Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Със сигурност се трият много мнения, които нито са конфликтни, нито са реклама. Понякога ми се струва, че никой не чете, а само симулира някаква дейност. Дано ми прочетете коментара, преди да го изтрият. Grinning

хахахахахха днес обаждаш много силни постове, стихийно ти е 🤪

А Дон Райбера натиска ли положението

# 631
  • София
То нямаше проблеми и не ги триеха, защото се пускаха видеа, които коментирахме. Обаче diziler пускаше понякога на някакви незнайни без коментар, без той да ги гледа дори и започнаха и други да трият. Не мисля, че целенасочено е правил реклама, но имаше оплаквания от други потребители, че е спам и сигурно някой е докладвал.

Трябва да се върнем към предишното положение, в което се пускаха видеа, които човек гледа и иска нещо да обсъди по тях.

Трият си се малко безразборно коментари, но за толкова години няма промяна, забранено е оспорването, така че няма какво да се направи. Най-много нан да отнесеш за спорен с модератор. Имаше преоди дори бунт, втори форум направиха, но не стана успешен.

Кико реагира като Антонио и Гош. Изцепват нещо  пък после защо хората си мислят така. Човек трябва да мисли дали може да понесе коментарите на свой ръб след такова edgy изказване. Или Гош, който дори се целуна с Котарачето, пък после се сърдеше, че го бъзикали, че е гей. Аз не мисля, че е такъв, но е нормално след сватба с гей да се шегуват с теб.

# 632
  • България

А Дон Райбера натиска ли положението

Каква е тази простотия?!! Като е влязъл в предаване и се е изказал тъпо не малко пъти да си търпи последствията.

Ронси коментираше, че Дон Райберов имал проблеми с алкохола. Вероятно е права.

Дон Райбер и Даниел приемат твърде навътре критиката, а тя е нормална като се буташ между шамарите и си с голяма уста.

# 633
Първия път прочетох Дон Рибейро и се зачудих дали не е Антонио. 😅

# 634
  • България
Първия път прочетох Дон Рибейро и се зачудих дали не е Антонио. 😅

Коцето докато бръсне Антонио трябва да му изпее:
Дон Антонио, Вие сте болен, имате хрема в корема, главоболие в петите, ревматизъм в очите.

# 635
Извинете за невежеството, кой е Дон Райбера?
diziler пускаше понякога на някакви незнайни без коментар, без той да ги гледа дори и започнаха и други да трият. Не мисля, че целенасочено е правил реклама, но имаше оплаквания от други потребители, че е спам и сигурно някой е докладвал.
Ама не е това причината. Масово се е правело. А аз съм пускал на разни незнайни, между два сезона, като темата зацикля и никой не пише с дни нищо.. И като има нещо ново в тубата за Къщата.. го пускам. Като няма нищо какво да се гледа? То не е толкова, че е "спам" за самата тема, а че носи незаслужена бройка гледания на този, който е пуснал съответното видео.
А и.. когато знам, че не е забранено, защо да не пусна ембеднато видео, свързано с конкретното предаване в темата, посветена на това предаване? Най-нормалното нещо.

# 636
За Кико ли става въпрос? Само да кажа за онова за 14-годишните, че Жорката в два подкаста го изяснава, но не си спомням тук дали сме коментирали. Кико бил имал предвид, че е толкова широкоскроен и с богата обща култура, че можел да намери обща приказка с всякакви хора, независимо от възрастта, нещо такова. И по време на разговора са го изяснили, но не са го излъчили. Не е било с педофилска умисъл.

# 637
Кико го запомних като "Маниак", сега пък бил "Дон Райбера" ... окей.  Докато запомня прякорите на всички...(В другата тема: Мама Кобра, Сит Лъв...  Хората нямат ли си имена?)

# 638
  • България
За Кико ли става въпрос? Само да кажа за онова за 14-годишните, че Жорката в два подкаста го изяснава, но не си спомням тук дали сме коментирали. Кико бил имал предвид, че е толкова широкоскроен и с богата обща култура, че можел да намери обща приказка с всякакви хора, независимо от възрастта, нещо такова. И по време на разговора са го изяснили, но не са го излъчили. Не е било с педофилска умисъл.

Щом е с широка обща култура трябва да се сети, че всичките му реплики могат да бъдат извадени от контекста в риалити. Щом е широкоскроен трябва да не се обижда и да не е толкова злопаметен и агресивен по време на съвети. А щом е много умен и работи с малки деца трябва да не си слага в устата думи, които могат да бъдат приети за педофилски. Човекът си противоречи.

# 639
Аз, като знам как се държи и как говори Кико, в нито един момент не съм си помислила, че е имал това предвид, което всички си помислиха. Той има и по-специфично чувство за хумор на моменти, иронично-саркастично. Но може би, защото знам, че е на 25 г. и има сериозна приятелка от 4-5 год., така че с 14 год. най-вероятно наистина е излизал като е бил на 15 г.

# 640
В един подкаст на Перси се чудиха дали Кико е 93 или 95 набор, сега пък на 25 бил... Голяма мистерия е тази негова възраст. Grinning

Не е по темата, но сме го захванали - аз колкото да имам форумна култура, също невинаги виждам анкетата. И ми беше досадно да скролвам дългите анкети, след като веднъж съм ги попълнила. Няма пълно щастие, засега така е добре може би, ако се измисли нещо ново - ще видим.

# 641
Този Кико май и майка ми го знае от някъде. Да не е бил в някакво друго реалити или сериал?

# 642
  • София
diziler, аз не те обвинявам, не ми пречи да скролна, но съм виждала доста оплаквания, след тях се е случвало да ти изчезне постът, а и оплакването. И не е само между сезоните и сега пускаш реакции, които не се гледат от хората тук. В други теми е имало проблем с други потребители пък с линк към блогове. Целенасочено пускане на линкове не дават, ако в дискусия се спомене нещо, няма проблеми или поне доскоро нямаше проблем. Би трябвало за НадкасТ да дават, защото тях си ги коментираме редовно. Ще видим, само предполагам.

А за Кико, няма как хората да го приемат по друг начин, защото въпросът беше за фетиш и не беше поднесено като шега. Сигурно се е правил на интересен, чудил се е какво да каже и се получи тази глупост. Фетиш и деца няма как да мине, че обичал да си общува с тях, въпросът беше сексуален. Но и един истински п.... л няма да го изръси така в ефир.

# 643
Включвам се с малко новини от Инстаграм.
Вече са пуснали билетите за финала. На 01.12.2024 от 18:00. Аз поне така разбрах.
Реших да прегледам и цените не са никак високи. Най-скъпите са 52 лв, после - 40 и другите на най-задните редове по 28, което е много прилично. Въпреки че не харесвам всичко в предаването и има опастност да не го догледам им пожелавам всичко да се продаде.

Другата новина. Връщаме се към началото на седмицата и играта за споделяне. Азов е пуснал серия от 3ри сторита с неговата гледна точка по въпроса. Ако на някой му е интересно може да го види.

Ще изкажа мнението си и за споделянето на видеа. Реакциите и коментарните подкаст са супер нашумял контент и се бълва постоянно. Когато видеата са свързани с Къщата аз не виждам нищо лошо да се споделят, защото от някои видеа и интервюта получаваме интересна информация. Те са свързани с коментираната тема.
Специално Надкаст не мисля, че трябва да има проблем да се споделя, защото тази година те са поели частта с подкастите, а и те така или иначе снимат при продуцентите на къщата.

# 644
Исках да кажа, че ... модераторите си следят темите и не е нужно някой да "докладва за спам", за да изтрият нещо. Имало е в темата за къщата, мои постове с по 3 ембеднати видеа в един коментар, които не изчезват. И не са изтрити, а са видяни от модератор. Тоест... преди време това не е нарушавало правилата.
И дето казваш... че не съм ги гледал. Няколко от каналите ги гледам, повечето други - не.
Скрит текст:
Например гледам Кукушев, Чакалкаст, Надкаст, личния канал на Туджаров (с туристическите видеа), канала на Павел и Ицака, както и сега канала на Диви и Красиви. Гледах и подкаста на Денислава за "Един за друг" през пролетта.
Не гледам разни там.. Йоан-Петър, Мъци, Ронси/Чоле, Фенът, Недялко, Перси, Ауткаст, Азов, Анджела, Ивка, Йоана/Елеонор, Капитонова ....

Два-три пъти гледах "Комеди клуб" подкаста, защото в заглавието е имало Къщата или Д&К, ама там видеата са по над 3 часа и то не се трае. Плюс това, че нонстоп ръсят цинизми и имат вулгарен език.
Почне ли и тв сезонът след броени дни, няма да имам време да гледам подкастове, освен може би Кукушев, че поне ми оправя настроението.

Общи условия

Активация на акаунт