Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ЖК и защо е важно да се запишете?
Какви са стъпките по време на първия преглед на ЖК?
Какви са изискванията за болничен преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ЖК и защо е важно да се запишете?
-
Какви са стъпките по време на първия преглед на ЖК?
-
Какви са изискванията за болничен преди раждането?
-
Какво представлява пръстенният метод за предсказване на пола на бебето?
-
Какви изследвания и процедури се извършват по време на бременност?
, щом нямаш болки, кървене или нещо такова всичко е О.К., бебо е добре!

.Оххххххххх-мъжо само ми седи на главата и чака да стана от компа-направо ме ядосва цял ден виси пред него и като седна за минутка и почва да ми дава зор да ставам-УЖАС
.Айде момичета по късно ще ви пиша на спокойствие.

Затова се зарекох в момента, в който разбрах, че съм бременна да не раждам там - мен са щели да ме извадят на парчета там като съм се раждала, само защото майка ми е имала неблагоразумието да каже на единия лекар мнението на другия, а те, моля ти се се мразели
И тя тръгва да ражда и те се карат над леглото - секцио - нормално, секцио - нормално, докато накрая единия не е издържл и казал - колега, нормално казвате - детето на части ли да го вадим?!?!?!
това ми хареса. Предлагам като се разберем колко сме, да им се обадя и да запазя маса под кодовото име Септември. И табелка може да сложим