Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 636
  • 737
  •   2
Отговори
# 540
Фейгин си го е харесвала. Помня, че в ИВ май имаше един момент, в който той не я защити, а можеше? Или бъркам? Помня, че отнесе голям хейт за нещо, че я е прецакал.

# 541
  • София
Уж следя темата от началото, но съм изпуснала защо казвате на неземната красавица Веси Мис Вкиснато мляко?

# 542
  • Варна
Щото е кисела?
Фейгин си го е харесвала. Помня, че в ИВ май имаше един момент, в който той не я защити, а можеше? Или бъркам? Помня, че отнесе голям хейт за нещо, че я е прецакал.

Да, Жоро е съвършен егоист.

# 543
Да, можеше да я спаси с грошовете си, за да не ходи на елиминационна битка, но реши да си ги запази и да ги ползва по-нататък.

Но мен тук ме натовари, като влезе в Тъмницата и започна от вратата пак...

# 544
Уж следя темата от началото, но съм изпуснала защо казвате на неземната красавица Веси Мис Вкиснато мляко?

Защото е от Смолян мисля че и е спечелила титла Мис Кисело Мляко и понеже тегавее е Мис Вкиснато Мляко, аз поне така го разбирам 😂

# 545
  • София
Жорката освен завършен егоист, също така е с доста голямо самочувствие.
Сладур е, но не си отиваха с това миловидно и скромно девойче Фейгин. Веска ще го оправи него и егото му.

# 546
Да, Жоро е съвършен егоист.
Ама каква беше случката? Изпрати я на някаква игра или номинация, след като е можел да я спаси? Имаше някакъв срамен случай, но вече всичко ми е каша в главата.
А дали е егоист.. стана ясно още когато пред гладуващото племе яде пица и мляскаше.
Не, май не го пише в темата, а го казаха още в първия епизод, в нейната визитка. Гледай самите серии, там са отговорите.
Била е: Мис Родопи 2023, Кралица на киселото мляко 2023 и Мис Пловдив 2024

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 00:05 от diziler

# 547
Аз все се каня да гледам епизода на "На среща" с Жорката и Фейгин, че ми е любопитно.

# 548
За сефте чувам, че има конкурс "мис кисело мляко " Smiley
Това звучи, като някаква подигравка и пародия Joy

# 549
Води се "Кралица на киселото мляко" 2023.
Ето я визитката: 1час10мин27сек.

# 550
  • България
За сефте чувам, че има конкурс "мис кисело мляко " Smiley
Това звучи, като някаква подигравка и пародия Joy

Момиче от моя випуск в гимназията го беше спечелило преди доооста време. Просто вместо да се казва Мис нещо народно се казва Кралица на Киселото мляко.

# 551
Алекса е качила да ѝ задават въпроси в ИГ, като е добавила: “ Очаквахте ли, че ще бъда номинирана?”. Обрейкова ѝ е написала: “Очаквах даже бях сигурна”. В отговор на това Алекса казва: “ти ми беше казала, че си знаела, че ще гласуват за мен от твоя отбор”, т.е. отново е имало заговор, но явно от продукцията са решили да не го покажат. Вчера Бубето и Ицака бяха с Даниел, видяхме и днес отношението към другата коалиция- продукцията иска да изкара и другите лоши герои явно.
Иначе Алекса също така спомена, че Обрейкова е казала на  един от Цецовците, че ще се гласува за Алекса, за да може да се ориентират да отиде за нея положителния вот, но те са отказали

# 552
Не мисля, че искат да ги изкарат лоши герои. Нали на предното гласуване разобличиха с кадри коалицията на Жорката. Хубаво е, че излъчват всичко, според мен се опитват да са обективни. Единствено днес по време на номинациите прекалиха с коментарите.

# 553
  • София
Не е задължително да е имало наговаряне срещу Алекса. Може и да имало, но може и просто да са изкоментирали глобите ѝ, плюс, че тя и Кико бяха на пангара и предния път. Не искат нови врагове, защото са в неизгодна позиция, така че си беше логичният избор дори и да не са се наговорили.

А Мария сега реве, но на миналите номинации каза, че въпреки че познава Алекса, няма проблем да я номинира, но да не е на първите още.

# 554
Не мисля, че искат да ги изкарат лоши герои. Нали на предното гласуване разобличиха с кадри коалицията на Жорката. Хубаво е, че излъчват всичко, според мен се опитват да са обективни. Единствено днес по време на номинациите прекалиха с коментарите.

Може и да е така, но защо в този епизод не показаха наговарянето на първата коалиция?

Общи условия

Активация на акаунт