Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Това с достойния победител е такава глупост. Кой определя кой е достоен, още няколко такива като него вътре ли? Не можех да понасям Ивка миналата година с тези глупости. Коя е тя, че ще определя кой е достоен?! Тя, която нормализира правенето на нос, защото имала дупки в носната преграда от шмъркане или тази, която влияе на младите хора, нормализирайки изневерите. Това на нея какво ѝ се случва и какъв любовен живот води не означава, че това е нормалното и че всеки го прави. И сега първа писта да защитава Диона. Пък после в една игра ще определя достойни и недостойни.

Кумбата беше симпатичен, защото не го правеше това. Не се изтъква и не обяви останалите за отрепки, че са искали да го махнат. Отвътре си му идваше, без да знае публиката как ще реагира.

Във вчерашния дебат Янков се държа най-нормално, но имаше и доста популистки изказвания за пред аудиторията. Пролича си, че не му идва само отвътре, а и знае кое ще се хареса на зрителите.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 13:36 от Niya-

# 481
Достоен = добро момче, винаги поздравява. Grinning

# 482
Доброто момче, тихо и възпитано, което в един момент става масов убиец...

# 483
Наистина Кумбата миналата година реагира много адекватно, особено ми направи впечатление, че след излъчването на епизодите не продължи да пее за предателство (както Марианов и Ивка правят и до ден-днешен) и видя, че не е било нищо повече от стратегия. А и в крайна сметка са били напълно прави да искат да го гонят - все пак той спечели.

Ивка наистина ли е защитила Диона? Къде мога да прочета? Тъкмо тези дни си мислех, че почва да ми става симпатична...

# 484
Да вземат и двете да ги осъдят, белкем децата се научат, че трябва да си подбират приятелите.

# 485
Това с достойния победител е такава глупост. Кой определя кой е достоен, още няколко такива като него вътре ли? Не можех да понасям Ивка миналата година с тези глупости. Коя е тя, че ще определя кой е достоен?! Тя, която нормализира правенето на нос, защото имала дупки в носната преграда от шмъркане или тази, която влияе на младите хора, нормализирайки изневерите. Това на нея какво ѝ се случва и какъв любовен живот води не означава, че това е нормалното и че всеки го прави. И сега първа писта да защитава Диона. Пък после в една игра ще определя достойни и недостойни.

Кумбата беше симпатичен, защото не го правеше това. Не се изтъква и не обяви останалите за отрепки, че са искали да го махнат. Отвътре си му идваше, без да знае публиката как ще реагира.

Във вчерашния дебат Янков се държа най-нормално, но имаше и доста популистки изказвания за пред аудиторията. Пролича си, че не му идва само отвътре, а и знае кое ще се хареса на зрителите.

Не може да си даде мнението ли или как?

Нали предаването и реалния живот са 2 различни неща, нещо ги смесвате 😂

# 486
Скрит текст:
Като чуя/прочета "достойно" и получавам PTSD от Мивка Бейбе миналия сезон, който не догледах.

Явно е много трудно да се направи разграничение между стратегия в риалити, което е симулация на живота, и истинския живот.
Ротативка бейбе он да фоун 🤪 📱

Според мен е права, каква е стратегията освен да се наговарят 🤔

Като се наговарят, някой ще направи интригата, ще “изпее” на този срещу когото се наговарят и ще стане панаир, това ли е интересното 🤔
Отговарям на болднатото, защото има добър пример за евентуална успешна стратегия, която нито е неморална, нито недостойна - умните играчи биха изгонили рано Васил Shadowhex - пълен статист, засега има 2 реплики във всички епизоди, но има армия от хлапета зад себе си, които, ако има гласуване, ще го изкарат първи с огромна преднина. За теб честно ли би било третото храстче отляво надясно да спечели сезона?

Няма да забравя по време на премиерата как почти всички коментари в реално време бяха с неговия ник, а подобно на Антонио, Васил също ми беше непознат.

Тази стратегия може да е добра, но трябва да имаш информацията.Те вътре не знаят на кого колко реплики са излъчили. Много вероятно е и да не знаят, че има много последователи, защото както и на теб Васил вероятно е непознат и на тези вътре.

# 487
  • София
Наистина Кумбата миналата година реагира много адекватно, особено ми направи впечатление, че след излъчването на епизодите не продължи да пее за предателство (както Марианов и Ивка правят и до ден-днешен) и видя, че не е било нищо повече от стратегия. А и в крайна сметка са били напълно прави да искат да го гонят - все пак той спечели.

Ивка наистина ли е защитила Диона? Къде мога да прочета? Тъкмо тези дни си мислех, че почва да ми става симпатична...
Извинявам се за подвеждането, не е защитавала. В няколко профила я бяха изброили наред с други писали под клипа на Диона и не бях проверила, защото са изтрити нещата. Доколкото разбирам, тя само е давала лайкове. Само че не помня акаунтите, в на София Нейчева сторитата се виждат лайкове само, но не и писано.

# 488

Лично за мен се подразбира, предвид факта, че немалко инфлуенсъри излизат с мнение по темата и призив за репорт. Щом въпреки това, Ивка ѝ беше харесала безумния пост, аз поне оставам с впечатление, че я подкрепя. Тя видя вълната от хейт и въпреки това не си махна харесването. Ако някой не разсъждава по същия начин, съжалявам за подвеждането.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 15:06 от username26-just a girl

# 489
biglubo, инфлуенсърите вътре би трябвало да знаят каква и колко е аудиторията на Васил, все пак са колеги. За репликите е така, да. Ако Азов се появи отново, може да сподели дали и реално Васил е бил статист.

# 490
Азов в едно видео (не съм сигурна, може би реакцията със сестра му) каза, че дори той не е бил познат на голяма част от участните в Къщата, което доста ме изненада. Така че е нормално да не са запознати и с аудиторията на Васил.

# 491
Освен това Азов ще е политкоректен.

# 492
Нали имат достъп до интернет, могат да проверят непознатите за тях лица какво правят.

# 493
Със сигурност са знаели кои са другите участници още преди да влезнат във формата – проблемът явно е ментален.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 15:31 от LadyCharming

# 494
  • София

Не може да си даде мнението ли или как?

Нали предаването и реалния живот са 2 различни неща, нещо ги смесвате 😂
Не, не сме писали такова нещо, разбира се, че животът навън има отражение вътре, всеки си влиза с характера, но стратегическа игра вътре не те прави автоматично недостоен особено пък навън. Въобще съм против достойно, недостойно, морално и тн. определения за гонене на играч. Вчера същото го написах и за дебата. Не намирам Цецо и Даниел за двулични, разбира се, че няма да си разкрият плановете пред другите, а още пък повече това да означава, че и навън са такива. Какви са навън разбираме сега от заканите им за бой и обидите. Това говори много повече за тях от това кого са номинирали. Ясно е, че с теб не бихме се разбрали за риалитита, нито са ни интересни еднакви неща, нито имаме общи възгледи. Не се опитвам да те убедя в нищо.

Азов също смени лагера, но със сигурност това не означава, че е лош човек и недостоен.

Относно Васил, аз не мисля, че са мислили в посока, че може да има гласуване, защото миналите години не е имало. Не мисля, че въобще им е хрумнало, че е възможно да има промяна на правилата. Ние също още не знаем ще има ли.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 15:38 от Niya-

Общи условия

Активация на акаунт