Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 588
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Абе, не смятам, че Коко е педофил, просто има тъпо чувство за хумор. Както и много други хора, черният хумор е популярен.

# 661
Да, да, Кико е решил да разкрие истината за себе си по време на синхрон в Къщата на инфлуенсърите. Шок! Скандал! Grinning

# 662
Крийп си е Кико. По погледа му личи.

# 663
На мен ми изглежда като човек, който има повече натрупан житейски опит, отколкото се очаква за възрастта му. На моменти го усещам като някой разочарован от живота чичак, затворен в тялото на 25-годишен, не знам защо така.

# 664
Аз не мисля, че Кико се възприема като педофил. Дори не мисля, че за него това е ненормално. По-скоро по реакциите на другите се усети, че е казал нещо нередно, защото веднага започнаха коментари.
Имах познат, който се движеше в среди като неговите и там е пълно с 14-15 годишни фенки, които кръжат около тях. Моят познат на 28 ходеше с 15 годишни и всеки път мислеше, че е открил любовта на живота си :X

# 665
Изгледах ударно епизодите от пети. Много, много съм доволна! Азов си остава моят фаворит, фен му бях отпреди, сега още повече го харесвам❤ След него симпатизирам на Кико, който измества Коцето в старата ми класация. Назидаване то на Спас го намирам неуместно и всъщност незряло. Голямата промяна е при момичетата, Алекса и Мария ме спечелиха с тяхната откритост и директност, а също ми се струва, че с такива хора като тях се живее леко. Валерия има добри синхрони и добре аргументира номинациите си, но етюдите им с Янков варират от досадни до дразнещи. Венета ми харесва като отборен играч. Виктория и Весела са ми най-досадните от всички изобщо, Антонио като присъства все още ме впечатлява колко е недодялан и глуповат. Васил забравям, че е там, по метода на изключването се сетих, че той е геймърът. Колкото и да е безличен, един минус от мен, че и той се пробва да назидава Спас. Значи, Спас има баща, живее също с втория съпруг на майка си, от визитката помня, че се възхищава на треньора си - бих казала, че мъжки модел на поведение не му е липсвал, възпитанието му е видимо, няма за какво да му се качват на главата и да му държат сметка. Цецовците са ми симпатични.
Нямам нищо против Жоро и/или Дани да се върнат, но от тъмницата най-много харесвам Алекса.
Любим епизод ми е с първите номинации. Монтажът при номинациите изобщо е супер, браво на продукцията!
От десетките подкасти ще следя само на Азов реакциите, за другите ще се информирам от вас в темата.

# 666
Коцето ти е бил фаворит в началото? Не се шегувай. Тази нахална клюкарка, дето все се вре навсякъде. И все проучва нещо, все коментира... на всяка манджа чубричка. Айде няма нужда.
Васил не го дават наистина. Той и Тодор са по-мълчаливи и може би заради това. Антонио се върна след 2 дни (4 епизода) отсъствие и пак започна да къдри.. "ах, леле, лелеее"...  Само не разбрах доколко сериозно е това навехване на крака? Няма гипс, но все пак... в някакъв подкаст казаха, че още куца.. а мина бая време от снимките на Къщата.

# 667
Визитката на Коцето много ми хареса. Нямам против и че интригантства, само щеше да е по-добре на синхроните да е открит пред зрителите, не да се прави на ударен като накланя вота.
Всъщност не ми хареса два пъти - като коментираше и даваше оценки по време на играта със споделянето, като опит за модерация го усетих. За другото вече писах.
От него очаквам изненади и непостоянно поведение.
Абсолютният ми фаворит беше, остава и ще бъде Азов.

# 668
Азов има ново видео, в което реагира на коментари за Къщата. Ами много ми е миличък, направо искам да го гушна. Joy

# 669
Единственото смислено от играта с класацията на мъжете по предположения на жените беше реакцията на Азов🙂

# 670
  • София
Мен пък никой не ме дразни напълно и да го виждам като изцяло негативен образ. Целта е да съберат различни персонажи, за да има съдържание. Няма как всички да са "моите хора". Би било и скучно, ако е така. Коментирам отделни случки или като на Янков хазарта, но иначе ми е симпатяга.

Може би само в Антонио не виждам нищо симпатично, но то и него го няма вътре, няма кога да направи нещо позитивно.

Весела не ми допада особено, високомерна без покритие е, няма реална преценка за себе си и ситуацията, но не я намирам за лош човек. В предаването е досадна, но в нормалния живот може и да е приятно момиче.

Даниел ми е селяндур, в предаването също е досаден, но и извън него проявите му продължават да не ми харесват. Не ми допадат поканите за бой и обидите. Свършило е всичко, успокой се вече. Към ситуацията с Моника обаче реагира адекватно, каза, че не е ок, но и не започна със заплахи.

Те са от седмица вътре, предстои да видим характери и да ни се разкрият.

# 671
# 672
# 673
Кефи ме как Антоан (дикторът) на няколко пъти вика Алѐкса, хахахах

# 674
Чак сега пускам епизода и нарочно не четях, да не сте наспойлили, а то нищо Simple Smile
Вкисналото мляко си мисли, че е целЕмъдрие, иначе много интелигентна млада дама, която влиза, за да покаже, че миските са умни!
И никой не можел да я разбере колко е трудно в Тъмницата... няма трима други човека с нея, нито има хора по света, които живеят в такива, че и по лоши условия, дори и в мирни държави.

Общи условия

Активация на акаунт