Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 654
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Жорката нещо се е изнервил от хейта, обикновено го приема по-лежерно, явно заради новата изгора, която го отнесе най-много. И продължава да не разбира, че никой няма проблем с коалицията. Просто коалиция с двама темерути и то от самото начало няма как да прокопса.

Скучен ми беше подкаста, нищо интересно не казаха. Бубето много ми харесва на външен вид, на характер не ми допада, но то не може всичко.

# 436
Според мен думата хейт се използва твърде леко. Не смятам, че е хейт да разкритикуваш играта и да посочиш грешките на една коалиция, която на практика губи 2ма играчи и е разрушена още на първия съвет.
Чувам как хвалят, че силни участници отпаднали първи, но не смятам, че чисто социално и стратегически Дани и Веси са силни и не мисля, че това е хейт, а факт.
Щом някой те е надиграл по такъв начин не виждам нищо лошо да признаеш, че не ти се е получило.

Вероятно има и хейт към Дани и Веси, но коментарите тук и по подкастите смятам, че са съвсем разумни и точни и никога не бих ги определил като хейт.

# 437
  • софия
На мен ми е забавно, колко хейтеха Алекса в ИВ за социалната игра и стратегиите му, а сега през неговата призма е супер яката работа, но хората не го разбирали. Ако иска да чете критика, а не откровен хейт, да влиза тук и в коментарите на техния подкаст и Надкаст. Навсякъде другаде е  безмислено.

# 438
Аз не харесвах Алекса, НО даже на него признавах, че си го можеше. И приятелства завърза. И близки си намери. Те грам не мислят върху факта, че обяснението е много по-просто, отколкото го изкарват, просто са неприятни. Никой не иска да живее с неприятни хора.

# 439
Жорката каза, че чете основно коментари под техните видеа. И пак му се струва само хейт. Просто в една коалиция се събраха твърде много хора с високо его.

# 440
Просто няма на какво основание да получат положителни коментари - особено след изцепката с видеото на Даниел. Сравнението с Алекса и Виктория от сезона на Жорката в Игри на волята е супер, даже ако помните и Алекса искаше да се бие срещу участник след предаването.

# 441
Наистина скучен подкаст. Но ми се струва, че усетих някакъв разлив във взаимотношенията между Бубето и Ицака. След няколко нейни включвания, той не можа да отреагира и погледна тъпо в безцелна посока.Thinking

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 15:30 от Lqs

# 442
Аз пък през цялото време имах чувството, че Бубето не се кефи на Георги въобще.

# 443
Венета и Кристиан Петров са уникални шемети. Големи сладури са. Филмови персонажи. Без тях щеше да е супер скучно.

# 444
  • София
След ласкавите коментнари за това Бубе се опитах да изгледам подкаста. Изобщо не мога да си обясня всичките положителни отзиви за нея - нито поведение, нито разсъждения ме  впечатлиха в девойчето. Напомня ми на Ния Косара - получила трибуна да лее компетентно мисъл благодарение на приятеля си.

# 445
# 446
  • София
Колко струва да си член и да гледаш допълнителните епизоди?

# 447
Аз не знам дали има допълнително съдържание тази година, нещо не виждам и опция за членство в канала.

Пускайте дебата само ако имате здрави нерви. Мен ме заболя главата.

# 448
Има си бутон Join и в него има различни тарифи - 4.99, 9.99 и 99.99 като последната няма особени ползи освен подкрепа към момчетата.

# 449
  • София
Явно ме прескачате. 🤣 Разбирам ви, пиша изключително неграмотно и май е  време да си махна аутокоректа поне.

Аз писах, че съм член вече. Станах заради скандала от Тик ток, който го качиха в канала. Има още няколко видеа, но са по 2-3 минути. Не съм ги гледала още, но не мисля, че са кой знае какво. По-натам сигурно ще качат повече неща, така май беше и миналата година. Те не го рекламират особено, защото идеята е повече за подкрепа, който желае и се чуди как да го направи, отколкото някакви велики тайни клипове. Преди правеха лайфове и там им пращаха пари.

Общи условия

Активация на акаунт