🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 53 875
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Още малко чар!
Хайде, спете сега!

# 121
Е я и нея.. души! Grinning
Стори от Бирсен:
Büyük bir projeyi gerçekleştirmek ve kariyerinizi ilerletmek için İspanya'ya mı geleceksiniz?
Идвате ли в Испания, за да реализирате голям проект и да напреднете в кариерата си?
Коментара на Бирсен:
Bekle bakalım İspanya!
Дръж се Испания!

Бирсен веднага след събитието ще звънне на Джунейт, гаранция! WinkGrinning

А някой попита ли Джан дали планира да се върне в СМ??
Като им е наблизо едва ли са се сетили за тази "болна тема"Joy

# 122
Добро утро!

Честит празник на всички!

Грозде Hug,Ели Hug,Джаки Hug,снощи сте били дежурни в темата!Благодаря ви за всичко,което сте донесли!

🆕 🆕 🆕
✅ IG история от журналиста-водещ на събитието Адолфо Родригес

Скрит текст:

Приятен празничен ден!

# 123
Честит празник!

Can Yaman em Madrid - 21.09.24

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 11:23 от jackie.

# 124
Здравейте!
Честит празник!

Снощи много нови емоции сте ни донесли... този път от Мадрид

# 125
Превод на някой от въпросите, зададени на Джан снощи в Мадрид:

Дойдох в Италия предимно, за да се променя, защото трябваше да имам различни роли от тези, които изпълнявах в Турция. Имах късмета да снимам детективски сериал на италиански и във всеки случай това не беше романтична комедия, така че видях нов начин за действие в Италия и затова това също беше период на адаптация за мен, особено първият сезон беше период на адаптация, всъщност вторият сезон все още беше за подобряване на себе си и мисля, че го направих, подобрих се, след като преодолях този период на адаптация.
Виждам тотално променен мъж, тоест аз съм съвсем друг човек, не приличам на себе си и това е добре, нали?  Цял живот съм го преследвал, снимах сериала си в Турция на двайсет години, тогава според мен човек след тридесет години се променя, става съвсем друг човек, учи се от грешки, той става по-добър в работата си, в живота прави много грешки и след това се възстановява, нали? изиграх всичко по друг начин , така че ми е малко странно да се видя така сега, но въпреки това се гордея.
Друго предизвикателство с продуцентите на El Turco, снимахме в Унгария и това беше последната ми международна работа като Set и всичко беше на английски. Беше различен жанр и бях воин, снимайки El Turco . Направих го за El Turco, беше полезно и за правенето на Sandokan. Сега идеята е да намеря друго предизвикателство и това може да бъде в Испания, където получавам много любов. Следя Испания от доста време, през последните 10 години според мен испанците са постигнали голям напредък по отношение на производството. Турците са добри в сериалите и вярвам, че испанците и турците могат да се разбират много добре, ако работят заедно. Вярвам, че Испания може да бъде страна, която би могла да ми даде възможност да намеря това разнообразие, което търся в кариерата си. ..
Тъй като бях в чужбина, аз също се доближих до Испания, минаха 5 години и имах приключение в Италия, но ние също мислим да направим кариера и в Испания, защото винаги имам нужда от нови предизвикателства в живота, когато има нови неща в живота ми те ме вълнуват повече и съжалявам, че сме тук в Мадрид и не правим интервю на испански, това ме дразни, също така е форма на уважение да знаеш езика на мястото, където отиваш. Да... Мисля, че отговорих на този въпрос, надявам се, че не знам кога не знам къде, но първото нещо, което ще направя в Рим, ще търся учител по испански и ще се опитам да започна тези уроци. Мисля, че ще уча по 5-6 часа на ден и се надявам да направя още едно интервю с вас през 2025 г.
Имахме и работна вечеря с продуцентите на сериала El Turco, който ще се излъчи през февруари и си говорихме за нови проекти, за нови неща...

От Dani Balakova - фейсбук групата на Джан Яман България

# 126
  • Козлодуй

Още една снимка на диванчето. Много е красив, спор няма. Много яки чепици Grinning
Завиждам на испанските бабетки, дето успяха да се отъркат в него Joy
За Ел турко и аз като Ели, чакам си, ама докато не видя, не вярвам...
Снощи го видях, като пристигна, ама съм се заплеснала яко с вашите розови пъпки Satisfied А и не бях се наспала предната нощ /бях на пенсиониране на бивш колега/ и рано се предадох.

Честит празник на всички!
Усмихната и слънчева неделя Flowers Hibiscus

# 127
От фейсбук групата на Джан Яман България
Една вечер с Джан Яман: „Харесвам предизвикателствата, затова мечтая да работя в Испания“
Адолфо Родригес
Мадрид
22.09.2024 г.
Джан Яман и Адолфо Родригес по време на интервюто с актьора през септември 2024 г
Джан Яман се завърна в Мадрид на 21 септември 2024 г., като по този начин изпълни обещанието, което даде в съоръженията на Mediaset España след първото си посещение през 2019 г.
В среща с феновете си турският актьор увери, че работата в Испания е сред краткосрочните му планове.
Divinity беше единствената медия, която отрази събитието и ние разбиваме всички подробности в този изключителен репортаж
Още беше лято, когато получих първото съобщение от организаторите на едно от събитията, с които ще започне новият курс и ще парализира улиците на Мадрид: турският актьор Джан Яман се завърна в града, който той революционизира през 2019 г. с посещението си в съоръженията на Mediaset España и пълния медиен фокус на успешния „ Erkençi Kus “. Но този повод ще се състои от уникално събитие, в което главните герои, освен него, също ще бъдат негови фенове, тъй като могат да прекарат една нощ заедно с международната звезда .
Бързо пуснаха машината в работа и организираха вечер, която ще остане в паметта на толкова много хора, а дори и на мен, тъй като ми предложиха за първи път да направя такова интервю на живо и да модерирам дългоочакваното събитие.
Джан Яман, Пиетро Лаис и Адолфо Родригес по време на интервюто с турския актьор.
Беше в заседателната зала на Novotel Madrid Center, където главният герой на сериали като „Dolunay“ или „Inadina Ask“ и след като парализира (както светът си представяше) улиците на Мадрид, остави всички присъстващи без думи с внушителното си присъствие и умения за хора Там, заобиколен от стотици истории за подобрение и хора от Швеция, Германия, Гърция, Малта и дори Аризона, Маями, Флорида и Ангола, в допълнение към всички испански автономни области, той направи равносметка на професионалната си кариера до момента и напредна в това, което предстои, както можете да видите изцяло във видеото, което отваря тази новина .
Джан Яман анализира своето минало, настояще и бъдеще като международен актьор
Това, че Джан Яман се е развил след дебюта си през 2014 г. в турски сериал, е нещо, което дори той признава: „ Израснах много от 2019 г. насам и сега се смятам за по-международен : работя в Италия, научих повече езици и се чувствам по-свободен, защото ми позволява да участвам в много повече проекти, което ме прави много щастлив.“
Искам да направя сериал на испански и да го снимам на перфектен испански
Той се извинява, че е в Мадрид и не говори испански, факт, който би искал да направи, за да покаже уважение към всички присъстващи и които са посветени на него и професионалната му кариера. Той също така обещава, че ще научи езика и се надява, че през 2025 г. ще може да го говори перфектно и дори да затвори проект в страната: „Искам да направя сериал на испански и също да го снимам на перфектен испански“.
„ Получавам много любов от Испания . Чувствам се много близка до Италия, защото в Турция учих в италианско училище и животът там сега ме свързва с други страни като тази, например. Това също прави възможно да се направи проект тук и дори да се запише сериал или филм“, казва той.
„ Не обичам да мисля твърде много в дългосрочен план, защото импровизацията е много важна в живота, но мисля, че работата в Испания е нещо, което ще се случи много скоро .“ Всъщност той е водил разговори с продуцентите на най-новите си произведения, за да може да ги направи големи в нашата земя. „Следя испанската продукция от много години и тя се разви изключително много. Турците знаят отлично как да направят добра история и мисля, че испанците и турците биха могли да работят много добре, ако си сътрудничат .”
Джан Яман, многостранен актьор и любител на предизвикателствата
Между крокети от манатарки, филе и различни напитки, феновете не искаха да пропуснат възможността да разберат как се е почувствал, когато е видял предишните си творби. Въпрос, на който той отговори без колебание: „ Промених се много професионално и когато гледам предишните си работи понякога си мисля, че сега бих ги свършил по друг начин. Въпреки това съм много горд от постигнатото и от наученото .”
А какво ще кажете за вашите проекти, тези, които снимате или предстои да излязат? Можете да намерите отговора във видеото, което започва този доклад, тъй като е анализирано в дълбочина: „ Смятам себе си за многостранен актьор и не се ограничавам до нито един филмов жанр . Не искам да се заяждам, а по-скоро да сменя регистрите и да покажа, че съм добър актьор. Харесвам предизвикателството и във всеки проект се опитвам да дам всичко от себе си, за да се адаптирам към това предизвикателство.
Успешната вечер в Novotel Madrid Center завърши с възгласи, аплодисменти, стотици подписани автографи и толкова много други персонализирани снимки, които актьорът и екипът му не отрекоха по никакъв повод , хора, танцуващи и възхитени от подробностите от нощта и журналист, когото пише, щастлив, че се събра отново с ефирна международна звезда, която все още е същата, която ослепи коридорите на редакционния екип на Divinity през 2019 г.

# 128
Рагаци, благодаря ви за инфото, което сте споделили HugKissing Heart

Нося и аз малко откъси в превод от Мария, може и да се повтарят някои неща, но нека има..

"Нашите умове са ограничени и въпреки тези условия на ограниченост
ние сме заобиколени от безкрайни възможности
и целта на живота е да съберем колкото е възможно повече от тази безкрайност."

"Искам да направя кариера в Испания и да действам на испански,
трябва да имам нови предизвикателства.
Колкото повече трудности има, толкова по-развълнуван съм.
През следващите няколко месеца целта ми е да науча езика.
Ще уча 5 или 6 часа на ден с учител по испански."

"Сега новата ми цел е да науча езика до нова година, до 2025 за 4-5 месеца
и може би догодина имаме нови проекти в Испания.
Бих искал да играя на друг език, който в този случай би бил испански,
след като играх на италиански и английски,
сега това ново предизвикателство за мен е и актьорството на испански.
Да се ​​надяваме, че всичко върви добре, както искаме и желаем.
В живота не трябва да се правят тези планове в дългосрочен план,
за мен това е погрешно, защото винаги трябва да оставяме място за спонтанност,
но това е моята идея сега как виждам следващата година.

Всъщност тази среща с моите фенове е прекрасна среща,
но вчера имахме вечеря с продуцентите на сериала, който направих, El Turco,
той трябва да бъде излъчен през февруари. Те си партнират с някои испански продуценти тук
и вчера говорихме за нови проекти и нови неща, опитваме се да разработим
някои красиви неща за моята кариера за следващата година."

Стана ясно, че става въпрос точно за Ай Япъм в сътрудничество с испански продуценти. Спомних си, че преди няколко месеца (може и в края на миналата година) се шумеше за подобно партньорство. Тъй като мен тогава не ме интересуваше, не се задълбочих и сега не мога да си спомня подробности.
Ще се опитам по някакъв начин да открия нещо в гугъл по този въпрос.
Ако намеря, ще донеса Simple Smile така или иначе няма какво друго да правя тази вечер Grinning

# 129
Добро утро,момичета!

Събудете се с целувката на утрото,с усмивка да започне
 днес деня!Вземете шепа светлина и уловете самото време.

Благодаря ви за новите снимки,гифчетата и преводита на бълг.ез. от ФБ. HugRevolving Hearts

🆕🆕🆕

От Birsen Altuntas в #IG 🇹🇷

✒След завладяването на Италия, следващата цел на Джан Яман - Испания

📌Джан Яман, който приключи снимките на първия сезон на сериала "Сандокан", се срещна с феновете си в Испания.

📌Джан Яман спази обещанието си към своите фенове и се срещна с испанските си фенове в Novotel Madrid Centre.

📌Яман, който продължи актьорската си кариера в Италия, снимайки първо 2 сезона на Viola Come II Mare и след това сериала Sandokan, отговори на въпроси на феновете си в Испания. Яман, който говори английски и италиански, обяви, че сега ще учи испански.

📌Джан Яман, който е завършил италианска гимназия и е взимал уроци дълго време, за да говори езика достатъчно свободно, за да играе във филми, също говори за настоящата си цел като международен актьор и каза: „Искам да направя сериал на испански език и да го снимам на перфектен испански. Обичам предизвикателствата, така че мечтая да работя в Испания." @adolforh

Приятен ден и хубава седмица !

# 130
От фейсбук групата Джан Яман България

След казаното от Джан вчера, че се е срещал предния ден (когато вече е бил в Мадрид) с турските продуценти (AyYapim), и че те ще направят добро сътрудничество между Испания и Турция в сериалите, след толкова много посещения на Джунейт и Илкер в AyYapim и след като дизи индустрията в Турция преминава през сериозни затруднения на различни нива, лесно е да се стигне до заключението, че Джан, Джунейт и Илкер, както винаги, са свързали AyYapim с някакъв испански производител, за да започнат сътрудничество и да отворят пазара, правейки сериали съвместно. Очевидно някои от тях с участието на Джан. Това, което той спомена вчера, надминава далеч отвъд работата в испански сериал.
Все още съм изумена от ясната и предвидлива визия, която Джан Джунейт и Илкер имат за тази индустрия и пазар. Когато всички възхваляваха турската индустрия, те вече бяха успели да видят лошият край, а заминаването на Джан за Италия беше много критикувано. Сега всичките им сънародници дефилират из тая държава, почти "просят" за работа там. Джан им проправи пътя, а сега възнамерява да отвори нов. Въпреки силното критикуване на Джан в Турция, дори и от колегите му професионалисти, той никога не забрави от къде е дошъл и прави доста в полза на всички тях, дори и да не го разбират. И въпреки че много хора критикуват Джунейт и Илкер, наричайки ги дори клоуни, никой като тях не знае как да улови визията на Джан за бъдещето му, помагайки му във всичко да изминава правилно пътя по който върви. Не се учудвайте, че мога сляпо да им вярвам.

# 131
Добро утро,момичета!

Плановете започват след кафето...Coffee

🆕 📈 📊 🇨🇳
Джан Яман е класиран на 3-то място сред всички турски актьори и актриси в класацията на IMDb за седмицата, започваща от 23.09.24 г.
Can Yaman е класиран на 3619 място от 11 милиона изпълнители, следвани по света.
Топ 3 за 18 седмици
Топ 5 за 29 седмици

Скрит текст:

🗞 ✒ 🇪🇸 Преса на Испания
Издание MIA
След снимките на Сандокан, Джан Яман се насочи към Испания с нови проекти.
Актьорът, който изигра основна роля в срещата с феновете си у нас, призна пред пресата за какво мечтае и как се развиват отношенията му с Испания.
Във величествената зала на Novotel Madrid Center се състоя едно незабравимо събитие, в което главната роля беше Джан Яман. Звездата от сериали като Dolunay и Viola Come Il Mare се появи на сцената, а внушителната му фигура не остави никого безразличен. Улиците на Мадрид, сякаш целият свят беше спрял за миг, станаха свидетели на вълнението, предизвикано от неговото присъствие. В залата ентусиазираните зрители нямаше как да не останат възхитени от неговата харизма и интимност.
Сред тях имаше хора от Швеция, Германия, Гърция, Малта и чак до Аризона, Маями, Флорида и Ангола, без да забравяме хора от всички краища на Испания. В тази мултикултурна атмосфера актьорът говори за професионалната си кариера, отбелязвайки етапите, които е преминал, и говори за това, което го очаква в бъдеще.
„Получавам голяма любов от Испания. Чувствам специална връзка с Италия, тъй като съм учил в италианско училище в Турция и живеейки там сега, поддържам връзка с други страни, като тази. Освен това тази близост ми позволява да мечтая за възможността да работя тук, може би върху сериал или филм“, казва ентусиазирано Джан Яман.
Какво ще кажете за следващите му проекти, тези, които вече снима или се готви да издаде? Тук актьорът Джан Яман разсъждава дълбоко: „Смятам се за многостранен актьор и не искам да се налагам в един жанр, да се покажа от различни страни и да докажа, че съм добър актьор, обичам предизвикателствата. и във всеки проект правя всичко възможно да се адаптирам към изискванията на ролята. Ако отидох в Италия, беше точно за да проуча нови възможности извън Турция. Например всичко, което научих в Тюрк, ме подготви да дам всичко от себе си в Сандокан.

Феновете не пропуснаха възможността да го попитат как се чувства към предишните си творби. Без колебание актьорът отговори: „Много съм се развил професионално.Понякога, когато гледам старите си проекти, си мисля, че сега бих ги направил по различен начин. Въпреки това съм много горд от това, което постигнах и всичко, което научих по пътя."

Успешната вечер в Novotel Madrid Center завърши с аплодисменти. Актьорът раздаде стотици автографи и позира за безброй снимки, винаги усмихнат и никога не казващ „не“. Беше вечер, която ще остане в паметта на всички присъстващи.

Желая ви приятен вторник!

# 132
Подарък от Лукс Виде Nature Boom и то какъв Heart

Самотата на Сандокан..Nature FireHeart Eyes

-> https://x.com/LuxVide/status/1838529934530142716
ако намерите превод, го донесете, моля! Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 14:39 от grozdence*

# 133
Подарък от Лукс Виде Nature Boom и то какъв Heart

Самотата на Сандокан..Nature FireHeart Eyes

Много е хубав....направо взривяващ!

# 134