Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 512
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
 Laughing
Nicol, не знам за локуми има ли място при нас, но със сигурност има за зъболекари.  Laughing

Идвайте при нас, много е красиво и спокойно, пълно с клюкари  Laughing
Баси, как точно в този момент искам да живея в Лондон..... Cry
Писна ми от прованския им манталитет  ooooh! ooooh! ooooh!

# 226
Къде сме ли на 30 мин от Нотингам и на 1 час-1:30 от Бирмингам

# 227
  • UK
гледахте ли Албена и Максим  Grinning

# 228
Кои са тези?
Това май отговаря на въпроса ти. Laughing

# 229
Това не са ли Българските кънкиори.Ето това им е официалния уебсайт
http://albena-maxim.narod.ru/

# 230
Тя прилича малко на Мария, не смятате ли?
 Thinking
Аз ги гледах в Другата България преди известно време.
Къде по английската тв са  ги давали?  Confused

# 231
  • Манчестър
Тя прилича малко на Мария, не смятате ли?
 Thinking
Аз ги гледах в Другата България преди известно време.
Къде по английската тв са  ги давали?  Confused

Току що станаха за втори път световни шампиони и приключват кариерата си.

# 232
сега децата нали 6те имат дьлги4ка ваканция 4е трябва малко да обиколим из англията 4е да видим как е ....откога го навивам моя мьж да се местим ама тои не6то о6те го умува.единстеното хубаво е 4е имаме страхотни приятели тука ...
максим и албена да гледах ги  bouquetголеми сладури са и двамата,дано скоро се оженят ве4е Heart Eyes

# 233
  • Bristol
NICOLE, и аз моят го навивам да се местим, но нали трябва първо подходяща работа да си намерят  Crazy Колко дечица имаш ти и на каква възраст?

Момичета, помагаите с идеи за подаръци, моля! Като ходя в Щатите ще посетя една приятелка. Синчето й е набор на Жорко. Днес му взех от спортен магазин екип на английския национален, друго не се сетих  Embarassed Ако имате по-свежи идеи за подарък казвайте, екипът винаги ще влезе в употреба и в нашата къща Wink Сега се чудя какво да взема за възрастните  newsm78

# 234
Алиса благодаря   bouquet тъкмо вторник имам работа в центъра и ще мина от там!
Мери за племенниците ми на тази възраст сме купували- ракети(които сам си моделира6 и пускаш в градината с татко); gift cards ot BEST BUY (магазин за техника в който има И голямо разнообразие от електронни игри  Wink ) ; всякакъв вид   научно-изследователски игри за съответната възраст (Дискавъри и тн ) са винаги добре дошли. Ако имаш време да ги купиш от Америка,ще ти излезе по-евтино и няма да мъкнеш излишен багаж.Магазини има  винаги по пътя и можеш да отбиеш за 20-30 мин.

# 235
 hi,мери...това с намирането на работа и местенето знам 4е е малко сложни4ко,но като му доиде времето вси4ко 6те се нареди Simple Smile(оптимистка съм си аз).
имаме 3 деца ...на по4ти8,на 5 и на 1и2мес.,моми4е,мом4е,моми4е Wink
а за подар.не ме питаите,избирам с 4асове,гледам умувам ,питам мъжа ми по 100пъти...ако е с мен, Crazy

# 236
освен и аз да се поява за малко тук,но в предвид скорошните трагедии в семейството, няма да ви развалям настоението Sad

дано всички сте добре и скоро гадната зима да свърши,че ми писна да вали сняг сутрин а през останалото време да вилнеят полярни ветрове. Тъкмо 3 пъти се случи миналата седмица:(

# 237
  • Bristol
NICOLE, супер, 3 дечица  Peace И аз имах мерак за 3, но сега така ми е нанагорно с 2, че забравих мераците си  Crazy
Днес карах новото си колело с Ели зад мен. Сдобих се и с кошница към колелото, за да мога да ходя и на пазар  Mr. Green Жорко ми завидя за седалката на малката и кошницата, иска той да кара колелото ми с Ели в него!
Аз искам да намеря подаръци свързани с Англия или Европа поне  Thinking Нещо което не могат или не биха си го купили от Щатите.
И да се похваля първо на вас, днес пристигна писмо с дата за клетвата ми, началото на юни  Whistling

# 238
Мери супер и честито за писмото.
За подаръците за що не влезеш на сайта на Харадс там имат постояно намаления и има доста неща свързани с Лондон ако това може да ти помогне

# 239
  • UK/София
м_е_р_и, честито!Много се радвам за вас Hug
 Но нали, ако искаш можеш да смениш датата с по-ранна, не е проблем.Важното е, че е дошло писмото.Аз за подарък не се сещам Confused

Тук вали дъжд, а преди малко прехвърчаше сняг.Май зимата идва.

Общи условия

Активация на акаунт