Ето Пролет Идва,Наближава-Нашето СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще Започне да ШАВА!!!

• 12 674
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
  • София,
Здравейте мами,

Аз тъпо и упорито си говоря за срещата, молеща за внимание  Hug!
Кали благодаря - вписвам те!!!!!
"Дивака" се намира, в отсечката между "Денкоглу"  Thinking (ако така се пише  #Crazy) и "Солунска" от дясната страна, като си с гръб към ЦУМ!!!!
Ей ама съм обеснявателка  ooooh! ......... ако нещо си разбрала ще е добре, ако не питай пак  Thinking

Ваня, Анири, Samira, Liddi, katrin7, berina, thumbеlina, beni4, dona_78, kali

thumbеlina пийни нещо мила за да не те боли! Аз предната бременност вадих мъдрец и без да знам че съм бремменна се нафраскахс АУЛИН - и нищо! ВСичко е ОК! Не ти го препоръчвам изобщо, но питай доки какво можеш да пийнеш - болката е потресаваща!!!!

Това е за сега сладурки .......... НАБЛЮДАВАМ ВИ  Laughing

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 11:17 от Beni4

# 136
beni4 и аз щях да отида в друг дивак, та се порових в нета и го намерих на карта ето линка /дано се отваря/
http://www.emaps.bg/emaps/content.asp?minx=198350&maxx=19892 … 733295&lng=BG
ако не оттук трябва да стане
http://www.programata.bg/index.php?page=details&ln=1&city=1&pid=3907

# 137
  • София
Бени4, Дона, разбрах къде е, май се пада някъде срещу "Лагуна", нали така.

# 138
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
И аз съм така със задъхването, голям майтап, а по принцип много обичам да ходя. Ние живеем на 4-тия етаж и няма асансьор. Брех голям зор, не мога да излазя по стълбите, а за после не ми се мисли newsm78

И аз съм така, а освен че живея на 4 етаж, също така и работя на 4 етаж - и все без асансьор. Радвам се много на движението, но задъхването не ми дава мира. И все пак - нека това да ми е проблемът. Wink

За срещата пак си потвърждавам, че съм вътре. Hug kali, и аз се целя точно някъде срещу Лагуна, като гледам на картата - мисля, че сме се ориентирали горе-долу. Simple Smile

# 139
  • София,
Здравейте пак!!

БРАВООООО точно така - почти срещу "Лагуна" е!!!!! Малко по-надолу към "Солунска"!!!!

Ей ама обяснявам бре! Довечера ще му кажа аз на мъжлето, щото все ми вика че съм НЕОРИЕНТИРАНА!!!!  Laughing

bouquet   bouquet   bouquet

# 140
Мамитааа smile3503 аз се появих пак. Тез дни само си ви четях нещо хич не ми беше до писане, то не че и  има кой знае какви мъдрости да казвам де Laughing. Ама викам си я дай да се запиша и аз в новата темичка че тя ша вземе да свърши докато се наканя Grinning.
Да ви се похваля и на мен гаденето значително ми намаля сега само от време на време се присеща, ама не знам какво ми стана почнах много тестяно да ям. То и преди си хапвах, ама ся свикнах всяка сутрин да си омитам по 2 банички и една боза eat та ще видим до къде ще я докарам newsm78...
Мамита тук е супер гадно времето вече 3 ден една мъгла и студ... и аз съм много нещастна че не мога никъде да мръдна. Седя си като затворник и най много до магазина да се престраша да ида, като жив затворник се чувствам...
За виенето на свят и на мен ми се случва напоследък. На няколко пъти вече така се замотвам. И от време на време ми причернява нещо нищо не видя за секунди та трябва да се хващам за стената да не думна ( тва май щото не излизам много става )  Sad... ужас да идва лято вече.
Аз да взема да бягам сега да не правя само пълнеж на темичката без да казвам нищо смислено. Добре дошла на новата маминка лека бременност и желая. Цунки и гушки на всички hug...

# 141
  • София
Сега се сещам, че при предната бременност, когато термина ми беше почти същия (с 3 дни разлика от сега) усетих за първи път бебето на 17 Март. Значи сега мога да очаквам включване всеки момент. Даже на 2 пъти ми се случи да усетя нещо, но си помислих, че си внушавам. Мен всъщност много повече ме вълнува пола на бебето. Всичко бих дала само да е момиче, ама като нищо не зависи от мен, поне мога да направя онази проверка с халката.
И аз така - много искам да е момиче (даже на следващия преглед на 13-ти ще кажа на доки да види  Flutter).

Абе мами, от снощи усещам гъделичкане в корема ниско долу, снощи докато шофирах, ама реших, че нещо от корема. Сега пак ме гъделичка, и то не само веднъж, ами 20-тина секунди. Heart Eyes Ама не ми ли е мноооого рано. newsm78

# 142
  • София
Хей, чухте ли, че в Добрич са се родили четиризначета - момчета, естествено заченати. Семейството имало още едно момче от първата бременност. Party

# 143
Привет, момичета вписвам се и аз - за септемврийските бебчета Simple Smile По моите сметки терминът ми е на 28 септември, днес отивам да си избера официално док Simple Smile въпреки, че вчера един гинеколог ме попита откъде съм сигурна, че съм бременна, тъй като наличието на плоден сак не означавало официално регистрирана бременност Shocked Та малко ми е странно - дали съм бременна вече почти в 3 м. или си правя догадки, както каза доктора  Laughing За момичетата от Пловдив - внимавайте при кой док отивате. Та днеска в 16 ч. ще разбера истината - и  "официално ще се регистрирам"  Laughing

# 144
Привет на двете нови мами   bouquet
Малеей, аз гледам, че са се появили ноемврийчета, а още мами идват при нас Grinning САМО ТАКА! ДА СЕ МНОЖИМ Grinning

При мен няма нищо ново, та само се отчитам за добър ден.

Пишете ме и мен за срещичката.

# 145
  • Sofia
Благодаря за посрещането бремелинки! Hug
Аз с най- голямо удоволствие бих дошла на срещата, но нали съм от най-  Sick та не си разчитам изобщо, но за следващата силно се надявам да съм на линия!
Иначе напоследък и на мен ми понамаля, ама има още какво да се желае..... за сега само веднъж, онзи ден ми причерня.... с ниско кръвно съм и аз по принцип.....и задъхването го имам, а ние сме на 4 ет. и без асансьор ooooh! ... а кръвта ни е се е увеличила от самото начало с около 1.5л. та така...

Времето тук е много слънчево и май не е студено термом. ми показва 13.9 С като изляза за щерката ще го проверя Simple Smile

Кали, аз като лежах в Св. София( във 2и месец на системи заради  Sick) и ми се запуши носа по едно време, ми изписаха капки Пиносол, действат много добре и са на растителна основа, ползвай ги спокойно! bowuu
За гъдела в корема мисля, че е раничко все пак, въпреки че ти си с второ и е нормално да усетиш по рано Thinking

# 146
Морена, току що си запазих във favorites страничката ти с рецепти Grinning

Момичета, разходете се там. Страшна работа ви казвам. Идеи - бол!

Целувки

# 147
И аз така - много искам да е момиче (даже на следващия преглед на 13-ти ще кажа на доки да види  Flutter).

Абе мами, от снощи усещам гъделичкане в корема ниско долу, снощи докато шофирах, ама реших, че нещо от корема. Сега пак ме гъделичка, и то не само веднъж, ами 20-тина секунди. Heart Eyes Ама не ми ли е мноооого рано. newsm78

Може ли да се види толкова рано пола на бебето?
Аз също усещам придърпване и гъделичкане още откакто съм заченала... но предполагам, че това е защото съм с обърната матка и някъде бях чела, че докато се изправя и размества всичко вътре има пръдърпване.. по тази причина и болки имам..  #Crazy

Привет, момичета вписвам се и аз - за септемврийските бебчета Simple Smile По моите сметки терминът ми е на 28 септември, днес отивам да си избера официално док Simple Smile въпреки, че вчера един гинеколог ме попита откъде съм сигурна, че съм бременна, тъй като наличието на плоден сак не означавало официално регистрирана бременност Shocked Та малко ми е странно - дали съм бременна вече почти в 3 м. или си правя догадки, както каза доктора  Laughing За момичетата от Пловдив - внимавайте при кой док отивате. Та днеска в 16 ч. ще разбера истината - и  "официално ще се регистрирам"  Laughing

Честито и дано всичко е наред... Искам да ти задам само един въпрос.. какво значи да се регистрираш?.. трябва ли някъде да се регистрираш, че си бременна и това Женска Консултация не е ли прегледите на които ходим при гинеколога? или трябва на друго място да се ходи..
Съжалявам, че задавам глупави въпроси Embarassed ама отдавна се каня да питам и все не се наканвам..

# 148
Морена, радвам се да те поздравя с Добре дошла при Септемврийките. Моят термин е също на 13.09. Освен това съм ти голям фен още от Гответе с мен, редовно съм ти на "гости" в авторската тема. Бях чела, че риболовувате на Душанския язовир. Аз съм от Пирдоп - съвсем близо....

vesela_123 радвам се да се запозная с теб също.

Понеже имам работа ще ви оставям за сега, но по-късно ще Ви изчета подробно.

За кокошчица и всички, които се интересуват от изчисления по време на болничен искам да кажа, че с това се занимавам по принцип. Конкретно за нейния сучай искам да кажа, че няма загуба, ако излезе в болничен преди 45-те дни за бременност и раждане. Например ако "добрата база" е шест месечния период от 01 до 06-ти месец, а 45-те дни за бременност и раждане започват от м. 08. Идеята ми е за болничен "общо заболяване" през м. 07. Сумата, която ще получи през 07 - ми месец ще бъде 80% от осигурителния доход (високия от 01 до 06-ти месец). Когато на 01.08. излезе в отпуск за "бременност и раждане" ще се определи нов базисен период от предходните шест месеца - от м. 02 до м. 07 - вкл. Този 07-ми месец не са правени осигурителни вноски, НО за изчисляване на втория борничен се взема предвид БАЗАТА, от която е определено полученото обезщетение. НЕ 80% от БАЗАТА, а онази високата сума, която бяхме формирали в периода от 01 до 06-ти месец.

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 13:05 от Snejana_G

# 149
  • София

Кали, аз като лежах в Св. София( във 2и месец на системи заради  Sick) и ми се запуши носа по едно време, ми изписаха капки Пиносол, действат много добре и са на растителна основа, ползвай ги спокойно! bowuu
За гъдела в корема мисля, че е раничко все пак, въпреки че ти си с второ и е нормално да усетиш по рано Thinking

Морена, аз си страдам от носа от както се помня. Пробвала съм какво ли не, включително  и Пиносол при предишната бременност, но от тях получих нещо като задух и се отказах. Като бях по-малка ми се запушваше носа на есен и се отпушваше на пролет, та капките ми действат само временно, колкото да мога да спя.

Ваня и аз чух за четиризначетата, да са живи и здрави, а на майката и бащата ... дупе да им е яко. Поне 4 баби ще им трябват за помощ.

Общи условия

Активация на акаунт