Ето Пролет Идва,Наближава-Нашето СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще Започне да ШАВА!!!

• 12 458
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
  • София,
Момичета, понеже всички сме любопитни вижте какво открих:  Naughty

МОМЧЕ ИЛИ МОМИЧЕ ПО МЕТОДА НА ИНКИТЕ  Joy

Известни са различни способи за предварително определяне пола на новороденото според желанието на родителите. Сред тях се откроява със своята надеждност астрологичният, който обаче не е широкодостъпен поради специфичността си. Затова интересуващите се могат да използват много по-простия нoмерологичен метод на древните инки.
        Изходна точка на изчисленията, извършвани някога от индианците, е основното число 49. Към него се прибавя номера на месеца на зачеването и се изважда броя на годините на забременялата жена. Ако от нейния последен рожден ден са минали повече от шест месеца, възрастта й се закръглява до следващото по-голямо число.
        От така получената стойност се изваждат последователно числата 1, 2, 3 и т.н., докато се стигне до крайно положително (по-голямо от 0) число. В зависимост от вида му – четно или нечетно – се прави извод относно пола на бебето. При това се прилага нoмерологичния принцип, че всички нечетни числа са силни и мъжки, а всички четни – слаби и женски. Т.е. при краен резултат 1, 3, 5, 7, 9 може да се очаква момче, а при 2, 4, 6, 8 – момиче.

Пример: Жена, родена на 18.ІV.1969 г., забременява през декември 1993 г.
           Основно число                                    49
           + Месец на зачеване                          12
           =Междинна сума                                 61
           - Възраст на жената /закръглена/      25
           =Междинна стойност                           36

36 - 1  = 35 - 2 = 33 - 3 = 30 - 4 = 26 - 5 = 21 - 6 = 15 - 7 = 8  Крайният резултат е 8, следователно би трябвало да се роди женска рожба.

Успех всмятането!!! Аз съм много доволна от резултата, дано е верен!!!!

# 211
Честита баба Марта скъпи мами!!! Живи, здрави и много щастливи да бъдете вие, вашите тумбачета и всички членове на  семействата ви.

Добре дошла при нас Jungle. Леко бременнене и много щастливи мигове с малката принцеска и бъдещото бебче. Simple Smile И моя термин е на 28, но и аз ще раждам с цезарово сигурно. засега не съм говорила с лекарката, мисля че е още рано, но май ще е така.
След много преживявания раждането ти е минало супер, и бързо си се въстановила. И аз така искам...Simple Smile

Mileta не се притеснявай за махането на 3 сливица. Минава бързо и докато се усетиш детенце ще държи голям сладолед в ръка и много ще се радва. Simple Smile Така минава по бързо и обикновенно, това им дават на дечица след операциата да хапват.

St.Anger честита бебка:) хайде ти водиш класацията за пола. Скоро и всички други лубопитки да разберат пола на нашите тумбачета Simple Smile

CTramell много съжалявам, че така е станало. Разбирам как се чувстваш. И макар да ти изглежда сега всичко сиво, скоро пак ще има розови облачета покрай теб. Пойелавам ти бързо да се възстановиш и след няколко месеца да те видим пак в отчети.

Приятен ден мами. Днес има поверие, че си избирате ден от март и какъвто е той ( слънчев или дъждовен) такава ще е цялата ви година. Пожелавам ви само слънчеви дни.

# 212
Бенич, е аз не съм толкова доволна от резултата, но и аз самата съм сигурна, че ще е момче...
Въпреки, че умирам за момиче, и на живо и здраво момченце ще се радвам...

# 213
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
CTramell, много съжалявам! Надявам се все пак докторът днес да НЕ потвърди диагнозата! Но дори така да стане, желая ти скоро пак да ни зарадваш с добри новини! Hug

# 214
Аз по никой начин не мога да се определя, защото зачеването е станало на нова година Grinning Ама дали декември или януари, не мога да кажа Grinning, така че ще си чакам доки да каже май:)

# 215
CTramell, много съжалявам, дано скоро да се отчетеш пак тук.

Бени4, на мен този метод нещо не ми излиза верен. За първото ми дете излиза, че е момче, а то е момиче. За сегашното излиза същия резултат.
49+8-24=33
49+12-28=33-1=32-2=30-3=27-4=23-5=18-6=12-7=5, следователно момче, но то и първото ми е момче без пишка hahaha
А сега като сметнах и за мен, то и аз трябва да съм момче.
Мисля, че не е хич верен този начин.

# 216
  • морето и сините вълни :)
и аз си гледах и на мен не ми се струва верен методът.Показва ми че ще имаме момче.Обаче аз съм твърдо убедена че ще е момиче:xarms:
Даже имам 6-то чувство че ще е момиче.И методът с халката ми показва че ще е момиче.
И на 7-ми като ходя на 4Д ехограф ще питам за полът на мишката.Надявам се да се види все пак ще съм 13-та седмица вече... Peace Hug Hug Hug

Абе мацки каквото дойде бе...женско мъжко няма значение.важното е да е живо и здраво.
Но все пак всеки си има и желания нали така Hug HugАма каквото го е направил таткото..... Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 217
Честита Баба Марта и от мен, момичета! Да сме бели и червени, весели и засмени!  Окончателна и официална дата  за появяването на бебока - 24 септември Party Само дето док ми каза да не ям кисело и солено, щото имам високо кръвно /125 на 85/ ми не е високо според мене, ама нейсе  newsm78 ... пък и нисък хемоглобин... Иначе съм супер - не ми се гади, никога не съм повръщала /да чукна на дърво/, не ям и в повече... Laughing Кофтито е, че вече трябва да се мисли за малко по широк панталон, че дънките ми стягат вече... Бебока е с внушителните размери от 34 мм  Laughing

# 218
Честито Весела  bouquet сега вече може да си сигурна, че си бременна Simple Smile Бебчо много голям, браво на него, хапва си, затова сега на мама са и тесни дънките Simple Smile Много да се грижиш за него и на есен да го гушкаш много. Simple Smile
Абе и аз не мисля, че ти е високо кръвното, но нищо не разбирам от това.

# 219
Момичета, аз имам следният въпрос:

По линийката ми можете да видите, че съм 10-та седмица. Обаче, като бях на лекар на 19-ти тя мери бебо и тогава неговите размери отговаряха на 9 седмица и 6 дни. Та сега сме 1ви март и по тази логика трябва да съм 11-та седмица.
Аз като си смятам по датата на последния цикъл, също трябва да съм 10-та.
Та въпроса ми е - на кого да вярвам, щото с това ми е свързано и кога да започвам да си пия витамините за мами. Моите трябва да ги почна от 12та г.с., а разликата ми е цяла седмица.

Хич и не знам какво да правя. Мисля, че е редно да взимам на док. сметките, щото и ЖК ми се води по тях, ама...

Вие имате ли такива проблеми? Дали това е свързано с датата на зачеването, т.е. овулацията ми да е била по-рано?
Много ще съм ви благодарна, ако успеете да ме ориентирате Hug
Целувки

# 220
  • София
Mishoka, според линийката си в 11 седмица (10 седмици и 1 ден значи, че си навлязла в 11 седмица), но нали имаш предвид, че линийката ти се движи според данните, които си въвела в сайта и съответния алгоритъм за изчисление на термина.

А пък докторът ти всеки път като те гледа на ехограф може да ти изкара каквато се сетиш седмица. Все пак там той залага някакви координати на плода и ехографът пресмята относителна възраст според зададените размери. Така, че по-добре не се взирай в тези неща, разлика от 1 седмица не е разлика, да не говорим, че за витамините това няма никакво значение.

# 221
Момичета, аз имам следният въпрос:

По линийката ми можете да видите, че съм 10-та седмица. Обаче, като бях на лекар на 19-ти тя мери бебо и тогава неговите размери отговаряха на 9 седмица и 6 дни. Та сега сме 1ви март и по тази логика трябва да съм 11-та седмица.
Аз като си смятам по датата на последния цикъл, също трябва да съм 10-та.
Та въпроса ми е - на кого да вярвам, щото с това ми е свързано и кога да започвам да си пия витамините за мами. Моите трябва да ги почна от 12та г.с., а разликата ми е цяла седмица.

Хич и не знам какво да правя. Мисля, че е редно да взимам на док. сметките, щото и ЖК ми се води по тях, ама...

Вие имате ли такива проблеми? Дали това е свързано с датата на зачеването, т.е. овулацията ми да е била по-рано?
Много ще съм ви благодарна, ако успеете да ме ориентирате Hug
Целувки

Соглед на това какви са размерите на бебето, това може би е строго индивидуално. На мен ми казаха, че терминът ми е на 24 септ., но вчера видеозонът ми изписа 22.09., т.е. най вероятно бебето трябва да ми е по-голямо спрямо заложените стандарти и затова да ми отчита 2 дни по-рано. А иначе всеки доктор ще ти каже - на тази дата ти  е терминът, но плюс-минус две седмици. Почни да си пиеш витамините след две седмици и това си е. Сега какви пиеш?

# 222
Сега съм само на фолиева киселина. От 12та г.с. заповам Hipp Natal. То с витамините беше само пример, ама на мен ми е отвътре едно такова чоглаво, че не знам точно Grinning Смешно е, ама нали знаете как е. Имам и важни изследвания (за антитела), които се правят в определена седмица, та затова така  Simple Smile

Аз понеже вече искам да съм излязла от първи триместър (както всички, които още не сме) и много се надявам да стане по-бързичко просто Grinning

Благодаря ви и целувки

# 223
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Mishoka, според линийката си в 11 седмица (10 седмици и 1 ден значи, че си навлязла в 11 седмица), но нали имаш предвид, че линийката ти се движи според данните, които си въвела в сайта и съответния алгоритъм за изчисление на термина.

Така е, както го е описала kali - според данните, които си вкарала в линийката, си в 11г.с. Ако по принцип ти е редовен цикълът и ти идва на 28 дни, би следвало да взимаш за отправна точка последната си менструация.

# 224
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ВЕСЕЛИ ЗАСМЕНИ!

Добре дошли на новите мами. Радвам се, че ще бременеем заедно.

Общи условия

Активация на акаунт