Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ЖК и защо е важно да се запишете?
Какви са стъпките по време на първия преглед на ЖК?
Какви са изискванията за болничен преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ЖК и защо е важно да се запишете?
-
Какви са стъпките по време на първия преглед на ЖК?
-
Какви са изискванията за болничен преди раждането?
-
Какво представлява пръстенният метод за предсказване на пола на бебето?
-
Какви изследвания и процедури се извършват по време на бременност?

И на мен не ми се струва много правилно толкова рано да ни бърникат.
При Вас как беше.
Пожелавам на всички лека бременност и на есен по едно здраво
Гледам, че мамите от Варна се уговаряте за среща, искам и аз с вас. Споко
А относно това кой къде живее, аз съм между ВИНС-а Спортна зала, много близо до Морската
, не съм го виждала от 03.02 и сега ми е малко притеснено. Инъче като цяло вече съм добре, не ми се гади, продължавам здраво с айряните и таратора, но какво да се прави. Поне не повръщам, лека полека започвам да се чувствам като човек, чак малко и на работа ми се ходи
. Пууууууууууууу, изписах тук цял отчетен доклад, ама нямаше как да пиша, само понякога като ми остане време на работа, набързо ви прочитам и толкова. Надявам се сега да мога по-често да пиша. Целувки на всички по тумбачетата
Но мен ме притеснява прегледа който правят на първата ЖК.Консултирах се с моя лекар и той каза никакво бъркане, обаче го прят явно и затова попитах другите момичета дали и при тях е било така.И дали това са някъкви изисквания от касата, знам ли?
Може би първата от нас трябва да сложи табелка на масата

.Дундаланка щом си записана в курортна запиши се при Папазова и аз ще съм ТАМ
Бахти и лекарите побъркани.
Вие така ли сте-аз пия по 2,3 литра на ден.Но просто аз от едно време съм си жабка с водата и сега още повече лоча.А за тоалета да не ви разправям направо....

.ами аз отивам да свърша малко работа макар че и аз незнам каква де.Ама ще си намеря набързо-Искам вече да сее стоплило да сме май месец и да си разхождаме тумбите,а не да кибичем вкъщи
, вярно че няма как да се познаем,
Желая ти много щастливи моменти и прекрасно бебче наесен. Ти защо спря да пишеш при нас?