С баба Марта идва пролетта, а с нея - щъркели ни носят радостта 26.02-03.03 2007

• 16 313
  • 538
  •   1
Отговори
# 360
  • БУРГАС
Ехоооо, къде сте всички? Аз днес никъде не хайманосвам, ама май вие сте запрашили на някъде.   byeuu

# 361
  • v. turnovo
Май само аз съм тук,явно всички имат нещо по-интересно за вършене luvbed

# 362
  • БУРГАС
Май само аз съм тук,явно всички имат нещо по-интересно за вършене luvbed
Ако е така, много ще се радвам, че ги няма! Еми, Никита, освен и ние да си лягаме. Пък може и купонче да си направим lalalala Wine Glass

# 363
  • v. turnovo
Ами аз и без това си пийвам винце да ме поуспокои,пък после ще видим...

# 364
  • БУРГАС
Браво, браво! А утре Мушморочето пак ще ми дърпа ушите! За протокола(Мушморока): на млекце с какао съм!

# 365
  • v. turnovo
Като ти гледам графиката дано още 9 месеца алкохол да не пийваш,само малко на сватбата Mr. GreenАз каквото кажа-става Naughty

# 366
Охооо, купонче а Wink
НАЗДРАВЕ, момичета!!!

# 367
  • БУРГАС
Ехааа, истиска почерпка! Къде ги намирате тия красоти бе? Айде, винцето за вас, че аз снощи малко прекалих, обаче бадемчетата ги приватизирам!

# 368
И за се включвам в купона 

# 369
  • v. turnovo
Аз ще наблягам на винцето.Пияна жена-весела къща Crazy

# 370
  • Бургас
Eто ме и мен Flutter, мъжо е на пости от днес Mr. Green заради спермограмата, а аз не мога да заспя и постоянно мисля за прегледа ooooh!. Та, съм на мерло Crazy

# 371
  • v. turnovo
Момичета,аз май ще ви оставям сами да се борите с това хубаво винце,че утре ще пътувам за Търново и определено ще е доста тежък ден за мен

# 372
Пийнете си  винце и за мене. Аз съм нощна и ми е адски скучно.

# 373
  • БУРГАС
Аз пък се сдъфках с моя  fight и го засилих в леглото! Ама май млекцето ми подейства smile3507, та ще взема да го последвам. Приятно ви купонясване, момичета и лека нощ! Голди, утре кафето да не го сервираш следобедно! hahaha

# 374
 Blush  Пияна жена-Весел креват......пиян мъж...за НИЩО НЕ СТАВА!!! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт