Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 525
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Като сте се разприказвали за козметика и аз да се включа, с въпросче обаче: От кои кремове за лице сте най-доволни? Доскоро ползвах на Nivea с Q10, но ми се ще да разнообразя, че ако може и нещо по-ефикасно да намеря, особено за фините бръчици под очите. Какво ви е мнението за L'Oreal, Olay и т.н. А за новите кремове на Nivea DNAge? Май те са за по mature кожа, но отзивите са много добри поне в пресата. Обещали са ми подарък за Mother's Day, само дето аз не мога да си избера какви кремове точно искам.   Thinking Embarassed Та помагайте...  Hug

# 181
  • UK
Мира,аз гледах Борат и се посмях доста Grinning в интерес на истината имах нужда от разтоварване и тоя филм ми дойде много добре.

# 182
Като сте се разприказвали за козметика и аз да се включа, с въпросче обаче: От кои кремове за лице сте най-доволни? Доскоро ползвах на Nivea с Q10, но ми се ще да разнообразя, че ако може и нещо по-ефикасно да намеря, особено за фините бръчици под очите. Какво ви е мнението за L'Oreal, Olay и т.н. А за новите кремове на Nivea DNAge? Май те са за по mature кожа, но отзивите са много добри поне в пресата. Обещали са ми подарък за Mother's Day, само дето аз не мога да си избера какви кремове точно искам.   Thinking Embarassed Та помагайте...  Hug
Специално крем за лице горещо ти препоръчвам ROC наистина са скъпи но си заслужават парите.Аз по принжип на майка нося кремовете на Лореал и Нивея последниа път и занесох този DNA чакам я да ми се обади и ще я питам какво е използвала и от кое е доволна.
Току що ми донесоха Борат може и  да го гледаме довечера  Peace

# 183
  • ENGLAND
A, и ние снощи гледахме Борат, голям смях падна.
Сега е грейнало едно слънце и хукваме пак навънка.
А за хапането, ще го оставя без коментар.

# 184
Мира,не съм ходила в Орландо, но мисля ,че водния свят ще ви хареса много и юнивърсъл студио ..май тези двете най-много си заслужават .Все пак Дисниленд има и в Париж.Също така сафари парковете са интерсни.За губенето -не вярвам да се загубиш-там трябва да си малоумен или полусляп за да не видиш поне 1 от многото огромни указващи табели  Laughing ,хората карат внимателно с голямо разстояние между колите-рай за новаци(като мене). Ако имаш джпс-може да си свалиш карта на Флорида от нета и да си го вземеш с теб,защото май бяха скъпички с рент-а-кар-а. Пожелавам ви приятна ваканция и много хубави спомени да си донесете !  newsm10

# 185
Здравейте "Англииски" дами    bouquet

Първо се извинявам, ако въпроса ми не е за тук, но просто ми се изчерпаха идеите кой мога да попитам и затова се насочих към Вас Hug

Тъй като със съпруга ми искаме да отидем да поработим малко в чужбина, по точно в Англия си търсим фирма/агенция/, която да е сигурна и да знаем че с нея са заминавали хора.
Сега се записахме в една която не ни вдъхва много доверие иначе казват че ни търсят,но за всеки случай ни се иска да пробваме поне и на още едно място, така поне ще имаме варианти за избор.
И затова искам да ви попитам знаете ли такива фирми в България с които вие или ваши познати за заминавали в чужбина?
Много ще съм ви благодарна, ако споделите с мен вашите  мнения  Grinning
Благодаря Ви предварително   bouquet
Поздрави от Бургас и морето Hug

# 186
  • Bristol
Пристигнаха ми паспортите с 10 годишни визи за Щатите  Mr. Green
Докато ги чаках окосих тревата в градинката и я поръсих с едни гарнулки, сега се надявам и да завали Wink
macoball, мерси за пожеланията! Започвам с проучването на парковете. За парковете на Дисней в Париж и Орландо съм събирала мнения от хора ходили и на двете места. Според тях Орландо е номер едно  Flutter
И мъж ми ме успокоява, че е лесна ориентацията в Щатите, но като никога не съм била там се притеснявам  Rolling Eyes Приятелката ми, която ще посетя, като чу, че сама ще се транспортирам от Маями до Орландо с двете деца, каза че съм много "смела"  Thinking а тя там живее малко преди аз да дойда тук  Confused нейното изказване ме гипсира допълнително.
Dime, привет! Надявам се Нана да се включи с информация, ако не, бих ти препоръчала да пробваш и във форума на бг хелп.

# 187
Е хайде честито и със здраве да си я изпатуваш тази 10-ет годишна виза

# 188
Честито Мери Hug.А сега да натриеш носовете на двамата господина Wink/ти си знаеш кои:)/.Днеска денят започна много хубаво-слънце,топличко,супер беше.Обаче всичко хубаво си има край  Cry.От обяд стана студено,все едно зима ще идва.Днеска си получих и подаръка от дъщеря ми-цветенце  в саксия.От детската й градина  бяха приготвили изненади за всяка една майка по случай празника .Дими,писах ти на лични Hug

# 189
Честито Мери Hug.А сега да натриеш носовете на двамата господина Wink/ти си знаеш кои:)/.Днеска денят започна много хубаво-слънце,топличко,супер беше.Обаче всичко хубаво си има край  Cry.От обяд стана студено,все едно зима ще идва.Днеска си получих и подаръка от дъщеря ми-цветенце  в саксия.От детската й градина  бяха приготвили изненади за всяка една майка по случай празника .Дими,писах ти на лични Hug
Роси, много мило с подаръка  Heart Eyes Аз още онзи ден получих от моето момченце картичка за празника. Правили са картички в градината за деня на майката - апликации, оцветяване..... голямо творчество  Heart Eyes Много хубаво ми стана. И то милото ми сияеше като ми я даваше. Направо се просълзих.
Мери, честито за визата. Приятно изкарване на американска земя. И няма да се притесняваш  - ти си оправна мадама Simple Smile

# 190
Привет приказливки  Grinning

Днес и аз си получих от Алекс кошничката с бисквитка и картичка за деня на Майката.  Heart Eyes
Вие пазите ли си картичките? Аз моите си ги събирам Blush
Борад - на който му е примъчняло за малко родна и не дотам родна действителност- горещо препоръчвам Laughing  Peace  Музиката е позната- Горан Брегович и не само той.
Доста от сцените са снимани без знанието на хората- голям смях пада в залата. Joy
Маймунка, филма го пуснахме с нагласата, че ще гледаме полвината и ще продължим днес. НО, като се почна не спряхме да се хилим до край:35:
Гледате ли Комик релиф? Не знам при вас как е, но аз доста често забравям, колко сме привилегировани и  задоволени, и какви късметлии сме да имаме това, което имаме.

Меричестита виза.  Grinning
Авон- ако мога да си позволя да си купя друга марка, не бих се замислила .Прекалено са ми евтини за да ми се струват качествени. За лице - в момента ползвам Олей - лек мойстерайзер крем, без миризма.  Peace  Също така съ, ползвала  Garnier  i Nivea- oil free moisturaiser . ЗА очи- съм ползвала Garnier i Nivea - всичките ми  харесват.
Ева, аз имам същия проблем с ръцете- особено през зимния сезон. Една приятелка каза, че освен вазелин - най- обикновен бебешки вазелин- нищо не помагало. Пробвала съм Нивеа, Вазелин- доста неприятно усещане докато попие мазнината, Вазелин Интензив... Оглеждам се за друг, но нещо само с оглеждането си оставам.

Весел празник в Неделя и приятен уикенд!
  bouquet  bouquet

# 191

Dime, привет! Надявам се Нана да се включи с информация, ако не, бих ти препоръчала да пробваш и във форума на бг хелп.
[/ .Дими,писах ти на лични Hug

Благодаря ви момичета Hug
Ще се радвам и Нана да ми отговори,ако и е възможно и още англииски мами,които са запознати Heart Eyes
ПРегръдки от мен и ...........България
Hug  bouquet Hug

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 10:57 от Dime

# 192
На тези като мен които са женени за цели или 50:50 ирландци да ви е честит празника и наздраве

# 193
Избрах си кремове - дневен, нощен и за очи от серията Regenerist на Olay, защото съдержат амино-пептиди. След някоя и друга седмица ще докладвам дали са толкова добри, колкото ги хвалят.

На празнуващите: Честит Св. Патрик!

# 194
  • Манчестър
Здравейте "Англииски" дами    bouquet

Първо се извинявам, ако въпроса ми не е за тук, но просто ми се изчерпаха идеите кой мога да попитам и затова се насочих към Вас Hug

Тъй като със съпруга ми искаме да отидем да поработим малко в чужбина, по точно в Англия си търсим фирма/агенция/, която да е сигурна и да знаем че с нея са заминавали хора.
Сега се записахме в една която не ни вдъхва много доверие иначе казват че ни търсят,но за всеки случай ни се иска да пробваме поне и на още едно място, така поне ще имаме варианти за избор.
И затова искам да ви попитам знаете ли такива фирми в България с които вие или ваши познати за заминавали в чужбина?
Много ще съм ви благодарна, ако споделите с мен вашите  мнения  Grinning
Благодаря Ви предварително   bouquet
Поздрави от Бургас и морето Hug

Здрасти
Не знам какво ви обещават в БГ и какви са вашите очаквания. Предполагам,че имате информация,че ние българите нямаме право на работа,освен ако някои работодател не ни извади работно разрешение. Иначе можем само да бъдем селф-емплоид.т.е да работиш за себе си. Ако смяташ,че имате умения и ще се справите - идваите - не струва нищо да се регистрираш като селф-емплоид. Би ми било интересно какво ви обещава тази фирма в БГ,,можеш да ми пишеш на лична ако искаш. Заминаването чрез фирми ставаше до преди 01.01. ,сега не виждам каква работа и доколко законна биха ви предложили.
Освен това,ако смятате да ходите в лОндон ,пазара е много наситен,конкуренция жестока,ако не знаеш език ще ти е много трудно. Повечето работодатели са наясно,че българите нямаме право на работа - имаше доста масирана кампания по този въпрос и едва ли някои ще рискува да ви наеме.
Едва ли искаш точно това да чуеш,но се опитвам с няколко думи да ти обясня,че не е чак толкова лесно да доидеш и поработиш.

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 00:52 от Ave

Общи условия

Активация на акаунт