Ноемвриската мама теста с 2 те чертички здраво хвана!

• 19 320
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен!Преди малко се включих в темата,но забравих да спомена че живот и здраве ноември ще стана мама за втори път !В петък съм за първи път на лекар,защото нямаше свободен час до тогава.Нямам търпение да разбера дали всичко е наред! newsm17

# 121
Да, въобще не се вживявай за калкулатора. Понеже позволява ползване на стари дати, реших да изчисля пола на сина ми и се оказа, че 70% е трябвало да бъде момиче.  Shocked Сега шансовете ми са почти равни.. Simple Smile

# 122
 "Абсурд да правиш секс, ако държиш на бебето"
Канела, много ребром поставяш въпроса, няма такова нещо. Секс може да се прави по всяко време стига да няма изрична забрана от лекар. В интерес на истината от както разбрахме за бебето с мъжа ми не сме правили, но не от страх, просто и двамата имахме някакви задръжки, сега неговото желание се възвръща, но този път на мен наистина ми е лошо... Laughing Laughing

# 123
kanela blagodarj za saita.neznam dali pravilno mi e iz4islilo za6toto neznam koga na6to beb4e e za4enato.no kakvoto i da bade az mnog 6te se radvam.ako se seti6 za o6te njkoi sait 6te se radvam da mi prati6 link.
az znam o6te edin na4in na iz4isljvane.s presmjtane na koi mu se e smenila posledno kravta.no ne pomnj na koi se smenj6e na 2 i na koi na 3.

# 124
po vaprosa za seksa:s prijtelj mi ne se sme sprjli,no sas sigurnost go ponamlixme malko.nai-ve4e zaradi men.postojno mi se spi.kogato ve4er si legnem da gledame njkoi film,6tom gu6na prijtelj mi i pomiri6a vazglavnicata.... Embarassed ne mi trjbvat pove4e ot 5 min i sam zaspala neprobudno.
prez uikenda bjxme na gosti v provincijta na rodnini da saob6tim radostnata novina.sled vkusnij objd ug da prilegna za malko i ot 2:30 do 8 ve4erta.  Embarassed umrjx ot sram.ako ne be6e zvanal gsm-ma mi sigyrno o6te 6tejx da spj Laughing neznam pri vas kak e no az legnali moga da na stana. smile3501 smile3501 bravo na men

# 125
Когато има зацапване, си е рисковано, но Кремчето е пропуснала да попита доктора Wink. Съвсем наскоро, през януари имах зацапване и ми забраниха кекса, въпреки това нещата не приключиха добре, защото тук не изписват никакви лекарства за задържане преди 12-та седмица, оставят нещата на природата  #Crazy Щастливки сте, вие с българските лекари, сериозно.
Маруся, мисля че и в този случай изчисленията са на база смяната на кръвта, доколкото зная и при мъжа и при жената е на 4 години, заради това са нужни рождените им дати. Другото, което гледах беше някаква табличка, при която изчисленията са на база възрастта на жената и началната дата на последния й цикъл, но според нея аз трябваше да съм момче, както и според линка, който ти дадох Grinning

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 17:35 от Kanela

# 126
  • София
neznam pri vas kak e no az legnali moga da na stana.

И при мен е така. За сега изобщо не ми става лошо, обаче имам чувството, че мога да спя непрекъснато...при положение, че винаги съм се наспивала от 6 часа сън Shocked А пък откакто докторката ми забрани да пия кафе....направо съм като мече в зимен сън...само търся къде да си полегна Laughing

# 127
Сега погледнах това списание Розали, доста е интересно та там пише, че подобно кафяво течение имали 1/3 от бременните жени в началото. дано да нямате проблеми и всичко да е ОК.

# 128
Щом са си били при докитата и си имат лекарства всичко е ОК Grinning  bouquet

# 129
ne men ne mi zabranixa kafeto,no mi stava lo6o ot nego.i moga da spj postojnno.ve4er s maka sabiram sili za edin du6.i taka do koga........? newsm78

# 130
Ами най-вероятно до 4 - 5 месец. Когато идва безсънието и гледането на телевизия посред нощ... Laughing Laughing

# 131
vales mnogo me uspokoi. #Crazy edna poznata pak mi kaza 4e nespaneto posle kato zapo4ne i prodalgavalo da 2ta godinka pak 6te vidim.

# 132
ама много точно ти го е казала. и в повечето случаи си е истина.  Simple Smile

# 133
  • София
vales mnogo me uspokoi. #Crazy edna poznata pak mi kaza 4e nespaneto posle kato zapo4ne i prodalgavalo da 2ta godinka pak 6te vidim.
Не се настройвай така отначало - мойта дъщеря като бебе спеше много и мога да ти кажа, че тогава си отспах  LaughingСутрин дори се будех преди нея към 10, пийвах си кафето и тя тогава ставаше  Wink

# 134
 newsm78 еи цял ден спяяяя ....вечер спя, понякога немога да спя....сега ме подгони един глад ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт