Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Да, знам, че не ме обвиняваш. Исках да кажа, че ... модераторите си следят темите и не е нужно някой да "докладва за спам", за да изтрият нещо. Имало е в темата за къщата, мои постове с по 3 ембеднати видеа в един коментар, които не изчезват. И не са изтрити, а са видяни от модератор. Тоест... преди време това не е нарушавало правилата.
И дето казваш... че не съм ги гледал. Няколко от каналите ги гледам, повечето други - не.
Скрит текст:
Например гледам Кукушев, Чакалкаст, Надкаст, личния канал на Туджаров (с туристическите видеа), канала на Павел и Ицака (но не всичко, само Къщата и Елате ни на гости), както и сега канала на Диви и Красиви. Гледах и подкаста на Денислава за "Един за друг" през пролетта.

Не гледам разни там.. Йоан-Петър, Мъци, Ронси/Чоле, Фенът, Ивка, Капитонова, Перси, камо ли диалектите:  Недялко, Ауткаст, Азов, Анджела, Йоана/Елеонор, Станислав Китчъна... и така до безкрай. (Не, че Неделчо не говори на зверски диалект де. Но някакси го преглъщам, заради професионалните коментари.)

Два-три пъти гледах отчасти подкаста на "Комеди клуб", защото в заглавието е имало Къщата или Д&К, ама там видеата са по над 3 часа и то не се трае. Плюс това, че нонстоп ръсят цинизми и имат вулгарен език.
Почне ли и тв сезонът след броени дни, няма да имам време да гледам подкастове, освен може би Кукушев, че поне ми оправя настроението.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 14:25 от diziler

# 646
  • България
В един подкаст на Перси се чудиха дали Кико е 93 или 95 набор, сега пък на 25 бил... Голяма мистерия е тази негова възраст. Grinning

От продукцията са написали: 25, т.е. е или роден 1999, или 1998. На мен ми изглежда по-възрастен от 25-годишен. Поне на 30-32г. Азов може да ни отговори.
На Венета не бих й дала 30, по-скоро 28.

А на дон Антонио бих дала 30, а той се подиграваше на Венета, че била стара. Недоносен глупчо. Да си тръгва на следващите номинации, хем няма да им пуши цигарите.

# 647
Г-н Райбера не се ли е изказал някъде по въпроса за 14-годишните? Защо други участници трябва да тълкуват какво е искал да каже? Продуцентите били изрязали уточнението от негова страна – ами, ножицата е играла в полза на скандалността и съответно гледаемостта. От друга страна той не знае ли какво е фетиш?

# 648
ножицата е играла в полза на скандалността и съответно гледаемостта.
Ее, че как.. стари БигБрадърски номера. Съвсем наскоро подобен случай с ножица на скандалността имаше и в Д&К (като дадоха Арина как плаче, уж за Симеон, ама се оказа, че е заради починал роднина). Вече нищо не би ме учудило.  Плюене в устите,  гола девойка, разчекната на масата, където хората ядат, конкурс "На кого е най-дълъг/къс" ... Продуцентите все повече наблягат на простотията и сеира.

# 649
От друга страна родителите, които искат да спазват личните граници на децата си не могат да им забранят да гледат нещо, което е общодостъпно.

# 650
Днес май ще има "ЩЕ СИ КАЖАТ" от 19.00
Ваня и Евгения Джаферович и той ми вика тази беше в Сървайвър и верно беше тя 😂.

Знам че участваше в игрите после и нещо не я харесваха
Е тя в Сървайвър не беше "Джаферович", а с друга фамилия. Те там се запознаха. И да, в Игрите не само, че не я харесаха, а беше най-мразеният участник в целия сезон. И има защо Grinning

# 651
В един подкаст на Перси се чудиха дали Кико е 93 или 95 набор, сега пък на 25 бил... Голяма мистерия е тази негова възраст. Grinning

Не е по темата, но сме го захванали - аз колкото да имам форумна култура, също невинаги виждам анкетата. И ми беше досадно да скролвам дългите анкети, след като веднъж съм ги попълнила. Няма пълно щастие, засега така е добре може би, ако се измисли нещо ново - ще видим.

В този подкаст Кумбата каза че бил в един випуск с брат му (голямата Кумба), но мисля че това е бил някой негов двойник,аз мисля че е 98 набор

Аз от предаването го разбрах, после видях една негова песен с клип случайно, клипа и музиката бяха много добре направени, но самото рапиране не ми хареса

Нито ме кефи, нито ме дразни особено, изненадах се като видях коментара му и за това го споделих, иначе си е в правото да се защити мисля че

Радвам се че има почитатели на Новите Съседи, догодина братята Ривас и Ракелчето в Къщата на Бордърлайните 🤪

# 652
Едва сега успях да ви изчета коментарите след последния епизод.
Ако е вярно, че при тези от тъмницата на играта им един ще влезе обратно, един ще си тръгне и двама ще останат в тъмницата, смятам, че е съвсем възможно Жоро и Миската да останат в тъмницата двамата и така да им се зароди любовта на тях 😁
Велика любов ще е като не са си сменяли бельото и дрехите от 3 дни.
Ако любов е пламнала дори в момент, когато не са си били сменяли бельото и дрехите от 3 дни, то тя явно ще е Велика любов... Grinning

Относно мисията на Ставрев - хрумна ми, че се опитва да я изпълни, когато прегърна Мария, да я успокоява за напускането на Алекса. Поне два пъти дадоха как главите им са една срещу друга и Мария рязко извръща своята към рамото му.

# 653
ЩЕ СИ КАЖАТ - днес с Ронси

Интересното е, че Ронси е със същите дрехи като в Надкаста на Неделчо и Туджарката, сниман в същото студио, в същия ден. Явно са направили малка пауза и са започнали с другия подкаст.  Интересно, свършиха ли се гостите?  Около 30 души участваха в първите два сезона. Как па всички точно Ронси поканиха? А и с нейната репутация...

# 654
Подкастът с Ронси го слушах вчера късно вечерта и не знам дали ще си спомня по-интересните неща, но ще пробвам.
Имаше си сегмент и за сезон 2, защото Ронси не успя да гостува (била е в началните месеци на бременността, а е трябвало да лежи и е нямало как да гостува. Който не знае - роди момченце преди 3 месеца Simple Smile )
Каза, че още преди излъчването на епизодите е имала конфликт с Александра, защото е споделила на общ познат, че "хората щели да разберат, защо момичетата в Ергенът не са я харесвали". Сашка ѝ пускала гласови, в които се кара с нея.

Относно сезон 3 - по-интересното беше споделено от Павел и Ицака: участниците си имат общи чатове по групички и Коцето е част от всички групички, т.е. можем да говорим за много успешен социален играч. Ще е интересно как ще се развие.

Пуснали са билетите за трибуните, тези за правостоящи ще са на по-късен етап.

# 655
  • София
На дебата “ Кой е лицемер? “ Янков е с една блуза, на която пише 333 или нещо подобно. Може ли някой да ме светне каква е тази марка, на някои инфлуенсъри ли е? И как се чете?

# 656
Не бях обърнала внимание, но ми стана интересно и се разрових. Бранда е The sinners, тениската е просто един от моделите им. Ето я, ако някой не се сеща... Wink Не знам чий е брандът.

# 657
  • София
Не бях обърнала внимание, но ми стана интересно и се разрових. Бранда е The sinners, тениската е просто един от моделите им. Ето я, ако някой не се сеща... Wink Не знам чий е брандът.

🤗 Благодаря!
Зловещо звучи. Някой ако има повече инфо ще съм благодарна! Често виждам младежите с такива дрехи.

# 658
The sinners е българска марка на едно момче, който не е инфлуенсър мисля че, но е гостувал в подкаста “ Никва Стойност”, бих дал линк, но не говорят почти нищо за самите дрехи, Ицо се казва

Според мен (лично мнение) иска да е в стила на марката Луда, доста марки ми излизат в ИГ които са в такъв “vibe”

# 659
Кико се усеща, че се е омазал яко с изказването си и сега се опитва да се измъкне. Той дори и в самия епизод се усети, защото докато излизаха казваше нещо от сорта на: "Аз само да обясня...".
Иначе специално си върнах епизода да видя какъв беше контекста.
Коцето го пита: "Какъв е най-срамният ти фетиш?"
И той отговаря: "Първо трябва да се замисля какво значи "срамно"...Ами може би, че възрастовата граница от която приемам кандидати и кандидатки е... от 14 до 50...".
Така, че много добре осъзна въпроса, контекста, дори се замисли кое е срамно. Да не говорим за "кандидатите и кандидатки"..

Общи условия

Активация на акаунт