🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 53 359
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Интернационалност? Успех? Да бъдеш признат, спрян, оценен, интервюиран дори на почивка и да отвърнеш на полученото внимание! Просто като бъдете себе си... без самодоволни агенции и тройни салта, за да ви забележат! Силата на Can Yaman Mykonos

# 16
Хайде, малко Сандокан

# 17
Добро утро,момичета!

Ако миналото ви повика, не отговаряйте, то няма да ви каже нищо ново.
Гледайте напред, радвайте се на новия ден и бъдете щастливи.

Благодаря за новите снимки,гифчета и инфо с превод! Two Hearts
Скрит текст:
Понякога чета от телефона и лайковете засичат когато ги отбелязвам.Нали съм все още баба бавачка и чета,когато имам възможност.

Приятен ден ви желая!

# 18
Събуждането с правилното настроение е това, което наистина има значение...
И това е нашето добро утро..

# 19
  • На юг от тук
Добро утро!

Пише, че е Джан и се надявам да е така.

# 20
Добро утро!

Пише, че е Джан и се надявам да е така.

Кате, Джан е!
Тези рамене, няма как да ги сбъркам....четирикрилен гардероб!

# 21
Мани ти раменете, каква коса само... Grinning

# 22
Мани ти раменете, каква коса само... Grinning
Мани, мани, коса ли е, чудо ли е!
Няма жена, която да не му е завидяла на косата....включително и аз!

# 23
Добро утро,момичета!

Не забравяйте да добавите благодарността за новия ден и вярата,
че нещо хубаво предстои. Насладете се на кафенцето и дайте
път на положителните мисли да изпълнят съзнанието!

Благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
А за косата не завиждам тъй като и моята преди години беше същата! Wink Сега съм я намалила.И на дъщеря ми е същата.За да я боядиса й трябва 2 кутии боя.

За снимката на Джан в гръб пише,че е от ИГ на Йелиз Бозоулу.Пуснала е още снимки.

Скрит текст:

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 09:09 от Zlatina3

# 24
Никъде не остава незабелязан! Stuck Out Tongue Winking Eye
С тая внушителна харизма и снага, как да го подминеш, без да си припаднал!
Кой оцелял, оцелял!

🇬🇷📺| SKAI TV Гърция (безплатна телевизия)
Програма: Готино лято Доклад за срещата с Can Yaman
по време на почивката му в Миконос със семейството му Субтитри:🇬🇧🇺🇸

https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1825921562261762379

# 25
Добро утро,момичета!

Нека с усмивка да гледаме в утре!Да се научим с уважение
 да си спомняме за вчера и с радост да живеем днес!
За да можем да следваме мечтите си!

🗞✒🇬🇷 Гръцка преса
Списание OK Гърция

Турски "крилат бог" в Гърция

Снимките показват турския актьор, чийто дядо е от Прищина, а баба му от Скопие, с персонала на плажния бар Solymar, който го обслужваше този ден.

Миконос бе избран за почивка в Гърция от 34-годишния турски актьор, който стана по-известен в Гърция благодарение на главната си роля в турския сериал "Крилат бог" (Early Bird), който се излъчваше по канала SKAI . В събота, 17 август, обективът на ОК засне Джан Яман на Солимар в Кало Ливади*, където отиде да плува.

Това не е първото посещение на актьора у нас. През 2019 г., когато посети Гърция, за да популяризира сериала, той каза, че е пътувал и преди, преди много години, когато е играл баскетбол. „Сериалът помага на хората да се сближат и има повече любов. Много съм горд, че допринасям дори и в най-малка степен за сближаването на два народа“, каза той тогава в същото изявление, добавяйки, че „нашите вкусове и храна са сходни. . Чувствам се като у дома си, защото вкусовете, които са в Турция, мога да намеря в Гърция."

*Кало Ливади е един от най-дългите и големи пясъчни плажове на Миконос, който се намира приблизително по средата между плажовете на Калафатис и Елия. Той е по-малко претъпкан от известния Super Paradise, поради което многобройни туристи и известни личности го харесват. Това е истински спокоен рай, пълен с мек бежов пясък.

🆕 🆕 🆕
От Netflix и Lux ​​Video в #IG
#Violacomeilmare сезон 2 в Netflix Италия 🇮🇹 от 7 септември 😍💜🌊

Желая ви приятен петък!

# 26
Здравейте, момичета на Джан!

Злати, не се въздържах и цитирам част от поста ти. Страхотна фотка на Джано си споделила с нас. Откраднах си я!
Статията от гръцката преса също много ми хареса.
Момичета, благодаря ви за всичкото актуално инфо, снимки и видеа, които поствате!

🗞✒🇬🇷 Гръцка преса
Списание OK Гърция

Турски "крилат бог" в Гърция

Снимките показват турския актьор, чийто дядо е от Прищина, а баба му от Скопие, с персонала на плажния бар Solymar, който го обслужваше този ден.

Миконос бе избран за почивка в Гърция от 34-годишния турски актьор, който стана по-известен в Гърция благодарение на главната си роля в турския сериал "Крилат бог" (Early Bird), който се излъчваше по канала SKAI . В събота, 17 август, обективът на ОК засне Джан Яман на Солимар в Кало Ливади*, където отиде да плува.

Скрит текст:
Това не е първото посещение на актьора у нас. През 2019 г., когато посети Гърция, за да популяризира сериала, той каза, че е пътувал и преди, преди много години, когато е играл баскетбол. „Сериалът помага на хората да се сближат и има повече любов. Много съм горд, че допринасям дори и в най-малка степен за сближаването на два народа“, каза той тогава в същото изявление, добавяйки, че „нашите вкусове и храна са сходни. . Чувствам се като у дома си, защото вкусовете, които са в Турция, мога да намеря в Гърция."

*Кало Ливади е един от най-дългите и големи пясъчни плажове на Миконос, който се намира приблизително по средата между плажовете на Калафатис и Елия. Той е по-малко претъпкан от известния Super Paradise, поради което многобройни туристи и известни личности го харесват. Това е истински спокоен рай, пълен с мек бежов пясък.

# 27
Добро утро,момичета!

"Не пренебрегвайте нищо, което може да ви накара да се усмихнете."

Еми Hug

Желая ви приятна събота!

# 28
Ауу, нося ви клюка. Франческа с новия си мъж... не се взеха с Джано, такава хубава двойка! Ама с нашия трудно се мели брашно, сигурна съм Grinning много ми е любопитно коя ще е избраницата на Джан един ден, какъв типаж, коя ще да е тази достойната в неговите очи да му роди деца и да сподели живота му... Thinking

# 29
Уффф, как можа да го замени с тоя!
Наистина бяха много красива двойка с Джано!
Аз изобщо не съм убедена, че ще си намери жена с тия луди Джандемки.
Не знам коя би издържала на такъв мощен хейт от тия ненормалнички.
След толкова години, не могат да излязат от филма.

Общи условия

Активация на акаунт