🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 55 340
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
JoyJoyJoy
Зайченцето бяяяло, цяла нощ си играаало JoyJoyJoy
Злати Revolving Hearts с едното око спим, другото е нащрек с повишено внимание Grinning

О'Райли:

Скрит текст:

И малко клюкарско инфо (видеото е от петък с дънковия аутфит):
Не знам дали виждате, но Джан е с момиче? People EyesGrinning
-> https://www.instagram.com/p/DFQa-LeP283/

Joy

# 631
Тази ръчичка разбуни фандома Joy Но ето едно обяснение от една колежка във ФБ: Момичета,снощи май съм ви заблудила за целувката.Днес ми попадна друг кадър,на който се вижда и Роберто и тази русата,която е пред Джан гледа към него и явно нещо си говорят.Сега ясно се вижда,че Джан е наведен,но не зазащото целува русата,а защото някаква зад нея се хвърля на вратъ му и го прегръща.Роберто сигурно се опитва да разпръсне тълпата от фенки!

И стори от Роберто. Добре си е Джани, 12 годишен Макалън, бая скъпо уиски. Има пари, угажда си Grinning Наргиленце, сладки работки, абе добре е!

# 632
Изобщо не го следим активно! Погледнете какви неща се случват, всякакви ръце се разтягат към него.. не знам снимащите фенки как са го допуснали, аз съм против! Grinning Ели, чак сега видях, че тази към която се навежда не е тази, която му виси на врата, а висящата изобщо не се вижда. Моля, някой да намери видео от друг ъгъл, искам да знам! Grinning

Мале много се смях с някои фенки, сърдят му се, щели да спрат да го следват (нищо че няма ИГ). Други пък се ядосват на висящото момиче, имам чувството, че ако знаят коя е, ще я намерят и ще я жигосат Joy

Чете ли ги? Grinning

В крайна сметка браво на Джан, добре се забавлява, много е общителен и енергичен! Grin

Добре си е Джани, 12 годишен Макалън, бая скъпо уиски. Има пари, угажда си Grinning Наргиленце, сладки работки, абе добре е!
Забравяш супер луксозната лимузина! Sunglasses
В ТТ четох, че това е турската му лимузина, докарали са я в Италия. Даже можете да се сетите кой му я е докарал Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 20:05 от grozdence*

# 633
Дааа, на "ръчичката" не й се въжда лицето. И по-добре за нея JoyJoy Джано цъка на телефона с пура в ръка. Сигурно пише на фенките си от тайния си профил и им обещава вип карти на килограм Joy

# 634
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за инфото и коментарите! Revolving Hearts

🆕🖼от Atelie Cris Lima (Бразилия)
Персонализиран Funko Pop - Can Yaman - Sandokan
Поръчката е направена от нашата клиентка Шантал, която живее в Холандия 🇳🇱 Благодаря ви още веднъж, че се доверихте на работата ми ❤ Благодаря ви много Шантал ❤
Доставка в цяла Бразилия и други страни по пощата 📪 .
Харесва ли ви? Работата ми е изцяло ръчна с помощта на бисквитена пресована маса и смола.

Скрит текст:

и видео с изработката...
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268983%2Ffcd … l_wall_-199343470

Приятна и успешна седмица ви желая!

# 635
Привет, момичета! Revolving Hearts

Нося ви страхотна новина!
След Бразилия и Русия обявиха Ел Турко Nature BoomHeart Eyes

Глобоплей и Иви обявяват датата за световната премиера 21.03., а турците мълчат, за Ай Япъм и Мад става въпрос.......

Трейлъра с  руско аудио -> https://vk.com/ivi_turk?w=wall-221529593_41368

Световната премиера на историческия блокбастър "Ел Турко" с Джан Яман ще се състои на 21 март, проектът ще бъде включен в линията на сериала Иви😍

Проектът е продуциран от филмовата компания Ay Yapım.
Между другото, сериалът вече влезе в топ 10 на най-очакваните сериали на годината според платформата IMDb.👌
Еничарят Балабан, който избяга в Алпите след поражението на турската армия, е приютен в къщата си от местна жителка Глория, рискувайки живота си. В знак на благодарност, воинът идва да защитава момичето и родното й село Моена, когато жесток господар идва там, за да организира инквизиция.
Гледайте всички епизоди на Иви на 21 март 2025 г.!

продължението тук https://www.kino-teatr.ru/kino/news/y2025/1-27/36655/

# 636
Джан тази седмица е трети в ИМДб!

А Ел Турко, откакто му пуснаха трейлъра се настани
на 1-во място при продукциите на Ай Япъм и не мърда от там.

Поредна седмица на 1-во място по популярност в ИМДб.
https://www.imdb.com/search/title/?companies=co0188153

# 637
Добро утро, момичета! Revolving Hearts

Малко инфо за Иви:

(За справка - Дисни+ТР преди да се оттеглят имаха 50 000 абоната)

И за Глобоплей:

Нашата приятелка Айше вече е в затвора:
Скрит текст:

Тогава те многократно от всички посоки линчуваха Джан, че не е участвал в това… Умен Джан, умен!
Спомням си много ясно този линч... Джан не пускаше сторита, а тихомълком беше помогнал с издръжка на 100 семейства за няколко месеца или година (за срока не съм сигурна), а ние и всички останали научихме за това от пресата, тогава всички млъкнаха. Както и да е, Джан отдавна е далече...

В дизиленд тепърва ще става все по-зле... Дано Ай Япъм са "чисти".
И дано премиерата на Ел Турко не е в Турция!!

# 638
Добро утро,момичета!

Грозде Hug,Джаки Hug, благодаря ви за инфото! Two Hearts
Преди години когато гледах латиносериали бяха на Глобо,Телевиса и Телемундо.

🆕🆕🆕
✍От openviewforever в IG!
Viola come il mare-2 сега в Южна Африка!
Време е да си вземете паспортите или да си вземете спешно, за да избегнете опашките. Връщаме се в Палермо.
Виола Сезон 2 се завръща в неделя, 2 февруари от 19:30‼
Пригответе се за още страст, драма и мистерии за разкриване🕵

Приятен ден ви желая!

# 639
Искам да знам за тази тайна? Joy
и защо фризьорът тагна Лукс Виде??

ИГ Visconti Parrucchieri (Салон за красота) Фризьор @paoloadolini
Хей, кой се върна отново!
Предварително зададени ножици за Can. ✂️
Кой знае какво се готви... Но нали знаете: строго секретно! 🤐
А междувременно се наслаждаваме на приятната му компания.
🤩

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:02 от grozdence*

# 640
Ето ги и през 2022 г....какво ще кажеш?

„Здрав носител” с добро настроение. 💯
С Can в крайна сметка винаги е повече купон, отколкото работа. 🤗
2022

# 641
Добро утро,момичета!

А тук ги има от три години...

Желая ви хубав ден!

# 642
Ел Турко на Медиасет Инфинити! Nature Boom
Знаех си, че Берлускони няма да пропусне Joy най-вероятно го е купил първи....
на 21 март 50 телевизионни канала по едно и също време ще излъчат Ел Турко Nature Boom

От Бирсен:

Сериалът "Ел Турко" с Джан Яман е в ефир на 21 март

С нетърпение се очакваше датата за излъчване на сериала "El Turco" с участието на Джан Яман, който продължава своята актьорска кариера в международната платформа.

Сериалът на Ay Yapım „El Turco“ , който се състои от 6 епизода, заснети от Can Yaman през сезоните 2022 и 2023, ще се срещне с публиката по целия свят през март. Толга Кутлуай беше оператор на сериала, заснет в Унгария от Улуч Байрактар, един от водещите режисьори у нас . Сериалът, написан от Керем Дерен и Чисил Хазал Теним, е заснет на английски език.

„El Turco“, който разказва специалната история на еничаря Хасан Балабан от италианската история, с прякор „El Turco“, състоящ се от шест епизода, ще бъде пуснат на 21 март на Gain в Турция, Globoplay в Бразилия,
lvi в Русия, Mediaset Infinity в Италия, в района на Мена предимно на платформата Starzplay
и ще се срещне с публиката в 50 страни едновременно.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/can-yamanli-el-turco-dizisi- … ta-yayinda/54842/

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 16:10 от grozdence*

# 643
Евала!!! Мене живо ме интересува кой ще пусне сериите из нета Joy

# 644
Вярвам, че италианките още на 21-ви ще го качат, а пък в Телеграм и ВК най-вероятно следващия ден.

И на Канал 5 в прайм тайма ще го пуснат!! Grinning

Mediaset закупи турския сериал El Turco с Can Yaman.
Излъчване през март на Infinity,
след това в най-гледаното време на Canale5
#ascoltitv

50 държави ще го излъчват едновременно, усещате ли силата на този сериал?

Общи условия

Активация на акаунт