Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 674
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Азов много добре се аргументира защо смята, че това са негативни качества, обясни как му пречат в живота.

# 361
Разбирахме - Валерия и Янков са много готини. 😉😁

# 362
Горе вдясно.

Най- ме накефиха тези, дето за свое "отрицателно" качество казаха "много съм емоционална" или "много съм самокритичен". Тодор ме уби с неговата "себекритичност". Това било "отрицателно" качество. Сакън да не каже нещо отрицателно за себе си.

Валерия наистина разказа същото, едно към едно от "Ергенът". Разбрахме, Валерия.

Гледам, че втори път го изтъкваш, а аз не съм казвал такова нещо. Даже напротив, самокритичността ми е достатък.

# 363
Не че има кой знае какво значение за нашата комуникация тук, но първия "недостатък" на Азов бил скромността. Което в днешно време може и да си е недостатък и да затруднява живота на притежаващия го.

П.П.Азов изпревари отговора ми.
Привет, човеко! Посъветваха те да не "висиш" тук, ама ти не слушаш Joy

# 364
  • София
Според мен пък точно Азов разкри най-много и то наистина негативна черта, той каза, че изпитва злоба към жените. По-голямо признание от това нямаше.

На мен Кико ми беше много смешен, когато даваше съвети на Мария от гледна точка на човек с аудитория, който го разпознават по улиците. Да, в паркур средите сигурно са го знаели, но той не беше известен. Дори в инстаграм имаше под 1000 последователи, няма ютюб канал. В тик ток имаше някаква аудитория, но за техните стандарти е малка. Там известните са със стотици хиляди.

# 365
Азов много добре се аргументира защо смята, че това са негативни качества, обясни как му пречат в живота.
Те може да му пречат в живота, но много добре се измъкна с това, да изтъкне качества, които по принцип са положителни, и за другите хора са положителни, но видиш ли... за него са отрицателни. Доста ловко се измъкна. Реално не каза никакво отрицателно качество, а това беше целта на задачата. Кукушев ще го изкоментира и това, сигурен съм.

Да изпитваш "недоверие" към отсрещния пол също не мисля, че е отрицателно качество. Много хора изпитват такова и това си е нормално чувство. Всеки втори е лъган и е по-предпазлив.

# 366
Не че има кой знае какво значение за нашата комуникация тук, но първия "недостатък" на Азов бил скромността. Което в днешно време може и да си е недостатък и да затруднява живота на притежаващия го.

П.П.Азов изпревари отговора ми.
Привет, човеко! Посъветваха те да не "висиш" тук, ама ти не слушаш Joy

Това ми е друго негативно качество.

# 367
Извинете, ама като зрител, мога да пиша в този форум какво ми е мнението.
В другото предаване (ДиК) също имаха подобна задачка. Почти половината изхитряха... "много съм чувствителна", "много съм емоционална", "много съм интровертна", ама моля ви се... разберете целта на задачката. Кажете нещо отрицателно за себе си, недостатък. Никито там каза "аз съм егоист и всички ми казват, че съм егоист" ... и ето човек, който не се хлъзна и изпълни задачката. Колко души ще кажат за себе си, че са егоист, избухлив, арогантен, не изслушва, прекъсва и т.н.  Всеки тръгнал да  хитрее и да казва някакво качество, което е най-нормално за всички, но да го изтъква като "отрицателно". То така и баба знае.

# 368
Извинете, ама като зрител, мога да пиша в този форум какво ми е мнението.
В другото предаване (ДиК) също имаха подобна задачка. Почти половината изхитряха... "много съм чувствителна", "много съм емоционална", "много съм интровертна", ама моля ви се... разберете целта на задачката. Кажете нещо отрицателно за себе си, недостатък. Никито там каза "аз съм егоист и всички ми казват, че съм егоист" ... и ето човек, който не се хлъзна и изпълни задачката.

Е аз това ли казах? "Не си изразявай мнението"? Кой решава дали скромността е недостатък? Кукушев ли? Пък и ти говориш за някаква "себекритичност", за каквато не съм говорил. Изразявай си мнението, но поне се придържай към фактите.

# 369
Разбирахме - Валерия и Янков са много готини. 😉😁

Предполагам  мен визирате, Валерия не ме кефи толкова, Янков не съм го споменавал скоро, но ми е фаворита, не ме е пристрастил към хазарта 😂

# 370
Гледам, че втори път го изтъкваш
Защо да не го изтъкна? Това е мое право. И за трети ще го изтъкна, ако трябва.

Друг е въпросът, че... тук в правилата на форума, можем да обсъждаме предаванията и участниците в тях, но не и пишещите във форума. Щом ставаш един от пишещите, ще спрем да обсъждаме теб, за да спазваме правилата.

# 371
Няма какво да спорим, всеки да си го интерпретира, както пожелае. За мен не е измъкване. Аз също съм в началото на 30-те и се асоциирам с това, което каза Азов. Абсолютно е вярно това за нашето поколение, защото го виждам в много хора около мен. Човекът си споделя нещата, които вижда, че имат някакво негативно влияние върху живота, професионалното му развитие, отношенията с хората.
За мен това, което каза Коцето в по-голяма степен може да се приеме за измъкване. Със сигурност е преминал през много неща, които са му помогнали да опознае себе си, да се види в различни ситуации.

# 372
То може да има "негативно влияние", но не е негативно качество по принцип. И просто казвам, че човекът изхитря, като не каза нещо кофти за себе си, а лекинко си заобиколи основната идея, за да се измъкне. Защото изтъквайки такова "отрицателно" качество... му е изгодно и удобно. Направиха го и други хора. И щом е позволено, значи не е нарушил нищо.

# 373
Да, Янков, теб визират Grinning

# 374
@VuichoOtAliExpress Кр.Янков ли се оказа?  Аз си мислех, че е един от КПД-то. Защото много лично взе изказването ми, че подкастът на Перси е на просташко ниво.

Общи условия

Активация на акаунт