Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • България
Какво е казал Коцето за Георги, че съм пропуснала, а не ми се връща?

В епизода го показват.

Скрит текст:
Коцето казва на Венета, че Георги е инициаторът на коалицията, а не Даниел.

# 511
Да де, ясно ми е, ама не ми се връща да гледам пак. Моля за преразказ.

# 512
На мен ми хареса епизода. Честно казано, доста се кефя на коалицията на простолюдието. Не знам инфлуенсърите какво очакваха. Тяхната коалиция да просъществува, а другата да се изгуби някъде в небитието. 😂 А Вики пак уби с тия тъпи изказвания 😂

Какво е казал Коцето за Георги, че съм пропуснала, а не ми се връща?

Че той е организатор на коалицията, а не Дани. Казва го на Венета след предния съвет, дадоха го сега на този съвет като кадър. Мисля, че това визират.

# 513
Янков ще ме дразни и в следващия епизод. 😐
Дани как почна да обработва Алекса. Големи психо атаки. 😃

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 21:08 от Alucard

# 514
Да де, ясно ми е, ама не ми се връща да гледам пак. Моля за преразказ.

Ами то беше кратко,  горе долу каквото каза колежката

Венета казваше нещо Дани еди си какво и Коцето каза ами той не е инициатора

Венета на мен поне ми звучеше откровена реакцията и каза Ами кой тогава и Коцето и каза Георги

Венета каза наистина ли изненадано и това беше гд 😂

# 515
Благодаря, че поне в тази тема никой не се изцепи още в 19.05 кои са изгонените.  Че вчера една потребителка се почувства длъжна в същия час да информира всички в темата Д&К коя се е върнала в играта (при условие, че това го дават 50 мин. след началото на епизода), превъртяла е, без да гледа епизода, за да види сцената и веднага да избамка великата новина във форума, разваляйки удоволствието на доста хора. (Не, че не се сещахме коя се връща).

В края на епизода на Къщата най-накрая НАДПИСИ С МУЗИКА (макар и тиха). Благодаря!

# 516
Пфу...
Като цяло епизода беше доста добре организиран. За разлика от предните два пълнежа тук имахме добре подбрана история.
И преди съм споменавала, че ми се иска да видя повече от живота в къщата им ама си дадох сметка, че ние го виждаме, просто те не правят нищо интересно. По цял ден се наговарят в този сезон. Миналата година като им беше скучно, спяха. Тази гледат повече са ги ангажирали ама толкова ли нямат идеи, че трябваше да е това с класацията. Това е обидно! Размера на половия орган е нещо дето или ти го дава природата, или д-р Енчев.
Какво стана с мисията на Ставрев? Защо не им дават повече тайни мисии? Защо няма мисии за цялата къща? Прислужници винаги е забавна мисия, която ще си остане класика. Такива мисии са ми много по-интересни. Ако искам да гледам битки, ще си пусна игрите или острова. Набъка се с предавания за игри, но дупката на Брадъра (елемент, който тук убиха, а уж половината беше такова) ще си остане зейнала.
Започнах да се отегчавам, честно казано от предаването и дори не ми се коментират участниците, които като лъжат когато е ясно, че има камери и всичко ще се види, копаят все по-ниско дъно, че накрая ще стигнат земното ядро.

# 517
Според мен Коцето се опита да спаси Вики ("гаджето" на Дани) като пусна информацията, че Жорката е тарторът на групичката им. Разбира се, тази информация пламна като горски пожар. Коцето освен това по този начин спаси и себе си. Поне до следващия съвет. 😁

# 518
Аз имам теория 😂 Ако е вярно, че при тези от тъмницата на играта им един ще влезе обратно, един ще си тръгне и двама ще останат в тъмницата, смятам, че е съвсем възможно Жоро и Миската да останат в тъмницата двамата и така да им се зароди любовта на тях 😁

# 519
  • България
Дизилер, чули са твоите молитви!!! Grinning

Като цяло скучен епизод, гледах го колкото да не заспя, докато си пека пилето. (А ла Йоан от ДиК)

Не ме учудва изгонването на Алекса, не очаквах да изгонят Жорката. Кой ще им прави бюджета сега? Следващия път ще вземат всичкото цигари и глад цяла седмица.

Играта с дължината беше покъртителна. И това предаване, и другото са заорали дъното.

# 520
Имам две бележки към продукцията:
- По време на номинациите, в единия ъгъл просто слагайте или името, или малка снимка с номинирания човек и бройката, за да виждаме през цялото време (ние, зрителите) как вървят гласовете. Никой няма да вземе да смята на пръсти или да помни толкова. В другите риалити програми на номинации дават на екрана  бройката за всеки един.

- Не е зле като ги подреждате, тези най-отзад да са на по-високи столове... Или ако не.. по-високите са да по-назад, по-ниските по-напред. Тодор и Вики почти не се виждаха. Или ако нямате възможност за по-високи столове, подреждайте ги на диагоналната система, като в кината и концертните зали.  Поне да им виждаме лицата.  То е ясно, че ВЕЧЕ е заснето и няма как да го поправите. Поне това с изписването на номинационните гласове на екрана можете да го направите.

# 521
  • България
Затова Кико и Антонио бяха седнали най-отзад. Освен това и продуцентски е наредено - да гледаме пуленето на певеца и психопатските мимики на рапъра.

Продукцията не се меси в наредбата, за да може допълнително да се наговарят преди гласуване.

# 522
Ако е вярно, че при тези от тъмницата на играта им един ще влезе обратно, един ще си тръгне и двама ще останат в тъмницата, смятам, че е съвсем възможно Жоро и Миската да останат в тъмницата двамата и така да им се зароди любовта на тях 😁
Велика любов ще е като не са си сменяли бельото и дрехите от 3 дни.
гледах го колкото да не заспя, докато си пека пилето. (А ла Йоан от ДиК)
Не ме учудва изгонването на Алекса, не очаквах да изгонят Жорката. Кой ще им прави бюджета сега? Следващия път ще вземат всичкото цигари и глад цяла седмица.
Глад цялата седмица, ама и за непушачите, не само за пушачите. Доколкото знам, пушачите имат нямат такъв апетит, защото цигарите го потискат. И всеки, спрял цигарите, се оплаква, че има голям апетит и яде повече. Така че.. покрай сухото, ще гори и мокрото!
Играта за дължината на достойнството е голямо дъно!  Предполагам, че в някой от следващите епизоди ще има и класация по големина на гърдите на жените, пък журито да бъдат мъжете! Страхотна простотия!

# 523
Много се извинявам, ама то с такива жени, как няма Азов да е злобен към тях. Бива ли такова нещо. Аз вече напълно го подкрепям! А и кой глупак я измисли тая игра...

# 524
Имам две бележки към продукцията:
- По време на номинациите, в единия ъгъл просто слагайте или името, или малка снимка с номинирания човек и бройката, за да виждаме през цялото време (ние, зрителите) как вървят гласовете. Никой няма да вземе да смята на пръсти или да помни толкова. В другите риалити програми на номинации дават на екрана  бройката за всеки един.
В Чакалкаста Ицака коментира това и каза, че няма да го правят. То в един момент си става ясно горе долу кой ще си ходи. Ицака тогава изтъкна аргомент, който и аз бях споменала тук преди време - така малко или много се запазва тръпката докато официално не го обявяват.
На фона на простотиите на участниците това си е бял кахър и ме съмнява на повече хора да им прави такова впечатление.
Мен почват да ме дразнят малките кръгчета в далечните кадри и черно-белите сцени. Всичко като е сиво и това розово кръгче ми вади очите и погледа ми е там вместо в случващото се.
И все пак продукцията си остава много добре направена въпреки самото съдържание. За ниво ютъб и къде къде по-ниския бюджет от телевизиите, си е много впечатляващо.

Общи условия

Активация на акаунт