми наздраве момичета Wine Glass Drunkайде "за нощните птици" Crazy

# 380
Жутурна тук!  Joy Аз хвърлям по едно оЧо, защото си изпих следобедното кафе и се посъбудих  Crazy.

мушморок, недей така да биеш бременните, де  Mr. Green

Мента  newsm10. И аз така се утешавам

# 381
  • E-CLM & CH-VD
Oппаааа, не съм сама, значи да мятаме бутилката... Ами така е, нашето ову мина, сега ще се дебнем с лелката кой кого  box #Sniper , а дотогава  tooth ще има  smile3559 cheers beer Drunk Wine Glass eat newsm19 cheers  bath

# 382
  • Mtl/Sf
Да ви кажа,откакто пробваме за бебе съм станала една такава предпазлива.Не,че преди това пиех кой знае колко,но сега като ми е "забранено" бирата ми се вижда егати лукса cheersНо ето,че има и една утешителна страна на лелката Grinning

# 383
аз мога да си поркам колкото си искам при мен бебета тоя месец няма.
ама е на  Juturna е права не трябва да тупалкам бременните. Mr. Green
аре Вес метни една бутилчица и насам
 Drunk newsm36 cheers dancing
Мента глътни му една чаша и хич да не ти пука

# 384
  • Mtl/Sf
Моя мъж и без друго си мисли,че кой знае какво правим във форума.Ако прочете как се наливаме,лошо ще му стане. Drunk

# 385
моя сега се къпе и го чакам като топъл хляб да го нападам Embarassed luvbed след това EFP
после preggo ,а после newsm30  ylinfant
абе на теория системата ми е ясна ама нещо някъде системата не е избарана щото нещо не става newsm78 Thinkingще помисля аз какво пропускаме

# 386
  • Mtl/Sf
Както казва Катето "чарковете"ни нали са в изправност.Остава само да се подсигурява редовно материал luvbed,но честно какзано не знаех,че е толкова изтощително sweating

# 387
  • E-CLM & CH-VD
абе на теория системата ми е ясна ама нещо някъде системата не е избарана щото нещо не става newsm78 Thinkingще помисля аз какво пропускаме

Ето мушморок, малко рецепти от Зачатие  Mr. Green

Рецепта със зелка: една зелка се вари в грамадна тенджера с мляко след което слагаш тенджерата на земята, и клякаш без гащи над нея. Да се внимава много да не се попари жената и после след клеченето, понеже е затоплена, трябва да си обуе вълнени гащи и с тях да ходи на работа, ако трябва!

Рецепта с къртица: по пълнолуние се излиза, отива се на ливадата, намира се прясно изровена къртичина и се кляка без гащи над нея. После се връщаш в къщи и забременяваш.

запарка: на първа чиста вечер от менструацията се прави запарка с хмел 100 гр.
Запарка:
10 л. кофа в която се налива 7 л. вряща вода сипва се 100 гр. хмел разбърква се добре до напояване и след 5-6 мин. се прави запарка сяда се от горе и се увивш хубаво в кърпа стои се 1 ч.

hahaha hahaha (хей, някой да не се върже сериозно!!!)

# 388
Рецепта с къртица: по пълнолуние се излиза, отива се на ливадата, намира се прясно изровена къртичина и се кляка без гащи над нея. После се връщаш в къщи и забременяваш.

hahaha Joy rotfImao rotfImbo
Не разбрах обаче дали има опасност да се роди къртиче Sick

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 01:43 от Juturna

# 389
  • Mtl/Sf
Ммммм...вълнени гащи,напоени с мирис на варено зеле ConfoundedСигурно се излъчват някакви феромони ли,кво ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт