🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 53 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • Козлодуй
Остава по-малко от месец, а Ай Япъм спят Sleeping или все още е рано да се промотира, вниманието може да се разсее, може би по-късно ще има масивен удар, целенасочен, ще видим....
Е как да рекламират, те турчолята още седят и смятат колко е взел Джан от тия два сериала Joy Или са пукнали от завист...
Аз плащам кабелна в комплект с нета, но не гледам тв. Даже преди два месеца се спънах в един разнищен от котките кабел, ядосах се и го изрязах...и после установих, че е кабела за телевизора в спалнята Joy Ползвах го за приспиване понякога - пусна си филм, настроя го да угасне след половин час и докато оставя дистанционното, съм заспала. Но си заспивам и без него, та още се чудя дали да викам техници да го вържат отново, или да им върна устройството и да плащам само за един телевизор. Така и не знам какви програми имам Laughing
Първото, на което попаднах тази сутрин в ИГ беше пост на онази девойка ohanaeditss, дето прави яки плакати на Джан. Не разбрах каква е причината да се откаже, но ми стана малко тъжно.

Скрит текст:
След пет години е време да се сбогуваме с този профил. Не беше лесно решение, но чувствам, че е време да затворя тази глава или поне правилната за мен, да поема въздух и да дишам. Винаги съм си казвала, че в деня, в който се почувствам не на място, ще се преместя. И така го правя. Ще продължа да редактирам, както винаги съм правила, но за мен ще бъде, вече не мога да намеря мястото си, изгубена съм и имам чувството, че вече не допринасям с нищо.

Тази страница беше много повече от профил: беше място, където успях да споделя възхищението си от Can, креативността си да си я представям в роли, където мислех, че ще е перфектна и най-вече да се свържа с невероятни хора, които познавам са за това, което правя, а не за кого го правя. Имала съм толкова много моменти, в които съм искал да се откажа, но ще взема хубавото. Всяка редакция, всеки пост и всяко взаимодействие са били специални, а аз нося със себе си незабравими спомени.
Искам да благодаря на всички, които бяха тук, подкрепяха, коментираха, споделяха и бяха част от тази малка общност. Вашата обич и ентусиазъм означават много за мен и винаги ще нося със себе си всичко, което съм научил и живял през тези години, особено за онези искрени хора и които не са имали двойно намерение с работата ми, нито са нарушили обещания.

Това не е последно сбогом, но ще се видим по-късно. Винаги ще подкрепям от разстояние, но е време да продължа напред. Благодаря ти за тези години. ❤️

# 736
Добро и свежо утро!

Да го посрещнем заедно, усмихнати и с чашка кафе!
Радвайте се на дребните неща, бъдете уверени и
позитивни, вярвайте в себе си и мечтите си!

Благодаря ви за рекламата,статиите с превод и инфото! HugTwo Hearts
Аз имам на телевизора Rai 1 и още 5 италиански канала. Simple Smile

🆕🆕🆕📸
От #canyamannews.international до #IG
#CanYaman x Juhayna Продукти Египет 🇪🇬 🔥

🆕🇪🇬📸
Снимка от снимките на реклама в Египет 🇪🇬

🆕✒📰🇮🇹Преса на Италия. Notizie Web Live.it
"El Turco" с Джан Яман се излъчва по Канал 5.

Излезе официалното промо видео, дублирано на италиански, на сериала "El Turco" с Джан Яман и Грета Феро. Международна продукция, в която красив турски актьор играе ролята на историческия лидер на Османската империя, който е почитан и днес в Моена, Италия.

В този сериал, в който Джан Яман играе на английски, той отново е дублиран на италиански от много талантливия Даниеле Джулиани, който го озвучава във филмите "Bittersweet Vous de l'Amour", "The Dreamer", "Mr. Wrong".

В телевизионния сериал "Viola come il mare" Джан играе на италиански.

Режисьорът на дублажа решава да повери озвучаването на Джан, в ролята на Балабан ага, на Даниеле Джулиани. Грета Феро също не се дублира, но я дублират, въпреки че е италианска актриса.

Често работата на гласовия актьор се подценява, но това е резултат от проучен метод, при който не се използва само актьорска игра, а гласът става единственият инструмент за изразяване и трябва идеално да съответства на изражението на лицето на актьора. Дори Матилда де Анджелис, въпреки че й беше предложено да го направи, реши да не се дублира в сериала "Леонардо", а да повери тази работа на експерти. В случая на Леонардо тя беше озвучена от колежката й Мириам Катания, дъщеря на Розела Изо, актриса, бивша съпруга на Лука Аргентеро, а също и гласът на Рори в телевизионния сериал ''Момичетата Гилмор''.

Дублажът е избор, който е продиктуван преди всичко от самата продукция и разпространител. Джан Яман намира глас за Даниеле Джулиани, който според мен му пасва идеално. Освен това в този сериал ще видим непубликувания досега Джан Яман, който е свикнал с романтични маниери, който се вписва в исторически сериал с много повече действие от Виола, като морето. Подчертават се неговите физически качества и атлетични умения. Боевете и сцените с конна езда започва да се подготвя по договор с Lux Vide, където играе ролята на Сандокан. Сериалът ще се излъчва по Rai Uno и ще включва Can Yaman отново на английски, но ще бъде дублиран за италианско разпространение. Така Даниеле Джулиани може да бъде преизбран за ролята на Сандокан.

Какво знаем за El Turco? Това е истинска история, дори ако някои герои са "измислени". Can Yaman прекарва няколко месеца на снимачната площадка, снимките се провеждат главно в Унгария. Неговият герой е историческа фигура, която все още е почитана в Моена. Балабан ага, пленен при обсадата на Виена през 1638 г., бяга в Моена, провинция Тренто.

Тук той е спасен от местните, а в сериала за него се грижи Глория (Грета Феро). Красиво момиче, което живее в гората, но местното население я смята за вещица заради познаването на билките и усамотения живот. Между тях ще се зароди много страстна любов. Дори в промо видеото можете да видите неща, които обикновено се цензурират в Турция.

И така, готови ли сте да видите красивия Can Yaman в най-горещите сцени?

Междувременно населението на Моена гладува заради благородниците и Балабан ще поведе селския бунт и ще се превърне в героя, когото са чакали.

Така че не пропускайте този нов сериал по Канал 5! История, страст, действие... всичко в El Turco с Can Yaman.

Желая ви приятен зимен ден на топло у дома!

# 737
Заповядайте
в

да се радваме и възхищаваме
на нашия сладур...

Общи условия

Активация на акаунт