Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Всеки сюжет, който постоянно се повтаря, започва да писва и да забозва. Валерия и Янков, ако продължават само да се делят от всички и нон стоп да играят сюжета с ревността, накрая просто може да се е наложило да правят секс, за да задържат вниманието на публиката и да има кулминация.

# 271
  • софия
Ъхъ. Hands V
Двамата се забавляват, а ние превъртаме.
И те така....Joy

Много тъп епизод - целия го превъртях. Мерси, че споменахте най-важното.

Струва ми се, че Валерия и Янков искат да ги дават повече. Затова фейкват любовни взаимоотношения.
Всеки сюжет, който постоянно се повтаря, започва да писва и да забозва. Валерия и Янков, ако продължават само да се делят от всички и нон стоп да играят сюжета с ревността, накрая просто може да се е наложило да правят секс, за да задържат вниманието на публиката и да има кулминация.

# 272
Ще трябва. Ама те, след като си плюха в устата, едва ли имат някакви задръжки. 😏

# 273
  • България
Не са виновни Янков и В, а продукцията. Сглобява епизод с цел реклама за тен и спортни стоки. Скууука. Бойкот за тези фирми.

# 274
Не го казваме това за Кукушев, защото ще предизвика повече коментари от Къщата.
Абе, може да е имала нещо с Кумбата в някакъв момент и затова да не е ок.
А в подкаста на живо, Ицака направи коментар към Ивка, че е имала някакви такива отношения с Кумбата след техния сезон, но аз това съм го пропуснала.
От нейния подкаст с Азис (ако не бъркам) се разбра, че всъщност отношенията са им били доста преди Къщата, няколко години по-рано. Изглежда затова не се притесняваше да се преоблича пред него Grinning

На мен Весела ми прилича на Ана де Армас.

Пропуснала съм, че Павел и Ицака призовават да пишем кой е третият човек в отношенията на Валерия и Янков, но ако наистина са го казали, то със сигурност това е Кумбата. Ако е вярно, ще се окаже голям любовчия.

# 275
Набора Янков как се “ пуска” на момичетата, големец 😂 😂  Като по-срамежлив и сдухан човек, както се вика “I could never”

С Мария можеше и да стане шоу в джакузито, Валерия кво му се нахендри и от квото видях Цецо и той “ светеше “ 😂

Че даже  Валерия я изгони накрая, голям “кокблок” 😂 😂

С караокето също беше хубав момент според мен

Дани и Веси ми станаха симпатични в тъмницата, мразя се за това, защото те са голяма част от причината да се развали играта и сега, може и да имам стокхолмски синдром ли нз лол

Алекса и нея я нахендриха за една лъжица, даже се “ обяви на стерео” сигурно за да е признат грях половин грях, а Валерия се намеси в наградата и нищо не казаха, но може би защото знаят че ще гледат хората заради нея и си правят паса, подобно на това с шанса за тъмницата, който не беше даден на Моника

# 276
В коментарите под последния епизод няколко човека са написали, че пречката в отношенията между Валерия и Янков, е бившата жена на Янков, тъй като тя се познава с Валерия. Нямам представа дали е вярно, просто го засякох няколко пъти този коментар.

# 277
Много тъп епизод. Превъртах основно. Даниел и Веска са мега зле. Впрочем Даниел не е лош, просто е глупавичък. Но Мис Кисело мляко ли е ,Кауфланд чанта ли е , ми е рядко противно същество.  Надявам се все по -малко екранно време да дават на такива злобни същества.

# 278
Да няма да вкарват бившата му жена, в такъв случай? :д

# 279
Епизода 9 ме остави без думи... Уви, не по хубавия начин, а по скоро, защото нищо не се случи, което да предизвика реакция.
Поредната доза от глупостите на участниците не беше нищо ново или различно от видяното до сега. Дали епизода беше пуснат вчера или преди седмица разлика нямаше да има.
Един въпрос все още виси в пространството и остава все така без отговор - Къде е Антонио, по дяволите?! Той май е навън повече време отколко отпадналите участници, което е разчораващо. Добре, че в същия ден гледах реакцията на Кукушев, че да се присетя, че и той е част от продукцията. Не ме разбирайте грешно, не ми е мъчно за неговото пеене или престорения акцент все едно е малцинството (да сме политкоректно Grinning ), просто ми се струва нечестно той да е навън, да папка, спинка и пуши, а другите да се гърчат. Поне да знаехме причината. Дали го няма заради участие? Какво участие посред бял ден в неговия жарн. Или пък защото много си е наранил крака? Ама и в играта в Плаза беше привързан и си беше там. Все въпроси без отговор.
Наблягам на това, защото ми прави впечатление, че продукцията тази година не се дистанцира само от играчите, но и от зрителите си.
Доколкото при конкуренцията (ДиК) всички се молят продуцентите да спрат да говорят, то тук - и дума не казват. Спряха подкастите на живо, което в началото ми се виждаше нещо хубаво, вече не, и отрязаха една възможност да се задават въпроси и да получаваме отговори посредством чата на живо (обажданията винаги са ми били криндж и се радвам, че тях ги няма). Не ни казват, че ще пропуснат подкаст, не ни казват какво предимство ще получат членовете на канала, не ни казват разни неща за уачстниците. Твърде много въпроси без отговор, което предните години го нямаше.

Да преминем към участниците и мисля да започна с тъмницата. Сериозно? Тъмницата? Честно казано пред половината епизод имах огромна дежавю и предполагам е заради Биг Брадър, понеже бях малка като го излъчваха и не помня много.
Доколкото разбрах, всеки изгонен от номинация ще има възможност да влезе в тъмницата. Казаха нещо от сорта - вас другите може да не ви искат, но това не означава, че не заслужавате да спечелите. Не съм съгласна с това твърдение специално за тия двамата. Те не заслужават особено след поведението на Даниел в този епизод, но за това след малко.
Като концепция не е лошо, но според мен е изтъркано. Веднъж два пъти това да се случи е изненадващо, но като почне да става практика малко ми е досадно. Видяхме го вече в доста други формати и не ми е особено интересно. Според мен това е било планирано независимо кой отпадне. Безразлична съм за това, че Моника, която отпадна от игра, не е попаднала там. Нима на някой му се гледаше още от нея? Ако трябва да избирам с или без още една мебел в къщата, избирам минимализма Wink
Отново епизода ме направи религиозна и се молех Веси наистина да се откаже. Не искам да я гледам и туй то. А Дани! Заслужаваше доста голямо наказание за цигарите. Редакторката много ми хареса. Успя да постави на място мъж една глава по едър от нея. Накрая очаквах да го замери с пастите (аз ако бях щях), но момичето се държа много професионално. И лична препоръка към момъка - направи си сам тъмница и не се показвай повече, защото поведението в и извън къщата просто е смешно и жалко.

Да си кажа и за другите. Валерия продължава с жалките опити за внимание. Продължавам теорията, че всеко нейни действие е водено от желанието да е по светлината на прожекторите. Жалка е, даже ми е по жалка и от Даниел. Същото правеше в Ергена, същото е и тук. Как нагло открадна наградата на Мария, която съвсем честно си я заслужи.
Аз лично по темата за външния фактор смятам, че може Валерия да е имала една две бурни вечери с Кумбата. Янков пък не ползва горната глава изобщо и е готов да я опъне и пред камерите.
Споменавайки джакузито няма как и да не кажа две думи за играта - превъртях я. Като жена ми направиха впечатление няколкото неща. Селското поведение на Янков и Ставрев се направих, че не е било.
Вики най-много ми хареса като тяло. Алекса ми приличаше на закачалка, Мария и тя, а Валерия я загрозява просташкото поведение. Обаче Венета ме втрещи. И аз като по закръглена дама не мога да нося триъгълничета като Валерия, но Венета можеше да заложи на бански с висока талия. Знам, че живеем във времена когато те осъждат ако обидиш някого за килограми ама все пак не ми беше красиво.
Мария наистина беше много почерняла ама в лицето приличаше на зомби. Извинявай се за неприятните коментари ама все пак сума хора гледат. Трябва да се има някакъв вид. Виктория не обичала да се пече. Еми хубаво, положи някакви усилия, намажи се с автобронзант дето след няколко бани пада. Ама и наградата не беше кой знае колко съблазнителна и Валерия накрая пак се навря...

Алекса с тъпотията с фъстъченото масло... Не мога да реша дали е просто глупава или е толкова умна, че право другите на идиоти, държейки се като невменяема.

Ей! Азов бил тука бе! Активира се последните епизоди, че и им сипва по мъничко.

А Ставрев с тая мисия. Той не беше ли обвързан. Какво ще ми се целува? Пфу

Е епизода май не ме остави чак толкова много без думи. Намери се какво да кажа Joy

# 280
Мисля си, че в Тъмницата ще попадат само хора, отпаднали на номинация. Дали го заслужават или не - по-интересно е по този начин за мен. Моето мнение е различно от всеобщото и не, че им симпатизирам, но за мен в къщата има много по-големи дразнители от Весела и Даниел. За мен ги изгониха не поради дразненето им, а от страх.

# 281
# 282
Хубав Надкаст. Изцяло ми се припокрива мнението с тяхното за Валерия и Янков.
Според мен обаче трябва да правят епизоди след номинация/изгонване, а не само в края на седмицата - това е интересно за публиката им, а освен това е и интересно за коментиране. Сега вече бяха минали 4-5 дни от елиминационния съвет и вече им бяха прегорели емоциите, а отделно от това трябваше да обърнат внимание и на Валерия и Янков и ревюто на тен, което не е толкова интересно.

# 283
И на мен ми хареса, много се забавлявам с коментарите им. Бъзикаха се с Жорката, че изобщо го нямаше последния епизод, загуби се след краха на коалицията им. И Туджаров вика, че явно е отишъл на участието с Антонио. Grinning

# 284
Не се харесват и ревнуват наистина, всичко си е за шоуто. Просто няма как да го кажат и затова споделиха за човека навън, който не е Кумбата, а именно жената, с която Янков има общо дете- Моника. С Валерия са приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт