Аз плащам кабелна в комплект с нета, но не гледам тв. Даже преди два месеца се спънах в един разнищен от котките кабел, ядосах се и го изрязах...и после установих, че е кабела за телевизора в спалнята

Първото, на което попаднах тази сутрин в ИГ беше пост на онази девойка ohanaeditss, дето прави яки плакати на Джан. Не разбрах каква е причината да се откаже, но ми стана малко тъжно.

Тази страница беше много повече от профил: беше място, където успях да споделя възхищението си от Can, креативността си да си я представям в роли, където мислех, че ще е перфектна и най-вече да се свържа с невероятни хора, които познавам са за това, което правя, а не за кого го правя. Имала съм толкова много моменти, в които съм искал да се откажа, но ще взема хубавото. Всяка редакция, всеки пост и всяко взаимодействие са били специални, а аз нося със себе си незабравими спомени.
Искам да благодаря на всички, които бяха тук, подкрепяха, коментираха, споделяха и бяха част от тази малка общност. Вашата обич и ентусиазъм означават много за мен и винаги ще нося със себе си всичко, което съм научил и живял през тези години, особено за онези искрени хора и които не са имали двойно намерение с работата ми, нито са нарушили обещания.
Това не е последно сбогом, но ще се видим по-късно. Винаги ще подкрепям от разстояние, но е време да продължа напред. Благодаря ти за тези години. ❤️