Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Като чуя/прочета "достойно" и получавам PTSD от Мивка Бейбе миналия сезон, който не догледах.

Явно е много трудно да се направи разграничение между стратегия в риалити, което е симулация на живота, и истинския живот.

# 466
Не съм съгласна, защото ако не се наговарят, ще се изпадне в зверски битовизъм, както беше първата година. Като изгоните тези с глобите, почвате тези, които не мият чиниите. На мен това не ми се гледа.
И сега се сещам за най-абсурдният аргумент на номинации - когато гласуваха срещу Боян в с1, защото не е добър в игрите?? Grinning Той после си отпадна от игра.

Естествено, дозата на наговарянки трябва да е доста по-малка от тази, трябва да почне от по-късно и е много желателно никой да не се държи като бияч на мутрите, но нито едно от тези неща не се случи тук. Не, че пречи да си играят и така, просто не е умно и няма как да е резултатно.

# 467
Като чуя/прочета "достойно" и получавам PTSD от Мивка Бейбе миналия сезон, който не догледах.

Явно е много трудно да се направи разграничение между стратегия в риалити, което е симулация на живота, и истинския живот.

Ротативка бейбе он да фоун 🤪 📱

Според мен е права, каква е стратегията освен да се наговарят 🤔

Като се наговарят, някой ще направи интригата, ще “изпее” на този срещу когото се наговарят и ще стане панаир, това ли е интересното 🤔

# 468
Хаха, много точно казано!

Между другото Ивка гостува на Алпер Чочев, има подкаст от вчера в неговия ютюб профил, не посмях да сложа линк, защото ще ми изтрият коментара (както стана с линка за Чакалкаст от завчера).

# 469
  • софия
Това е игра. Има правила, има печалба и един победител. Представи си сега друга игра, примерно покер. Победителят ще е този, който е най комбинативен, сече му пипето, умее да блъфира и дозата късмет от картите. Това прави ли го лош човек в реала. Наистина не знам, кога ще започне да се разделя истинският живот от форматите. Там имаш право да действаш, както решиш, че е добре за теб, за да стигнеш до наградата.
 За това са и всички нападки по Даниел, че бил двуличен, лицемер. Миналата година същото с Дидо. Защо, защото масово се бърка реала с риалитито. Просто играят играта, а не се крият зад политкоректните приказки. Вече, колко куцо я играят е друг въпрос.

# 470
Скрит текст:

Ротативка бейбе он да фоун 🤪 📱

Според мен е права, каква е стратегията освен да се наговарят 🤔

Като се наговарят, някой ще направи интригата, ще “изпее” на този срещу когото се наговарят и ще стане панаир, това ли е интересното 🤔
Отговарям на болднатото, защото има добър пример за евентуална успешна стратегия, която нито е неморална, нито недостойна - умните играчи биха изгонили рано Васил Shadowhex - пълен статист, засега има 2 реплики във всички епизоди, но има армия от хлапета зад себе си, които, ако има гласуване, ще го изкарат първи с огромна преднина. За теб честно ли би било третото храстче отляво надясно да спечели сезона?

Няма да забравя по време на премиерата как почти всички коментари в реално време бяха с неговия ник, а подобно на Антонио, Васил също ми беше непознат.

# 471
Мислех си, че само аз като го видя и се чудя откъде изскочи, кой беше този Grinning Но пък вътре нещата може би не се случват точно по показания навън начин, за тях може да изглежда, че участва активно.

# 472
Това е игра. Има правила, има печалба и един победител. Представи си сега друга игра, примерно покер. Победителят ще е този, който е най комбинативен, сече му пипето, умее да блъфира и дозата късмет от картите. Това прави ли го лош човек в реала. Наистина не знам, кога ще започне да се разделя истинският живот от форматите. Там имаш право да действаш, както решиш, че е добре за теб, за да стигнеш до наградата.
 За това са и всички нападки по Даниел, че бил двуличен, лицемер. Миналата година същото с Дидо. Защо, защото масово се бърка реала с риалитито. Просто играят играта, а не се крият зад политкоректните приказки. Вече, колко куцо я играят е друг въпрос.

Права сте, така е, съгласен съм

Смея да твърдя  че разграничавам предаването от реалния живот. Даниел ми допада като човек и образ в мрежата, но не пречи да приема че с тези негови изпълнения запуши кенефа от о*иране ако мога така да кажа 😂

Когато написах достойно, имах предвид в предаването, в реалния живот не коментирам кой какъв е

В правилата не мисля че фигурира да “прецакаш” някого, да не ползвам други думи, а и самото “прецакване” не мисля че е някакъв гениален стратегически ход

Отделна е темата , че предаването ще ти е по-полезно след него, тези 25к не са като 100 или 200 к през 2004 от Биг Брадър които ти променят живота, както примерно Весито се закопа и си влоши имиджа преди въобще да си създаде такъв 😂

# 473
Отделна е темата , че предаването ще ти е по-полезно след него, тези 25к не са като 100 или 200 к през 2004 от Биг Брадър които ти променят живота, както примерно Весито се закопа и си влоши имиджа преди въобще да си създаде такъв 😂
В Брадъра 200к, а в Сървайвър 250к... и то преди почти 20 години, на онези пари.. не сега, на инфлацията.

# 474
Според мен почти всички от участниците биха играли по един и същи начин, независимо дали има парична награда, или не.

# 475
В Брадъра 200к, а в Сървайвър 250к... и то преди почти 20 години, на онези пари.. не сега, на инфлацията.

Именно, аз съм сравнително малък, 95 набор съм и не съм бил активно работещ да знам със сигурност, но може би това са били 2 или 3 3 стайни апартамента (от Пловдив съм), тогава да кажем да играеш на всяка цена, но 25к, които не знам дали има данъци върху тях, не си заслужава мисля че, казвам го като човек който го е срам да каже за колко пари работи 😂

@Iris - Имате право, няма да е справедливо, но поне няма да го набиеш на някой по този начин и да се излагаш

Също мисля че Павката и Ицака го знаят това за вотовете, за това не са сложили такъв вариант, може и да греша

Мисля че ако имаше вот и анти вот, стратезите щяха да са ги пратили у тях си да четат за Блицкрига ( не можах да измисля по- добър пример 😂)

Още нещо, някой от стратезите има ли който да е фен фаворит, аз поне мисля че не. Може би Жорката, заради другото предаване и подкаста евентуално, другите Дани и Веси- абсурд, може би 5 процента да им симпатизират максс, Дон Райбера- може и той да има някакви фенове но май слабо 😂

# 476
Най-добрите стратези бяха тези, които останаха в сянка, наблюдаваха и анализираха и после се приспособиха спрямо обстоятелствата. В този смисъл, на мен любим стратег до първите номинации ми беше Азов.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 11:28 от Meddyy

# 477
може би това са били 2 или 3 3 стайни апартамента (от Пловдив съм)
Още ми кънти в ушите как Хепи Ванче с наградата от 100к (с данъци 90к) не можела да си купи дори една малка гарсониерка в покрайнините на София и беше много разочарована.
Скрит текст:
Поразрових се малко в уики, да видя какви бяха наградите през годините:
Сървайвър 2006 - 250к
Сървайвър 2007 - 250к
Сървайвър 2008 - 250к
Сървайвър 2009 - 250к
Сървайвър 2014 - 100к
Сървайвър 2022 - 150к
Сървайвър 2023 - 150к

Биг брадър 2004 - 200к
Биг брадър 2005 - 200к
ВИП брадър 2006 - 50к
Биг брадър 2006 - 200к
ВИП брадър 2007 - 100к
Биг брадър 2008 - 300к (но се удържаше от всяка глоба и сумата беше спаднала)
ВИП брадър 2009 - плакет + дарени над 2 млн лв
Биг брадър Фемили 2010 - 200к + автомобил + апартамент
ВИП брадър 2012 - 40к + плакет
Биг брадър ол старс 2012 - автомобил
ВИП брадър 2013 - плакет
Биг брадър ол старс 2013 - автомобил
ВИП брадър 2014 - плакет
Биг брадър ол старс - плакет + автомобил
Биг брадър 2015 - автомобил + 26 651 лв (приспадано от 50к от глоби)
ВИП брадър 2015 - плакет
Биг брадър ол старс - 2015 - автомобил
ВИП брадър 2016 - плакет
ВИП брадър 2017 - плакет
Биг брадър мост уонтед 2017 - плакет
ВИП брадър 2018 - плакет
Биг брадър мост уонтед 2018 - плакет

Фермата - 9 сезона, от 2015 до 2023:  100к

С годините все по-скромно го дават.

# 478
И аз се сетих за Азов, но той го играеше парламентьор. В този смисъл не беше сив кардинал. Но той определено го може.

# 479
Хаха, много точно казано!

Между другото Ивка гостува на Алпер Чочев, има подкаст от вчера в неговия ютюб профил, не посмях да сложа линк, защото ще ми изтрият коментара (както стана с линка за Чакалкаст от завчера).

Хора (инфлуенсъри) като Ивка, подкрепящи Диона, когато цяла България е срещу нея...заслужават същото, което и тя!  Ивка е страшно леке, много ми беше странно, че в миналия сезон беше един от най-харесваните участници.  Кани интересни хора на подкастите си. Иначе не мога да кажа, че е добра водеща, все пак любим въпрос ѝ е: “Даваш ли отзад?” 😀😀😀
Ивка е типичен пример колко е важно да избираш професионалисти с опит...то не са гърди-рамена, веждите и миглите потрес, то не е патешката мигрирала уста, образуваща мустак...положението е трагедия.
Няма много общо с коментара ти, просто реших да споделя мнение и за нея.

Общи условия

Активация на акаунт