🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 55 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за преведените статии! Hug
Днес в Турция празнуват Денят на републиката!

🆕 📈 📊 🇨🇳
Джан Яман е класиран на 4-то място сред всички турски актьори и актриси в класацията на IMDb за седмицата, започваща от 28.10.24.
Can Yaman е класиран на 3928 място от 11 милиона изпълнители, следвани по света.

Топ 3 за 19 седмици
Топ 5 за 33 седмици

Приятен есенен ден!

# 301
Джан Яман и Грета Феро: невероятна химия в Ел Турко!

Свикнали сме да гледаме Джан Яман да играе постоянно променящи се герои, но един поглед е достатъчен, за да разберем, че тази нова роля представлява повратна точка: Джан Яман ни представя напълно нов Балабан Хасан. Очевидно говорим за El Turco.

Този характер е резултат не само от талант, но и от изключителна ангажираност, часове работа и жертви, пълна отдаденост и концентрация. Самият проект “El Turco” е с различна сложност от обичайното и Джан Яман се потопи в него с вещина, успявайки да извади един епичен и исторически свят, изграден от политически интриги, предателства, културни контрасти, конфликти и страсти.

Кой е Балабан Хасан, героят на Джан Яман?
Балабан Хасан е дълбок и неспокоен характер, войн, разкъсван между лоялността към задълженията си на еничар и желанието за справедливост, изкупление и може би дори отмъщение. Той се оказва, че прави избори, които ще поставят собствения му живот под въпрос, тласкайки го да се бори за нова общност, която го приветства и го довежда до контакт с неговите несправедливости и страдания. Той е човек, който открива, че се бори за идеал, който първоначално не му принадлежи, и в този контекст любовта също намира място, придавайки допълнително емоционално измерение, което ще направи историята още по-вълнуваща.

Изправени сме пред героичен и смел характер, силен и решителен, но и уязвим, благодарение на сложността на душата си. С Балабан Хасан Джан Яман надминава всички очаквания, създавайки роля, която ще остави своя отпечатък и ще се помни дълго. Това е резултат, изискващ неимоверни усилия, ангажимент, който самият актьор определя като изведен "до краен предел", постигнат със страст, без която, заявява той, "нямаше да успеем...".

Химията между Джан Яман и Грета Феро
Грета Феро, известна с ролята си в „Произведено в Италия“, се свързва с Джан на снимачната площадка, което предполага силна химия, която може да се превърне в завладяваща химия на екрана.

# 302
Илкер и Джунейт днес летят към Испания (напускали са много сторита). Първата ми мисъл като ги видях беше, че отиват да подписват договора Flowers Four Leaf Clover

Ето го и Джан днес Heart Eyes
Can Yaman - летище Фумичино Италия 29.10.2024 г

График на събитията на Can Yaman за утре, 30 октомври 2024 г.

# 303
Добро утро,момичета!

✅ 🇪🇸
Playa de la Caleta и Дворецът на конгресите в Кадис се готвят да посрещнат Can Yaman, който ще вземе участие в поредица от събития на Southern International Serial Festival 2024 в сряда, 30 октомври 2024 г.

✒Източник: La voz de Cádiz

Програма за деня на Can Yaman в Кадис на 30 октомври на фестивала @southseriesfest:

🕙Час: 10:00 Събитие: фотообаждане
📍Място: Playa de La Caleta,

🕦 Час: 11:30 Събитие: Пресконференция
📍Място: зала 4
(Зала Конгресна)

🕢 Час: 19:30 Събитие: Червен килим
📍Място: Конгресната палата

🕣 Час: 20:30 Събитие: Международна церемония по награждаване на Can Yaman, почетен член на SIF

📍Място: Дворец на конгресите

⏳ Времето в публикацията е местно, разликата от московското време 🇷🇺 е 2 часа.

Можете да следите събитията на живо в канала на Southseriesinternationalfest в youtube на линка: 👇

https://m.youtube.com/watch?v=O4f1GoSDibw

✅ IG история от Илкер

Слънчев есенен ден!

# 304
Добро утро от Кадис, Испания
От Илкер Билги

https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1851528679244874178

# 305
Ето го! Heart

...и както винаги неговият чар е невероятен Heart EyesNature Fire

Пристигане в Конгресния дворец:
-> https://x.com/OndaCadizTV/status/1851573093581361598 Nature Boom

Can Yaman, телевизионна звезда, позира при пристигането си в
@southseriesfest от Кадис📸

-> https://x.com/RadioCadiz/status/1851560600825966794 Nature FireNature FireNature Fire

Стори от ПР агенцията на Лукс Виде:

# 306
Това никога няма да се промени ...фенската любов!

# 307
Не мога да намеря прилагателно за този човек......Heart EyesNature Star

Getty Images: Can Yaman от обектива на Карлос Алварес
на Международния фестивал на сериалите South

divinity:

# 308
✅ Южен международен фестивал за телевизионни сериали
📍🇪🇸 Кадис, Испания, 30.10.2024 г.
✅ От divinity_en в #IG
✒Турският актьор #CanYaman парализира Кадис с присъствието си на #SouthInternational Series Festival

Blue HeartNature StarHands Plus1

# 309
Това е снимката! Heart EyesHeart

От Бирсен (+ страхотно видео):
-> https://x.com/birsenaltuntas1/status/1851602444498690115 Nature Star

Международна награда за най-добър актьор от Испания на Джан Яман

Джан Яман, който изигра главната роля в последователни гигантски продукции в Италия,
сега беше счетен за достоен за Международната награда за най-добър актьор
на 2-рия Южен международен сериал фестивал, един от новите важни фестивали в Испания.

След Италия, Джан Яман сега превзема Испания с щурм. Известният актьор,
за когото също беше съобщено, че е отишъл на строг лагер, за да научи испански,
беше счетен за достоен за международната награда за най-добър актьор
на 2-рия Южен международен сериал фестивал , спонсориран от Mediaset Испания,
в Кадис, разположен в югозападната част на Испания.

Джан Яман, чиито сериали El Turco и Sandokan бяха дългоочаквани
и който също спечели сърцата със своята филантропска идентичност,
беше посрещнат с голям поток от любов в Испания.
Джан Яман, който също отговаряше на въпроси по време на интервюто,
ще получи награда тази вечер.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/can-yamana-ispanyadan-ulusla … uncu-odulu/51330/

JoyJoy не мога с този човек...........
- Мога ли да попитам какво означават "Quillo" и "Bastinazo"...
- "ВЛЮБЕН"

# 310
✅ Южен международен фестивал на телевизионни сериали
📍🇪🇸 Кадис, Испания, 30.10.2024 г.

🗞✒🇪🇸 Преса на Испания
Дневник на Кадис

Джан Яман обича да практикува испански в Кадис

Турският актьор прекара един месец в интензивно изучаване на езика, за да се заеме с проекти в тази страна в бъдеще.

Тази вечер той ще получи една от наградите на II Southern Festival of Series в Кадис.

Кадис/Джан Яман, красавец, турски сърцеразбивач и от сряда вечер носител на награда от II Южен международен фестивал на сериалите в Кадис. Там, където кръжи група фотографи и множество мобилни телефони са насочени към лъвската грива, минава актьор, разпалващ страстите. Голяма група почитатели го чакаха пред вратата на Palais des Congrès, където той беше извикан да говори пред пресата в сряда сутринта и където той щеше да се върне тази вечер, за да получи една от наградите, раздавани в този Юг, като тази, получена от Дейвид Шор преди няколко дни. Червеният килим преди галата беше прекъснат по обяд заради прогнозата за времето.

Яман влезе направо в щаба на този Юг, без да спира пред хората, които правеха коридор зад оградите на входа на Двореца на конгресите. Заради дъжда се наложи да отменим фотосесията на плажа Калета, който беше преместен в сградата на стара тютюнева фабрика. Феновете, предимно жени, обаче не бяха спряни от лошото време. Актьорът призна, че това е "нещо специално, което не всеки може да направи" и подчерта, че е още по-важно, когато си турчин, а не американец. Кан Яман благодари за „такава любов“ и за факта, че са там във всяка ситуация, „дори и да вали, въпреки Ковид, те продължават да са там“.

Той прекарва един месец в интензивно изучаване на испански в резиденцията си в Рим, „по четири часа на ден, шест дни в седмицата“, изцяло фокусиран върху отварянето на професионалната си кариера към испаноезичния свят. Всъщност, освен наградата, това, което той цени най-много в Кадис в тази дъждовна сряда, е възможността да практикува испански на място. Той изглежда не знае нищо повече за особеностите на Кадис, нито дори каква връзка има следващият му герой, Сандокан, с града. Този митичен герой от романите на Емилио Салгари е вдъхновен от приключенски капитан на търговски кораб и свещеник против робството - наред с много други прилагателни, които могат да бъдат добавени - на име Карлос Куартерони, родом от Кадис от 19-ти век, погребан в криптата на Кадис Катедралата.

Скрит текст:
Според Джан Яман той току-що е завършил две серии, „два колосални проекта“. От една страна, известният "Сандокан", заради който се премести да живее в Италия и където живее от четири години - той общува с пресата на италиански, въпреки че вече разбира добре испански: "Все още мога" Не го говоря на сто процента“, призна той, „но по пътя към това възникнаха различни трудности, например пандемия, която отложи всичко. От друга страна, филмът El turco е за османец, който е изгонен от империята като предател и се озовава в Италия, където се влюбва и в която намира прилики с реалния си живот: „Бях възхитен, когато прочетете сценария и това е първият път, когато снимам на английски в Турция с международен актьорски състав, което ме кара да се чувствам много горд да работя там при такива условия, защото това не е най-често срещаното нещо."

На въпрос за успеха на турските сериали по телевизията и националните платформи, актьорът призна, че в Турция няма много контрол върху трудовите права и работното време, толкова много часове се отделят за снимки, което позволява производството на голям брой серия. Конкуренцията също е много тежка, обяснява той, „това е джунгла“, защото има много канали и ако даден сериал не работи в първите три епизода, те не се колебаят да го отменят, така че има „нужда за оцеляване и конкурентна психология", което повишава нивото на сектора.

Турчинът вижда нещо общо между испанците и сънародниците си, където работят много добре, „не заради сравнението на часовете, за което вече говорих, а заради решимостта да правят всичко добре“ и смята, че „те биха направили фантастична двойка "в бъдещо сътрудничество. „За мен ще бъде голямо удоволствие да снимам в Испания“ и признава, че се подготвя за това, като изучава езика.

# 311
Нека размахам косата си така.. и да хвърля всички в огъня! Sweat Smile

Погледът..Nature Fire изкусителен дявол! Smiling ImpGrinning
Този мъж е луд във всичко, което прави, в допълнение към това,
че е най-красивият мъж, когото някога съм виждала! Heart Eyes

# 312
  • Козлодуй
ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА ДЖАН ЯМАН ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА.
Преводач: ... (той) Снима в Европа и по-специално в Италия. Истинска звезда, както знаете. А в Испания той има огромен брой фенове, които в момента обграждат Двореца на конгресите и чакат да го видят и да го снимат. Добре дошъл, Джан Яман, в Кадис и на Южния фестивал. И давам думата на Хуан Алварес, директор на филмовия фестивал, който също иска да ви приветства с добре дошли и да зададе няколко въпроса.
Джан (на испански): Не е необходим превод.
Директор: Джан ми каза, че учи испански от месец и е успял толкова много, че вече поне го разбира.
Джан (на испански): Да, разбирам добре и уча езика вече месец. Така че разбирам, но все още не съм 100% готов да говоря. Така че е по-добре на италиански. Отнема време.
Директор: Да, разбира се. Добре дошли Много се радвам да ви видя тук, на този фестивал, посветен на телевизионни сериали, така че за нас е особено удоволствие да ви видим тук, че сте дошли при нас в Кадис и ще прекарате няколко часа с нас. Бих искал да ви попитам като въведение... Огромният успех на турските сериали. Нещо подобно се случва сега със сериали в други страни, но турските сериали имат истински международен успех. Има ли някаква тайна, някаква отличителна черта, която обяснява този международен успех?
Джан (на испански) Разбрах. Не е необходим превод. Ще продължа по-нататък на италиански. От четири години живея в Италия. Преди това снимах в Турция. Очаквах този въпрос. Има продуценти и режисьори, аз съм просто актьор. Трябва да попитаме продуцентите. В Турция има толкова много филмова продукция, толкова много канали, истинска джунгла, много конкуренция. Ако нещата не се получат, ще приключат в три епизода. Следователно, трябва да оцелеете, за да успеете. Всичко е в психологията на това състезание. Шест или седем канала показват няколко серии една след друга и едновременно. И тогава в Турция ги няма тези европейски подходи и правила, когато можеш да работиш максимум 10 часа на ден. Снимахме по 18 часа на ден без сън и продължихме напред, а този незаконен подход допринесе за толкова висока продуктивност, каквато не е случаят в Европа. Мисля, че има някакво обяснение за това.
Директор: Нека поговорим малко за вас в момента. Вече имате два нови проекта: „Сандокан“ и „Ел Турко“. Какво можете да ни кажете за тях? Въпрос за Латинска Америка, Мексико и евентуални снимки там.
Джан: Вече свършиха. Имам предвид снимане. Снимахме „Турчинът” преди две години. Продължи 8 месеца. И Сандокан беше завършен тази година. И двата проекта са мащабни, различни и много различни от това, в което участвах в Турция. В Турция бяха rom-com, а в Италия за първи път се снимах във „Viola Like the Sea“, който също е различен от rom-com, това е полицейски сериал. И тогава имаше "Турчинът", сериал за османски герой. И тогава „Сандокан“, сериалът, заради който се преместих в Италия, но по различни причини не можахме да започнем да го снимаме, Covid, висок бюджет….
Условията бяха доста трудни за започване на снимките в този момент. И за съжаление се наложи да го отложим за известно време. Но за щастие се случи „Виола като морето“, което беше голям успех за мен, тъй като се появи възможността да снимам на италиански и успях да се развия и напредна в кариерата си. Е, тогава се случи „Турчинът” и най-добрата турска филмова компания, с която нямах шанс да работя в Турция, по ирония на съдбата ме намери в Италия. И е страхотно, че всичко се случи по този начин, защото този проект наистина отговаряше на целите ми и ми пасваше: османски герой, който напуска земите си, избягвайки фалшиви обвинения в предателство, и се озовава в италианската Моена, където започва нов живот, среща любовта му и става ръководител на въстанието на местните жители. Така че този сюжет много ми пасна: преместих се от Турция в Италия и самият сценарий ме впечатли много. В Турция всичко беше различно. Всички тези сериали, теленовели, които се дават по местните телевизии... И тук за първи път снимахме на английски. За първи път имахме международен актьорски състав и екип. И за първи път много висок бюджет. И съм много горд, че снимахме при такива условия и при такива група. Това беше първо за нас. И „Сандокан“, който е заснет в Италия, също е международен, също за герой, също с висок бюджет, международен актьорски състав, въпреки две различни държави: Турция и Италия, проектът също е заснет на английски и съм сигурен, че скоро всички ще можете да го направите вижте.
Директор: За втори път ли сте в Испания?
Преводач: Не, той беше много пъти, повече от два.
Джан (на испански): Не помня колко пъти съм бил. Десет пъти.
Директор: Страхотно. Двоен въпрос: как ви харесва Испания? Не ми отговаряй още. И участвахте в два сериала на английски. Сега учиш испански. Кога да очакваме испански сериал?
Джан: Както вече казах, турците... Работим много. Струва ми се, че Испания в Европа донякъде прилича на Турция в това отношение. По отношение на това колко часа работите, без да сте обвързани от закона. Имате толкова много канали, където сериалите се излъчват един след друг, имате толкова много продукция. В това отношение имате много агресивен растеж - това, което много обичам. Така че в това много си приличаме. Вярвам, че турците и испанците могат да работят добре в тандем, ще бъде страхотна комбинация. И телевизионната компания, която засне Турчинът, Ay Yapim, сега си сътрудничи с испанска филмова продукция и те ме търсеха, за да предложа такъв проект. Затова ме поканиха при една учителка в Рим, тя идва в дома ми всеки ден и уча испански по 4 часа. Шест дни в седмицата вече има известен напредък. Тя ми пуска испански сериали, за да се упражнявам. Така че сега това е новата ми цел - да науча езика, за да мога да играя на испански. защо не Това предизвикателство е много вълнуващо за мен.
Директор: Ще бъде страхотно. Добре дошли в клуба на 600 милиона испаноговорящи. Ние сме доста. И в заключение ще попитам как ви харесва нашият фестивал? Става дума само за сериали. И не само фестивала, но и Андалусия като цяло? Не идвате за първи път, но може би има нови впечатления от това, което ви заобикаля?
Джан: Не за първи път. Във втория. И този фестивал е за младежта. Така че пристигнах навреме. Знам, че това е младежки фестивал и че е посветен изключително на сериали.
Директор: Точно така.
Джан: Много се радвам, че съм тук. Всяко посещение в Испания, особено в тази фаза на флирт с испанския..... Много съм щастлив да бъда тук, благодаря ви за това признание, щастлив съм да общувам с вас и да имам възможността да практикувам малко испански. Надявам се посещенията ми тук да станат навик. Жалко само, че вали.
Директор: Трябва да ви напусна. Давам думата на журналистите, които седят в залата и искат да зададат своите въпроси. Ще се видим довечера в 8:30, имам подарък за теб.
Джан (на испански): Тръгваш ли?
Директор: Не искам, но трябва. Позицията на директор не ми харесва...
Въпрос: Какви са вашите впечатления от тази награда? А знаете ли, че прототипът на героя от романите на Салгари е испанецът, капитан Карлос Фернандес, роден тук, в Кадис?
Джан: Не, не знаех, благодаря ти, че ми каза, ще кажа на цялата филмова група. Що се отнася до фестивала, посветен на младежките и телевизионни сериали, аз също се снимах в сериали, които много хора харесаха и това признание е много ценно за мен, освен това, както вече казах, сега съм във фаза на моето развитие, когато Уча испански, интересувам се от всички испанци, този флирт с испанския наистина ме възбужда, бих искал да идвам тук по-често... И това разбиране от самото начало беше специално предизвикателство за мен за по-нататъшно развитие на кариерата ми в
тази посока ме трогва.
Въпрос за Латинска Америка, Мексико и евентуални снимки там.
Джан: Както вече казах, убеден съм, че турците продължават да имат успех в международното разпространение на своите сериали, включително и в страни, където не говорят английски, там сме лидери. И кариерата ми се развива много успешно. Нашите сериали са успешни в испаноговорящите страни. Това, което се харесва в Испания, след това се разпространява извън нейните граници. Този факт не може да се отрече.
Въпрос: Какъв би бил животът ви, ако бяхте продължили кариерата си като адвокат, първата ви специализация?
Джан: Всъщност често си мисля за този въпрос. Ако не бях станал актьор с международна кариера, какво щях да бъда? Щях да бъда адвокат, но международен адвокат, пак щях да търся нови предизвикателства за себе си, както го правя сега. Не бих останал провинциален адвокат, живеещ в Истанбул. Бих научил езици и бих изградил международна кариера, може би в друга държава. Все още щях да бъда известен. Така че в това отношение животът ми се разви би било по подобен начин. Имаше ли друг въпрос?
Преводач: Как се чувстваш заобиколен от толкова много фенове? Те са там, отвън...
Джан: Това е специално нещо. Уникално. Това рядко се случва. Аз съм турчин, не съм дошъл от Америка. Все още се намирам в сън всеки ден, чувствам този интерес, тази любов, тези емоции, когато виждам хората да идват. Вали, идват, Ковид - идват, нищо не ги спира. И толкова много ме обичат, че това най-много ме трогва.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 21:10 от Lunen_sun

# 313
Йес бее, вдигнал си е косата Heart Eyes
красив и елегантен в изцяло черно Sunglasses 
Без думи съм.....Mask

Can Yaman пристига на вечерната церемония по награждаването Nature Boom
https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1851704152604446902

Голяма част от фестивала е отменен. В Испания днес е обявен национален траур, за съжаление вече има над 60 жертви..

Сънчо, мерсаж за интервюто Kissing Heart след малко като съм в кондиция ще го прочета Grinning

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 23:07 от grozdence*

# 314
  • Козлодуй
Ох, толкова е елегантен, толкова е красив... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт