Ето Пролет Идва,Наближава-Нашето СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще Започне да ШАВА!!!

• 12 471
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
Мале момичета наистина като чета излиза, че някои индивиди, упражняващи най-хуманната професия на света се държат по най-нехуманния начин, но навсякъде е така, аз се опитвам да ги оправдая с това, че не получават това, което според тях заслужават като възнаграждение и натрупаната злоба към държавата рефлектира върху нас колкото и нечестно и неморално да е поведението им, кофти тема, а  gia_fire миличка мед. сестрите са по-добри в инжекциите от лекарите, някои дори и не го умеят това упражнение, Анири мила няма за какво да се притесняваш като го обмисляш толкова много на психо основа може да почне и да те присвива тук таме, всичко си е наред и в рамките на нормалното, нали така са го видели

# 61
здравейте, момичета.
berina, не толкова страшно да ти направят класически преглед, ако ми бяха направили на мен при предишната бременност, нямаше да се стигне до аборта ми. след него ходих при доста именити лекари - частни клиники, мед. академия, професори от Пловдив и всички това ми казаха - прегледа не е вреден по никакъв начин за бебето, е вярно, че е неприятен, но не си струва риска.
А на останалите мами беше редно да кажа, че живея в гр. Елена, където не мога да кажа, че има болница или поне със сигурност няма лекари(освен за направления) и пътувам до Г. Оряховица. не мога да поема риска да пътувам по - далече до Пловдив или София, но дано този път имам късмет. Пожелавам го и на всички мами - дано бременностите ни минат безпроблемно, че изобщо не  еприятно да стават глупости.  Сега като не ходя на работа, ще пиша доста често, въпреки, че съгласих мъжа ми да започнем да правим ремонт, но ще намирам време за нета. само чакаме да отпуснат заем и започваме, че като гледам как скачат цените, направо свят ми се завива.
някой помни ли къде из форума имаше нещо за това колко струва всичко необходимо за бебето. попадна ми тези дни, но не мога да го намеря, а тогава го подминах, без да го прочета. а още не съм гледала бебе и няма как да знам всичко, което ще ми трябва. чао засега от мен. весел ден мами и бебета

# 62
Уеуеееее Shocked, qia_fire, как си я изтърпяла тази вещица не знам  #Crazy
Умът ми не го побира .... веднъж ми се случи една УФса да ми взема кръв и още преди да седна ми се кривеше ... нещо в мензис ли беше, какво  newsm78 и почна да ми пуска едни остри ....
 Angry побеснях ..... на едно нейно остро пусках 5 мои насрещни  argue Сравних я със земята (бях забрайла, че ше ми зема кръв по-късно  Confused ама не можех да я оставя да ме прави на сапун).
За мое учудване изведнъж омекна и стана мила и почна да ми се извинява и беше адски внимателна  newsm78 В общи линии каквото повикало - такова се обадило  finger Hands Fist
Кафа вече от псевдо "професионалисти" .... ние какво, да не сме боклуци .... баси честно  smile3557
Какво ше си мълчите, малко ли са докторите, се ше се намери кой да се отзове, аде сега ....
Ако бях аз щях да й се навикам едно хубаво и да и сплескам носа с вратата на кабинета  af newsm66 
Какви епитети ми идват не е работа .... ше си мълча, че да не ме фиксира админа  Sneaky

# 63
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
На мен точно Папазова ми направи цитонамазка и ме гледа за разкритие, явно е ново изискване и аз се стреснах доста и то тогава бях още в 8 седмица, но тя каза, че трябвало и така се правело и т.н. така че мами това е няма не искам, само че Папазова е наистина много внимателна и не ме боля.

И аз четох, че цитонамазката е от задължителните изследвания за ЖК. Мен също не ме е боляло въобще и вече започнах да се успокоявам. Wink

Анири, спокойно мила, нали прегледа е показал, че всичко е наред. Аз реших да се доверя на гинеколога си, ако той реши, че трябва такъв преглед, здраве да е. Ако не, ще се разбера някак си с джи пи-то.

Проблемът е, че за сефте ходя при този д-р - заради ЖК през ЗК - и затова не мога да му се доверя напълно. Ако си беше моят лекар, хич нямаше да се шашкам. Simple Smile

Анири мила няма за какво да се притесняваш като го обмисляш толкова много на психо основа може да почне и да те присвива тук таме, всичко си е наред и в рамките на нормалното, нали така са го видели

За това си абсолютно права, точно така и се получава, но аз си знам, че е на психическа основа. Wink

не толкова страшно да ти направят класически преглед, ако ми бяха направили на мен при предишната бременност, нямаше да се стигне до аборта ми. след него ходих при доста именити лекари - частни клиники, мед. академия, професори от Пловдив и всички това ми казаха - прегледа не е вреден по никакъв начин за бебето, е вярно, че е неприятен, но не си струва риска.

Това изказване вече съвсем ме успокои! Hug Явно всичко си е в реда на нещата!
Благодаря на всички ви за подкрепата и топлите думи!  bouquet

# 64
  • морето и сините вълни :)
cherry_spa брейййй интересна ситуация.Да не би пък найстина тва да е нова практика.Аз другата седмица съм на лекар на частно-ще го питам него какво мисли за тези неща.И всъщност аджаба защо се взема таз цитонамаска newsm78 newsm78
Но не ме кефи да ме ровичкат за разкритие...а и плюс това мойта матка е обърнатъа която вече е започнала да се изправя,така че шийката ми е някъде в пространството....как ще ми го напипа не я знам ...ама май няма да се разберем по тоз въпрос с нея  ми се струва Naughty Naughty Naughty
шери  -мен Папазова ме вика чак на 12-ти да се запиша на ЖК.Каза ми да си взем анаправление и хайде в кюпа.Въпросът е че моя доктор може пак да се заяде с направлението и тоя път ще му сцепя простата кратуна ако каже нещо #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Щот все  приказва че от направление до направление  трябвало да минат 45-дена.То хубаво че трябва да минат.Ама на мен Папзова ми каза да си взема то било еднократно тва направлени еза ЖК-че тоя път ще му извадя и тоз КОЗ Naughty
И вече ако има проблем ще викам тежката артилерия #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
pavlinadidko -мила при кого си се записала в Г.ОРЯховица.
Аз съм от там родом и като чуя тва име и ми става едно топличко на душицата.Моята комшиика когато живеех в Горна  беше и все още е гинеколог.Мисля че се казваше ДИМИТРОВА.И знам че е много добра  и внимателна.С ражданията особенно-беше изродила целия квартал. Hug Hug HugмНОГО ПОЗДРАВИ нА Горна ДА ПРАТИШ ЕЙ Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 65
  • София
Здравейте, момичета.  newsm51
Хайде и аз да се разпиша в новата ни темичка.
Да ви се похваля, много добре си починах през уикенда. В събота след обяд и неделята бяхме с малкия на гости на нашите и спахме там. Много хубаво си е при мама и тати, ей. Само обикалях от легло на легло, яденето ме чака на масата вкусно и сготвено, без да съм се въртяла цял ден в кухнята. Има и кой да се занимава с детето непрекъснато... А майка ми само повтаря „ Почивай си, стой си, лягай си и т.н.”   Ех, кеф.
 smile3524
Мъжо също се изкефил, че ме нямаше в къщи, защото с баща ми и още двама приятели се бяха събрали да играят карти у нас. Изобщо, и вълкът сит и агнето – цяло.
Ама съм голяма заспа, забравих да пробвам метода с халката на ani-bani. Дано се сетя довечера, пък да видим.   bouquet

# 66
Ани Бани днес като ходих ми казаха, че изследването от цитонамазката показало, че нямам ракови клетки, та за това е и мисля, че е важно, пък и взимат секрет за бактерии, каквито аз съм имала, че по него време имах разтройство Embarassed и то било нормално, та отдъхнах си де здрава съм слава Богу и бебо дано сирасте послушен и всички да се хвалите с такива ведри и весели неща.
Сладка мама при мама наистина е най-хубаво и аз като изляза в отпуск и си отивам в Силистра при мама да ме глези, не че свеки не ме глези и свекър ми и той милите така ми угаждат, не е истина, накрая ще стана една лигла и готована Laughing

# 67
Здравейте, мами,
абе толкова сте дейни, че от обед ви чета и само си мисля да ви пиша:)
Първо, благодаря ви за успокоителните думи. Днеска взехме на мъжа ми кръвните изследвания - разбира се, той е положителна група. Сега в 20та седмица ще ми правят изследвания за антитела и така през 4 седмици.

Привет на новата мама, пожелавам ти всичко да мине добре този път и сълзите ти да са от щастие през септември Hug

Аз не мога да смогна да запомня какво сте си писали, но ето как стояха при мен нещата за прегледите. В 6-та седмица, като ходих да потвърдят бременността ми, ме преглеждаха с вагинален ехограф. Втория път - в 9-та също така, тогава ми взеха и секрет и намазка.  Още тогава ме записаха на ЖК, мериха ми кръвно, килца и пр. Взеха ми един тон кръв и така. Аз за протокола - и аз съм в Тина Киркова. Бени4, може да се засечем там някой път. Живот и здраве там ще съм на 19-ти март.

Пък и аз да ви се оплача. Нали днес ходихме да вземем кръвните изследвания на мъжо ( в Тина Киркова). Там не знам защо, но всички картони за ЖК, дето трябва всеки път да ходиш да си го взимаш, се намират в стаи, в които си преглеждат момичетата. И така, днес от 8.30 сутринта сме се закотвили с мъжо отпред пред таз стая и чакаме да си взема картона, щото там са неговите изследвания. 10 пъти помолих само да го взема и 10 пъти ме изгониха на опашката да чакам да минат всички момичета с прегледи. А мойта работа е за 30 секунди. Направо шок ви казвам. И седя си аз отпред, става 9.30 и мъжо не издържа и скочи - вика на една от лекарките - нашата докторка си иска картона на жена ми ВЕДНАГА. Ама казвам ви, като се разлетяха онези ми дами вътре, като почна едно търсене и познайте - картона ми го няма! Направо откачих! Търсиха го 30 минути, а то моля ви сложили го на буква "Д", а аз съм с "В". Ужас!

Както и да е. В 10 часа излизам с картона в ръка и със сълзи на очи. Отварям и какво да видя - на мъжа ми изследванията ги НЯМА! ЗАГУБИЛИ ГИ! Аз вече рева с такива сълзи, че хората почват да се чудят какво става. Той този път нахлува в лабораторията и вдига там врява - да видите - веднага направиха препис. Хубаво. До тук добре, ако  може така да се каже.

После едно чакане падна пред кабинета на лекарката ми, че нали нямам записан час и направо на късмет да влезеш там. Чаках и там 1 час и тя жената, свърши работата точно за 30 секунди. Трябваше да каже кога да ида на изследвания и да ми изпише едни други хапчета.

Леле, хора, казвам ви направо откачих! Ама нали любимата ми докторица е там, която ме преглежда, та май ще трябва да се примиря с ЖК-то, което не знам как да го нарека просто. Поне картоните да стояха на регистратура, за да можеш да си го вземеш веднага...Ама уви, няма кой да се сети за това.

Цялото упражнение ми излезе около 3 часа, а самата работа нямаше и 10 минути. Просто не е истина!

Леле, прекалих, хайде, чао засега Grinning

# 68
[ani-bani, не мога да ти кажа дали тази лекарка още работи в Г. О., тъй като не познавам хората там, а моя лекар е д-р Богдан Косев  - водят го, че е най - добрия лекар при патологична бременност в момента в региона. освен това и кума ни е от Г. О., така, че решихме да ходим там. Пътвият път ходих в Елена, че мъжа ми беше на школа 6 месеца и си идваше само в почивните дни, а аз ходех на работа, а и той пътуваше с колата, та нямаше как да ходя извън Елена, а и тогава работех през цялото време( сега съжалявам, но тогава си осмислях времето с тичане по студа на -20 градиса, нощем и т.н, по много часове( май тук е мястото да посоча, че работя като гадно ченге, но не съм толкова зла, като тоя дето бият), общо взето гадна работа беше. затова сега си седя вкъщи, скучая си, мързелувам си на топло и мъжа ми ме гледа каот "писано яйце", освен това ме води и в Г. Оряховица на д-р. а от В. Т-во се отказахме, каот разбрахме, че дори юрисконсултките на търновската болница ходят на консунлтации и да раждат в Г.Оряховица, решихме, чре нямаме по - добър шанс. в петък или в понеделник ще ходим отново на лекар, дано да каже, че мога да ставам и да се движа повече, защото до началото на тази седмица ставах само до тоалетна, д-ра каза, че мога да ставам по малко и любимияв ме награди с разйходка в Техномаркет. сега се надявам да ми отпуснат по - големи разходки, че ако знаете колко е гадно да лежиш по цял ден докато всичко те заболи, направо - ужас. Е, май поразказах доста неща за провинциалните си трудности в ъв връзка с бременеенето. засега това е

# 69
  • морето и сините вълни :)
еее до колкото знам Косев също е един от Нйа-добрите там.И мисля че е възрастен нали.Доколкото си спомням-майка ми беше казала преди 2 години някъде че той ме е израждал мене.И беше казала че е добър найстина.Ами скъпа надявам се всичко да е наред при теб с бременноста.

Радвай се че си си вкъщи и си почиваш на спокойствие-а и все пак те гледат като писано яйце.Надявам се всичко да е ОК с бебо.ИУ септември нали знаеш.....памперси ,насрани дупета и т.н.От все сърце ти го желаая.А и полицейската работа не е лоша-само да не се срещаме  по работа с тебе Mr. Green Mr. Green Mr. GreenИнъче по друг повод може.А и в Еленския балкан Толкова много ми харесва там-супер е......
до утре мамита

# 70
Здравейте на всички отново. Party
Аз се прибрах най-накрая след двучасово обикаляне за мартеници и познайте ,накрая моето скъпоценно чадо не ги хареса.Трябвало да бъдат светещи. ooooh! #2gunfireАман вече, утре пак ................. Sick
Мишленце съжалявам много за това което е трябвало да изтърпиш, но то май навсякъде е така.И аз докато се добера да кабинета на личната трябва да се преборя с един куп папардаци.Нищо че моята работа е за 10мин.Абе смотана работа. Sick
А май от тази цитонамазка оттърване няма.Тогава смятам да се запиша на ЖК по-късно като вляза в 4м.,аз така или иначе и сегашния ми лекар пак ми води ЖК така че нищо няма май да пропусна освен бърникането. Crossing Arms

# 71
мишле и аз ти съчуствам за чакането дето си го изчакала, аз понеже съм като теб от търпеливите и коректните, днес отидох 5 мин по-рано и си викам хайде ще чакам да стане точно 08:30 и ще вляза и познайте в 08:30 дойде едно майче хипопотамче, т.е с доста по-голяма тумба и напреднала бременност, чукна и си влезе без да пита има ли друг за кабинета и т.н., и така аз си седях и си чаках търпеливо и съм си такава, моя мъж обаче е толкова нахакан в това отношение, жалко че го няма, все той милия ме ръчка и ми прокарва път в живота, та разбирам ти търпението и ти оправдавам сълзичките, ама си имаш силна мъжка ръчица до теб.
Аз също ви пожелавам хубава вечер  много положителни емоции  Heart Eyes

# 72
  • София,
Здравейте момичета,

сега се връщам от Циба Лаб и там ми пуснаха изследването за тази варицела! И аз имах преживявания, но направо не ми се разказват!   #2gunfire  #2gunfire Както и да е - резултата чаааак в сряда след 16:00 часа! До тогава ако не лудна, няма кога друг път да стане!!!! Както и да е ще чакам и дано всичко е наред!!!!!!  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Мишенце аз съм в Тина Киркова на 20.03. живот и здраве....Ако искаш на срещата ще се разберем какъв ден ще си изберем за м. април.....   Hug  Hug  Hug
Аз до сега там съм чакала най-много 20 минути, като отидох за първи път да се запиша! А когато правих изследванията влезнах веднага и после за да си ги взема пак така!!! Така че мисля че е до късмет!!!
  Thinking  Thinking  Thinking
Колкото до прегледите, моят доктор каза че от този месец (15.03) живот и здраве ще се гледаме само на коремен видеозон!!!! Така че, мисля че при всички ще е така!!!!!

Приятна ви вичер и от мен сладурчета мои

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 19:07 от Beni4

# 73
Здравейте, мамчета!
Аз редовно си чета, ама един мъъъъъъъъъъъъързел ме е налегнал. Не мога да се наканя да пиша.
И аз си видях бебето, има си сърце, крака, ръце. Много шавливо. Първото ми дете, колкото пъти съм ходила на ехограф, все спеше. А това салта прави. Да ми е живо и здраво.
И аз ще тръгвам на ЖК. Моята лекарка работи и частно, и със ЗК. Така че ходя и на двете места. Е, малко четки и правя, де.
Хайде чао от мен, че ме викат да си играем.

# 74
За малко да ви изпусна от поглед и хоп 3 странички сте изписали:) Здравейте пак мамчета.
хайде по ред на списъка Simple Smile
Gia_fire за мъртав плод ми звучиш доста добре Simple SmileНаправо си извадила късмет още преди да се родиш. много съжалявам за случката която си преживяла. Ако пак попаднеш на нещо такова, следващия път не си мълчи, а ги направи.... сами да си говорят. те си го заслужават. навсякъде има такива лекари, и не само лекари. Но да си призная честно и аз съм чувала лоши отзиви за Шейново ( за едно момиче което правило аборт и го оставили със силни болки без да го погледнат, докато приятеля му не донесло пари. направо ужас.) Иначе братовчедка ми с първото дете ражда там, и не се оплака. Но тя се беше записала на ЖК и на училище за родители там, може би това е причината. Като отишла да ражда, без да има лекар, попаднала на един млад и много внимателе. Просто късмет.
Beni4 пожелавам ти да си изкарала варицела. Макар че не е опасно, аз си мисля че е по добре да не ходи детенце на детска градина и да нямаш никакъв досег с градината, дори не трябва да се виждаш с други мамита от там.
Miss pretencia ами още не сме започнали никакви приготовления и затова и попитах какво трябва да правя.
Анири, другите вече са те успокоили, но и аз да си кажа. Щом прегледа е минал безпроблемно, и не си получила болки и кървене тогава, сега вече всичко е наред. Няма от какво да се притесняваш.
Dona78 щом не си доволна от твоя лекар, бягай бързо от там и си намери друг по споро.
Pavlinadidko направо те разбирам как се чувстваш. Много е гадно да трябва постоянно да лежиш. само тези дето не са го преживели не знаят какво е, а си мислят лежиш си и ти е супер. да ама не. пожелавам ти вече да ти разрешат да се разхождаш помалко. Въпреки че съм още болничен и си почивам, вече мога да ставам и да се разхождам, даже и кекс ми казаха, че може по малко.
Пожелавам на всички лека вечер и до утре. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт