Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 616
  • 737
  •   2
Отговори
# 495

Не може да си даде мнението ли или как?

Нали предаването и реалния живот са 2 различни неща, нещо ги смесвате 😂
Не, не сме писали такова нещо, разбира се, че животът навън има отражение вътре, всеки си влиза с характера, но стратегическа игра вътре не те прави автоматично недостоен особено пък навън. Въобще съм против достойно, недостойно, морално и тн. определения за гонене на играч. Вчера същото го написах и за дебата. Не намирам Цецо и Даниел за двулични, разбира се, че няма да си разкрият плановете пред другите, а още пък повече това да означава, че и навън са такива. Какви са навън разбираме сега от заканите им за бой и обидите. Това говори много повече за тях от това кого са номинирали. Ясно е, че с теб не бихме се разбрали за риалитита, нито са ни интересни еднакви неща, нито имаме общи възгледи. Не се опитвам да те убедя в нищо.

Азов също смени лагера, но със сигурност това не означава, че е лош човек и недостоен.

Относно Васил, аз не мисля, че са мислили в посока, че може да има гласуване, защото миналите години не е имало. Не мисля, че въобще им е хрумнало, че е възможно да има промяна на правилата. Ние също още не знаем ще има ли.

Разбира се, абсолютно сте права, че имаме различни гледни точки.

Бих искал да се извиня, но не стана ясно от поста ми, че говоря за Ивка, не за Янков

Ако може само на това да отговорите и обещавам повече няма да ви занимавам:

Какво общо има това Ивка че си развалила носа от шмъркане или че изневерявала с мнението и за предаването 🤔

Ако ги беше правила вътре тези неща, бих се съгласил с вас и наистина вие може да не сте била, но няколко потребители написаха че предаването трябва да се разграничава, нещо с което и аз съм съгласен

Реторичния ви въпрос каква била тя да дава мнение кой е достоен и кой не мисля че може да бъде отговорен така:
Тя е човек, който може да си дава мнението както аз и Вие, не мислите ли 🤔

# 496
  • София
Не ми се върти едно и също. Превръщаме се в дебата от вчера, шест теми обяснваме и пак същият въпрос. Приемаме, че не ме разбираш и въпросът за мен приключва.

# 497
Ивка е страшно леке, много ми беше странно, че в миналия сезон беше един от най-харесваните участници.  
Няма такова нещо. Тука беше хейт по Ивка. (И с право). За коментарите в тубата, не знам.

# 498
Ивка е страшно леке, много ми беше странно, че в миналия сезон беше един от най-харесваните участници.  
Няма такова нещо. Тука беше хейт по Ивка. (И с право). За коментарите в тубата, не знам.

Не съм следяла тук, съдя по коментарите в другите соц. мрежи. В ютуб със сигурност доста я харесваха

# 499
Нов епизод. Или има някакъв проблем с канала, или заради факта, че качват много видеа, при мен не дойде известие... дано всичко е наред.
За реклами кажете вие, защото аз съм с Премиум.

# 500
Ултра тъпотия да ги нареждат по мъжко достойнство.
И честно се чудя как могат да предпочитат Янков пред Азов.

# 501
Големи стратези, големи мислители...
Инфлуенсърите как пък не се сетиха да защитят Георги, като беше пределно ясно, че след Вкисналото мляко и Даниел, той е на мушката...
Простолюдието как пък не се сетиха да разделят гласовете... знаят, че отпадат двама, защо се наговориха само за Жоро?
А Виктория Шарма отново разцепи с проникновение - "Аз мислех, че точно щото Жоро е най-силен, няма да го изгоните". Да, простолюдието искат да не им е много лесно към финала и затова го оставят.

Сега ще видим кой се върне от Тъмницата. Един влиза и един отпада завинаги, т.е. двама остават да чакат следващите двама изгонени.  

Лошото е, че така има шанс и Вкисналата, и Георги, и Даниел да се върнат...
Скрит текст:
А от факта, че Весела и Жорката се взимат, а Даниел се изцепи във видеото, че Коцето винаги гласувал с тях, става ясно, че е истина.

# 502
И честно се чудя как могат да предпочитат Янков пред Азов.

Това с пишлетата 😂 😂 😂 странна работа наистина, може би някаква психо атака 😂

А как лъжехаа ахххааха ужас отече работата

За Янков много говорих ама се подхлъзна набора 😂 , “изложи” ме

Мария за втори път гласува некоалиционно, евала за което

Жорката е единствения участник, който си позволих да обидя, съжалявам за това ( едва ли му е важно, но все пак 😂),достойно прие “атаката”

Викито ми изглежда salty така да се каже 😂 🧂

Жалко за Алекса, от малкото показано в тъмницата ( така ми изглеждаше) тръгнаха да и промиват мозъка с “ ти беше изкупителната жертва тн тн

# 503
Мария гласува коалиционно, тя си играе с Цецо. Просто предишния път гласува и с двете коалиции.

# 504
По Валерия:
"Една птичка лято не прави." 😁

Стана ми симпатичен Жоро в този епизод. Ей значи този монтаж. 😁

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 20:38 от Alucard

# 505
  • Paris
Мария гласува коалиционно, просто иска да излезе чиста и затова когато си обяснява вота говори дава различни причини от коалицията. Уж, че сама го е решила 😀

# 506
Мария гласува коалиционно, тя си играе с Цецо. Просто предишния път гласува и с двете коалиции.

Сега върнах и видях- абсолютно сте прави и двете

Еййй номерата им като судоку- всеки път различни 🤪

Както казва Фермин Трухиьо ако го знаете- жените правят с мен каквото си искат 😂 😂 😂

# 507
Това с подредбата на мъжете беше безкрайно глупаво и ненужно, не сме в гимназия.
Викииии, Викииии, как ме дразнииииишшшш!!!!!😃😃😃😃  Яд ме е само, че минаваш между капките, трябваше и ти да изхвърчиш и да усетиш повече народната любов.  Напълно очакван вот за Жоро. Да гледат и да се учат как се прави коалиция, безкрайно смешни. Ако тяхната коалиция беше сработила, щяха друга песен да пеят. Сега пък що имало коалиции..водещите този епизод доста захапаха тази коалиция, при другата нямам такъв спомен това да се случи.
Валерия “няма право” да гласува за човек от нейния отбор, но не чух на предната номинация да се казва същото на Веси, защото им беше удобна с вота. Интересно ми е, щом Коцето е от тази коалиция защо е казал това за Георги? Струва ми се двойна игра.
Щях да кажа, че сега най-вероятно в “Тъмницата” ще се опитат да бутнат Алекса към тяхната коалиция, но 100% ще отпадне.
Кико, Венета и Азов са ми много приятни.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 20:49 от username26-just a girl

# 508
Алекса изобщо няма да ми липсва, но Жорката определено да. Дано той се върне в играта.
Мега простотия. И супер неловко за мъжете, които са се наредили, кринджава ситуация. Но виновни са само от продукцията. Те са мозъците и са дали идеята за тази безумна игра е тяхна!  След мисията с Моника гола на масата, след плюнките в устата, сега и това.  Чакаме ново дъно!

# 509
Какво е казал Коцето за Георги, че съм пропуснала, а не ми се връща?

Общи условия

Активация на акаунт