🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 55 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Толкова е неустоим

# 271
  • Козлодуй
А тук? Heart Eyes Broken Heart Heart Eyes

# 272
  • На юг от тук
Обеден привет от мен и Джан.

# 273
Тука е като шефа на италианската мафия Joy

Обеден привет от мен и Джан.

# 274
Илкер побърза да се похвали в Стори, че костюма е негов.. Бях приятно изненадана и не очаквах, че този костюм е от Илкер, или по-скоро бях сигурна, че не е негов Grinning Може в движение да го е СТЕСНИЛ, след голямата критика в СМ за предния му шедьовър (белия костюм)..

Медиите, които са присъствали в Кан на представянето, започнаха да пишат:

Англоезичният сериал „Турчинът“ ще има безпрецедентна премиера в много страни,
разкри Атеш Инс от Мад

MIPCOM: Madd Entertainment, дистрибутор на турските продуцентски компании
Ay Yapim и Medyapim, разкри, че новият им първокласен сериал „Турчинът“,
драма от шест епизода, заснета на английски език, ще има
едновременна премиера в няколко страни през първото тримесечие на 2025 г.

Продуциран от Ay Yapim, сериалът ще отбележи първия път, в който турска компания
избира този модел на разпространение за една от своите измислици, свикнали първо
да имат премиери в Турция и след това да предприемат своето международно пътуване.

Както беше разкрито по време на представянето на „El Turco“ в Кан от управляващия директор
на Madd, Ateş İnce, стратегията включва внимателно избиране на каналите,
които ще се присъединят като партньори.

Освен че е заснет директно на английски, международният характер на „Турчинът“
обхваща целия проект: действието се развива в Италия от 17 век,
заснет е в студиото Korda в Унгария и има актьорски състав от девет различни държави.

Сериалът има за главен актьор Джан Яман, един от най-популярните турски актьори в света
благодарение на сериали като „Daydreamer“ или „Dolunay“ и главния герой
на предстоящия „Sandokan“ от Fremantle - Lux Vide и Rai Fiction.

В „Турчинът“ Яман играе османски еничар, ранен в битката при Виена през 1683 г.,
който по-късно става герой. По време на събитието актьорът увери,
че сам полага усилия турското съдържание да излезе извън границите.

„Вече съм играл на италиански и английски, което е добре за мен,
защото бързо се отегчавам и имам нужда от предизвикателства.
Ето защо в момента вземам уроци по испански пет часа на ден,
защото намерението ми е да снимам директно на испански през 2025 г.“,

каза той пред Cveintiuno.

--------------------------------------------

Още през 2025-та щял да снима испански проект.. как ще стане това? Thinking
Виола 3 започва снимки през май (лятото), снимките обикновено са 5-6 месеца, февруари тръгва на световно турне за Ел Турко....

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 16:24 от grozdence*

# 275
Е, това е Джан. Той може да прави няколко неща наведнъж Simple Smile Както е тръгнал да дойде да снима и един сериал на български! Joy

Нощес щях да коментирам изказването му, че е смешно, че не е снимал за Ай Япъм в Турция. По-скоро е малко тъжно, че се наложи да бъде изгонен от родината си, че да го оценят. Разбира се, само Джан печели от това, както и феновете. Турците нека си го гледат със субтитри Grinning

# 276
Ама колко му е сладък сарказма, не пропусна да ги бъзне.. скорпионска му работа Grinning

Лукса се радват, че ги пишат из американските сайтове:

сложих им по един лайк, че едва ли получават лайкове, освен за неща свързани с Джан. Simple Smile

ПР агенцията на Лукса сподели Балабан, смятайте.................

Италианските медии пишат страхотни статии свързани с Ел Турко, личи си, че го обичат.. и най-вече си личи, че се гордеят с него! За разлика от турските.. които само отбелязват, че е пуснат трейлъра, една добра дума не им се откъсва... Не, че на нас и на Джан ни пука, цял свят го обича Simple Smile

П.П. в следващия си пост ще ви донеса някоя итал. статия Simple Smile

# 277
  • Козлодуй
И в разгара на Ел Турко хвърляме малко Сандокан HD Nature Boom
Величието на тигъра и грациозността на пеперудата
Nature Fire

# 278
Както обещах, пускам итал. статия:

Can Yaman най-накрая представи трейлъра за филма „El Turco“,
актьорът надмина себе си

Скрит текст:
Първият трейлър на сериала El Turco с участието на Can Yaman и Greta Ferro беше представен в Кан.
Днес най-накрая можем да ви го покажем.
В El Turco Яман играе Балабан Ага, османски лидер. Сериалът, който предизвика голям интерес, ще дебютира официално през февруари 2025 г. Първоначално планиран за Disney+, сериалът намери нов дом, включително и в Италия и сега се подготвя да привлече вниманието на публиката с първите си кадри.

Изключителен възход

Кариерата на Джан Яман се характеризира с бърз успех. Започвайки с турски сапунени опери, той преминава към международни продукции, печелейки признание и фенове по целия свят. Освен „El Turco“, Яман представи и „Sandokan“, друг дългоочакван сериал, в Кан, а също и по време на MipCom.
Яман не е просто актьор, той се превърна в културен феномен. Присъствието му в социалните мрежи се следи непрекъснато, а феновете го обожават не само заради външния вид, но и заради харизмата и желанието му да общува с тях. Неговият хуманен и ангажиращ подход създаде истинска „Джан Яман мания“ с фенове, които се стичат, за да се срещнат с него и да подкрепят филантропските му инициативи.

Участието на Джан Яман в изложението MipCom в Кан бележи още една значима стъпка в кариерата му. С предстоящите филми „El Turco“ и „Sandokan“ турският актьор продължава да разширява творческите си хоризонти, като обещава да задържи феновете си ангажирани и да достигне до нова публика по целия свят.

Удоволствие е да се чете! От първия до последния ред си личи, че Италия наистина се гордее с него! Те са големи късметлии и знаят за това....
А Турция ще гледа "ренегата" със субтитри!, обичам обратите в живота! Гризат се от завист, хапят се от гняв и им личи, много им личи.. и много искам да видя щетите!, това е като онази поговорка: "Всичко, което искам, е да пламне пожар и пожарникарите да стачкуват!" Joy

Колко хубаво, сега всеки може да публикува работата си на снимачната площадка на Ел Турко
ИГ @puruarpi:
"Приключението EL TURCO
Преживяване, което никога няма да забравя, толкова много спомени,
толкова много смях, благодарение на възможно най-добрия актьорски състав и екип.
Не можех да си пожелая по-добър старт във филмовата индустрия.
Тези момчета много ми липсват..."

Скрит текст:

Минус 20 градуса Flushed
"Наслаждавам се на -20 С• 😂"

А за испанския проект, може да е филм и да го смести в графика си за 2025-та. Мисля, че за да направи това твърдение, вече има проект в процес на подготовка. Да учиш испански по 5 часа на ден означава вече готов проект, подписан.. така че бъдете готови - мачото Джан ще ни говори и на испански Mask

# 279
  • Козлодуй
Цитат
феновете го обожават не само заради външния вид, но и заради харизмата и желанието му да общува с тях. Неговият хуманен и ангажиращ подход създаде истинска „Джан Яман мания“ с фенове, които се стичат, за да се срещнат с него и да подкрепят филантропските му инициативи.
Харесвам това Heart Грозденце Kissing Heart Много си права според мен и наистина има испанска следа...но поживём увидим.

Не знам коя е тази Sebla, видях го в групата във фейса това. Май някаква турска журналистка...или бивша. Тепърва ще започнат да се "гордеят" със "скъпият си син" Smiley Imp
 IG 📸Sebla Özveren
Нашият скъп син привлече голямо внимание със сериала El turco вчера в Кан и много страни купиха сериала. Със сигурност ще има продължение на сериала, който има 6 епизода по 45 минути. Между другото, Ay Уapım също трябва да бъде поздравен, защото това е първият път, когато турска компания заснема международна продукция в Европа👍🇹🇷.🌸🍁❤

# 280
Аз не спя, сън не ме лови.. но и Бирсен не я лови GrinSleeping
(към 3 часа е пуснала сторито)

# 281
Добро утро,момичета!

📸 Кан,21.10.2024

‼За прочелите до края малък бонус - резюме от поредицата

🗞✒ Prensario International

MADD и Variety представят El Turco на Mip

23-10-2024 г

Ay Yapim представи новата си премиум поредица на MIPCOM 2024, която се съсредоточава върху живота на легендарния османски еничар, елитен войн на Османската империя. Идвайки в OTT платформите, сериалът обещава епична смесица от история, екшън и драма, с дълбок фокус върху ценностите, битките и отдадеността на тези елитни войници, които изиграха важна роля в разширяването на империята.

MADD Entertainment, водещият световен дистрибутор на турска драма, беше домакин на световната премиера на трейлъра на EL TURCO, най-новият първокласен сериал на Ay Yapım, на специален панел, проведен в Carlton по време на MIPCOM, водещият пазар на телевизионната индустрия.

Скрит текст:
MADD си партнира с Variety, за да обсъдят как новите подходи за разказване на истории разширяват обхвата на турската драма, особено в англоезичния свят. Сред участниците бяха главният изпълнителен директор на Ay Yapım Керем Чатай и Джан Яман, който участва в EL TURCO, нетипична историческа драма с англоезичен актьорски състав от девет различни държави и награждаван екип от Европа и Северна Америка.

EL TURCO съчетава история, екшън-приключение и романтика в първокласен пакет, който ще се почувства много познат, но в същото време носи нещо напълно ново за западната публика: Нов герой - османският еничар.

„Първоначално щяхме да снимаме на турски. Преминаването към английски беше голямо решение“, казва продуцентът Керем Чатай, който излезе далеч отвъд зоната си на комфорт, когато EL TURCO се превърна в страстен проект. Всичко ни се стори толкова правилно, след като избрахме Jana [Yamana ] Той беше точно човекът за този проект и това го направи перфектен. След като той влезе и събрахме този невероятен европейски екип, ние просто го издигнахме на следващото ниво по време на предварителната продукция.“

Джан Яман, който играе главната роля, е популярен актьор, известен с романтичните си драми. „За мен беше нещо съвсем различно“, казва Яман, яздех коне по три часа на ден, тренирах много часове на седмица, но резултатите бяха отлични.“
Смешно е“, добави Яман, „нямах възможността да работя с Ay Yapim в Турция. Тогава те дойдоха при мен в Италия. Яман се преместил там няколко години по-рано. Проектът постигна целите ми благодарение на международния си състав“, каза той.

Като третият по големина износител на скриптово съдържание в света след САЩ и Обединеното кралство, Турция оказа огромно влияние върху медийните пейзажи на Латинска Америка, Близкия изток, Централна Европа и дори Югоизточна Азия. И днес турските продуценти експериментират със супер сериали в различни жанрове, които биха могли да помогнат за увеличаване на англоезичната им аудитория.

Филмът EL TURCO е точно такъв случай. Има много неща, които го отличават от типичната турска драма, а комбинацията от екшън, приключение и романтика е много подходяща за западните вкусове. Заснет в известното унгарско студио Korda, суперсериалът от шест части е базиран на легендата за La Turchia, празник, празнуван в италианското село Моена повече от 300 години. Според легендата османски еничар, ранен в битката при Виена през 1683 г., се озовава в Моена. Той стана герой, като поведе селско въстание срещу прекомерните данъци на хабсбургския сюзерен. Днес в центъра на селото има паметник на този еничар.

„Всеки иска да има EL TURCO, но за всяка територия трябва да намерим правилния партньор“, казва Атеш Инс, управляващ директор на Madd, в момента преговарят повече от дузина страни за домакинството на това шоу основното предизвикателство ще бъде координирането на глобалното пускане, което ще се състои едновременно в началото на 2025 г.“

За да вдъхне живот на EL TURCO, Ay Yapım нае Яман с всепризнати актьори от цяла Европа, включително Грета Феро (Lo E Mio Fratello), Уил Кемп (Reign), Сай Бенет (Mr. Selfridge), Кийрън О'Райли (Vikings). ), Найджъл Пилкингтън (The King's Man), Вероника Ферес (Die Frau vom Checkpoint Charlie), Magnus Samuelsson (The Witcher), Haluk Pies (Malazgirt 1071), Slavko Sobin (Papillon), David Nykl ("Supernatural)"), Madalena Aragão („Quero Destino“). Сериалът е написан от Керем Дерен (Kurşun, Ezel) и Чисил Хазал Теним (Kurşun) и режисиран от режисьора-ветеран Улуч Байрактар ​​(The Choice, Crash).

В допълнение към звездния актьорски състав, продуцентът Çatay събра екип от световна класа, за да изведе EL TURCO отвъд всяка друга турска историческа драма, включително носителя на награда Emmy, дизайнер на продукцията Доменико Сика (Рим, Лунен рицар), дизайнер на костюми Карло Поджиоли (Новото Папа, The Mists of Avalon), дигитален художник Onur Gian Chaili (Sol Invictus, Game of Thrones), гримьор Диего Престопино (L'Ombra del Giorno, Ben Hur), дизайнер на коси и перуки Desiderria Corridoni (No Time to Die , Мари Антионет) и режисьор на екшън Левенте Лезак (Последното кралство, Вещерът)

Описание на сериала

Битката при Виена бележи края на експанзията на Османската империя на запад и за един еничар дава нов живот. Още преди битката да бъде загубена, Балабан ага е осъден на смърт в жесток акт на предателство. Успява да избяга, но е тежко ранен. Когато Балабан идва на себе си, се озовава в затънтено село.
"Ел Турко" става защитник на селото, помагайки му да устои на жестоките данъци на феодала. Нещата ескалират, докато един от старите му врагове, безмилостният рицар Марко, не се появява и Балабан трябва да събере отбор за финалната битка. Вещица се превръща в лечителка, бездомно момиче става първата жена еничар, а еднорък ковач се оказва спасител на селото, за да помогне на Ел Турко в битката за Моена.

По време на дискусията присъстващите видяха световната премиера на трейлъра на филма „Ел Турко“, който вече е достъпен онлайн. Премиерата на филма "El Turco" ще се състои през февруари 2025 г.

Приятен есенен ден!

# 282
Внимание! Джапан ман пак обръща палачинката Mask
и променя рязко убежденията и позицията си на 180°....
(той е един от хората участвали в линча)

Всъщност всеки е наясно с успеха на Джан, просто повечето от тях не могат да го приемат..

Поредната статия на Variety   за Джан и Ел Турко Nature Boom

„Проектът отговаряше на целите ми точно защото беше международен."  

Турската суперзвезда Джан Яман говори за ролята на истински герой
в „El Turco“ в Mipcom

Инсайдери от индустрията – и замаяни фенове – не можаха да скрият вълнението си
от англоезичния сериал „El Turco,” който показа трейлър за първи поглед в Mipcom.
Нито неговият протагонист Джан Яман.
„Нямам търпение хората да го срещнат“, каза турската звезда.

В сериал, базиран на истинска история, Яман играе османски еничар, който намира убежище
в италианското село Моена след битката при Виена през 1683 г.
Възстановен от местна вещица, той бавно убеждава селяните да се борят за правата си .

„Първо отидох в Италия, за да направя „Сандокан“, но трябваше да бъде отложен,
също и поради пандемията“, разкри той, разказвайки за необичайната си актьорска траектория.
В това шоу към него ще се присъединят Ед Уестуик и Джон Хана.
Междувременно Яман участва и във „Viola Come il Mare“.

„Това беше страхотен шанс за мен, защото всъщност учих италиански в детството си.
Това беше заради майка ми – тя искаше да науча английски и италиански
и да бъда международен адвокат. Когато ми се отвори тази възможност и отидох в Италия,
майка ми беше много щастлива“, засмя се той.
По-късно му е предложен „El Turco“, което е първата му англоезична роля.

„Сега Моена е ски курорт, но много хора там все още се чувстват турци.
Има турска седмица, изваждат турските знамена и има статуя на този човек,
който се слави като герой. Когато го видите, сте толкова впечатлени.
Фактът, че всичко се случи в Италия, където живеех, и че имаше този герой
от Османската империя... Когато за първи път прочетох сценария, наистина се развълнувах.”

Историческата драма от шест епизода е написана от Керем Дерен и Чисил Хазал Теним
и режисирана от Улуч Байрактар. Към Яман се присъединяват Will Kemp, Kieran O'Reilly,
Veronica Ferres и Greta Ferro, докато Kerem Çatay продуцира за Ay Yapım.  

„Проектът отговаряше на целите ми точно защото беше международен. Очаквах с нетърпение да го направя“,
призна Яман, обсъждайки също „изтощителните“ снимки в Унгария.

„Трябваше  да бъдеш като спортист. Харесва ми да изпия чаша уиски или пура,
но не можеш да го правиш осем месеца или година. Беше физическо предизвикателство.
Тренирах с часове и след това тренирах сам във фитнеса“, каза той,
спомняйки си за наказателните тренировки.  

„Унгарските екипи са толкова строги. В Турция сме много по-спокойни.
Но след като приключихме, бях горд, че заснехме „El Turco“ в Унгария.
Имах страхотен каскадьор, който ме научи на всичко за конете.
Трябва наистина да науча повече за тяхната психология, преди да ги яздя.
След три месеца наистина знаех как да се държа с тях.

Керем Чатай добави: „Унгарските екипи имат всички тези знания,
заради всички американски продукции, които вървят там. Но беше толкова студено!
За мен беше добре, аз бях в офиса, но Джан беше отвън.
Това е толкова страхотна история – истинска история. Казах им: „Да станем големи“.
Всички проблеми започнаха точно тогава, но се опитахме да продължим напред“,
пошегува се той.  

Според Атеш Индже, управляващ директор на Madd, “El Turco” ще изненада много зрители,
които са склонни да свързват турските сериали с по-нисък бюджет.
В момента компанията планира глобално пускане,
което „ще се проведе едновременно в много страни в началото на 2025 г.“.

Всеки го иска, но ние трябва да сме сигурни, че имаме правилния оператор
за всяка територия и това е, върху което работим. Само от трейлъра е очевидно:
това е нещо различно. Освен това, това е страстният проект на Керем.“

„Въпреки че не беше най-лесният комплект и имахме своите неуспехи,
усещането беше, че това беше пробив за всички [замесени].
Всички казаха, че това е най-добрата работа, която някога са имали
и че ще бъде страхотно, независимо от всичко“, съгласи се Яман.  
„Без страст не бихме го направили. Страстта беше необходима за тази история."

Пълното интервю за Variety - Видеото е вътре:
-> https://variety.com/2024/biz/entertainment-industry/turkish-supe … ipcom-1236188849/

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:27 от grozdence*

# 283
Коя е Грета Феро, новата партньорка на Джан Яман?

Джан Яман прекарва шест месеца в Будапеща, Унгария, подготвяйки се да участва в амбициозната продукция  "Турчинът " . През това време той се посвещава интензивно на обучение, което включва игра на мечове, езда и записи на английски. Благодарение на своя труд и всеотдайност, изпълнителят се превъплъщава в Балабан Хасан, смел войник от еничарската армия, помохамеданчен от европейски роби. Именно в този проект той се запознава с талантливата  Грета Феро .

През последните седмици, както ви споделяме в Iberoshow , бяха разкрити нови подробности около дългоочакваната премиера на сериала, планирана за 2025 г. Продукцията ще достигне до телевизията чрез GAIN, една от най-важните платформи в Турция. Наскоро беше пуснат официалният трейлър , който обещава вълнуваща комбинация от екшън, приключения и романтика. По-специално, ще бъде интересно да видим Грета Феро , която ще играе ролята на партньорката на Джан Яман във фантастиката, внасяйки романтично измерение в тази завладяваща история.

Грета Феро е талантлив 29-годишен италиански модел и актриса , родом от Милано, където учи икономика. По време на втората си година в университета, започва да изследва света на моделирането, свързвайки се с агенции, докато посещава вечерни уроци в училището за граждански театър Паоло Граси. Страстта й към актьорството избуява и както самата тя споделя, кариерата й претърпява решителен обрат в началото на 2018 г. , когато участва в късометражен филм за Армани, озаглавен „A Jacket“, който поставя началото на нейната актьорска кариера.

След това  Грета Феро е призована през следващата година да участва в сериала "Произведено в Италия". Впоследствие участва в проекти като "Уикенд" и "Киара Любич - Любовта побеждава всичко". Сега тя споделя екрана с Джан Яман в "El Turco", където актьорът играе исторически войник. Тази нова сцена представлява предизвикателство за турския сърцеразбивач, който, след като блесна в романтични комедии, се осмели да записва на език, различен от италианския, и да се установи в нова страна.

# 284
Цялото интервю е много интересно, много увлекателно, прочетох го на един дъх. Открехнаха сякаш малко завесата. За мен/нас, всяка нова подробност, всяка дума струва много. Най-приятно ми беше да прочета думите на Керем за Джан! Умен човек, усетил е, че може да "играе на голямо" с него...Simple Smile

Пресконференция в рамките на изложението MIPCOM, представяне на сериала "El Turco".
(слагам интервюто в скрит текст, доста е дълго)
Скрит текст:
Водеща: Сега бих искала да започна с вас. Вашата траектория като актьор, турски актьор, е малко по-различна. Вие живеете в Италия. Играли сте във „Viola come il mare“, в „Сандокан“. Какво ви подтикна да направите това?

Джан: Какво имате предвид под „това“? "турчин"? Питате ме за кариерата ми като цяло? Как се развива кариерата ми? Или за този конкретен проект?

Водеща: Бих те попитала за всичко!

Джан: За всичко! (Смее се) Ами като цяло причината да отида в Италия беше да снимам Сандокан, но поради редица причини този проект беше отложен с четири години, включително и заради Ковид. През това време се снимах във “Viola come il mare”, на италиански, в два сезона, това беше страхотен шанс за мен. Защото като дете учих в Италианския лицей, благодарение на майка ми. Майка ми винаги е искала да науча английски и италиански от дете, искаше да стана международен адвокат, а аз учих право. Благодарение на майка ми имам това образование. И когато имах възможност да отида в Италия на 30 години, майка ми беше невероятно щастлива. Използвах този шанс и отидох в Италия и започнах да живея там. И бях толкова щастлив да снимам на италиански след толкова време. Иронията е, че започнах да уча италиански в училище като втори език, а когато станах известен, получих шанса да играя на италиански.
В същото време, докато чакахме тези четири години, се появи нова възможност с Ay Yapim, които са много известни в Турция. Смешно е, но нямах възможност да работя с тях, докато живеех в Турция. Колкото и да е странно, те дойдоха при мен в Италия с проект на английски, което изцяло отговаряше на моите цели да работя в международен проект. Трябва да се каже, че за първи път в Турция беше обявен подобен международен проект, на английски с висок бюджет. И се съгласих да участвам в него. И го направихме.
Беше труден период за мен. Трябваше да науча много, конна езда, овладяване на различни видове умения, беше истинско предизвикателство от физическа гледна точка. Снимахме в Унгария. И сега, две години по-късно, чакам с нетърпение да видя трейлъра. И днес имаме голям, страхотен ден, когато можем да го покажем на целия свят. Много се вълнувам от това. Всъщност съм на седмото небе (смее се)

Водеща: Радвам се, много се радвам. Благодаря, че сподели всичко това. Всъщност много ми е интересно защо решихте да снимате на английски? Това ли беше първоначалната идея? Как стана всичко това?

Керем Чатай: Беше трудно решение. Първоначално мислехме да снимаме на турски и италиански, но щом поканихме Джан, решихме да снимаме на английски. Беше трудно решение, може би дори много трудно. Улуч, аз и сценаристите решихме, че има смисъл. Това е грандиозна история, базирана на реални събития, както видяхте. Подобен е на историята на "Седемте самурая". Непознат идва в селото и учи местните да се бият с целия свят. Така че имахме тази достоверна история и аз казах, нека го направим, и нека го направим голямо. И оттук започнаха всички проблеми (смях в публиката). Имаме над тридесет знака, от които само три са турски, включително Джан. Костюмографът, постановчиците са италианци, каскадьорите са унгарци, като цяло международен отбор. Беше истинско предизвикателство. И го направихме. Сега да видим.

Водеща: Ето какво трябва да направите, когато сте изправени пред такова предизвикателство.

Джан: Познавам това място - Моена. Сега това е ски курорт, туристическо място, където хората идват на почивка през зимата. Но самата Моена, градът, има този турски дух. Цяла седмица, турска седмица, около статуята на героя, развети турски знамена, празнуват в негова чест. Идваш там и виждаш всичко това и зрелището те впечатлява.
Фактът, че това е истинска история, случила се в Италия, и фактът, че съм живял в Италия... и главният герой, който идва там от Османската империя и спасява италианските жители... Тази история наистина ме впечатли, когато прочетох сценария. Оставих тази история да мине през мен.

Водеща: Чух за тази статуя. Кажете ми каква подготовка направихте за тази истинска история. В скорошна статия във Variety (Ник Виварели - автор) споменахте, че известно време трябваше да живеете в спортен режим.

Джан: Бяха трудни времена. Трябва да живеете в режим на спортист. Трябва да се откажете от предпочитанията си. Например обичам да пуша пури и да изпия чаша уиски, и трябва да се откажете от тях за осем месеца или година, за да живеете в режим на спортист. Физически не беше лесно, спомням си как в продължение на два месеца яздих по три часа, след това спах два часа и след това още три часа тренирах бойни изкуства, за общо шест часа тренировки, а след това отивах и на фитнес. Трябваше да съм в този режим за определен период. Както вече казахме тук, наистина е предизвикателство, когато една седмица снимаш сутрин, а друга седмица през нощта, така че трябва да ставаш в три часа сутринта, да снимаш до четири часа през нощта. следобед вече е тъмно и ужасно студено... Физически времето не беше лесно, но самата работа беше страхотна, всичко беше страхотно. По време на снимките просто си казвах, че си заслужава. Трябваше да си обсебен и пленен от този проект, за да се получи.

Водеща: Споменахте Унгария? Защо избрахте нея? Как стана това? Познаваме Унгария като място за такива снимки.

Керем Чатай: Всъщност имахме нужда от локации, които не приличат на турските. Затова трябваше да преминем отвъд Турция. И в Унгария имаше места, които лесно можехме да използваме, и американците снимат много там. Единственият проблем беше дивият, ужасен студ, но не и за мен, тъй като седях в офиса, но Джан беше на снимачната площадка... И слънцето залязва в четири часа. Но въпреки това Унгария е чудесно място за снимане, защото имат много талантлив екип, всичко работи систематично. Но основната задача беше да се намери село по европейски, а не по турски. И това в крайна сметка ни доведе до решението да снимаме в Унгария.

Джан: Искам да кажа, че унгарците са много дисциплиниран народ. По дисциплина са като немците. Снимах в „Сандокан” с италианци, но унгарците са съвсем друга история. По отношение на правилата за безопасност бяха много стриктни, така че не дай си Боже някой да се нарани от актьорите. И ние трябваше да се адаптираме към техните правила, защото ние, турците, в това отношение сме по-скоро като италианците, не толкова скрупулни. И съм много горд, че снимахме „Турчинът” в Унгария. Имах страхотен треньор по каскади. Говореше ми за коне, за да мога да разбера по-добре тяхната психология и да овладея добре конната езда. Той беше философски разбиращ и ми говореше през цялото време за психологията на конете, в продължение на три месеца научих уменията как да се държа с тях, бях заобиколен от коне и той ми даде тези уроци, за да отида и аз чрез тази психологическа трансформация. Мисля, че това е толкова дисциплиниран унгарски подход. Въпреки студа и тежките физически условия, дисциплината беше на ниво.

Водеща: Исках да ви попитам за това: когато говорихме преди няколко дни, вие подчертахте, че това не е турска теленовела, а е съвсем различно. Можете ли да ни кажете какво и как е различно, сякаш трябва да го опишете на международни купувачи?

Ateş İnce: Можете да го видите в самия трейлър. Има пари, големи инвестиции, картина, самата история. Първо няма нищо общо с турските сериали. Най-трудното е, че самият Керем е запален много по този проект, сигурен съм, че и Джан Яман също. Следователно той се нуждае от висококачествено международно разпространение. Всеки иска да го купи, но ние също искаме да намерим прилична платформа за него във всяка страна. Точно това правим сега, избираме. Планираме да обявим притежателите на права през първото тримесечие на 2025 г. и повече от седем държави вече са го придобили. В този момент повече от дузина страни преговарят за домакинство на тази драма. Все още не мога да ги назова, защото все още сме в процес на преговори. Мисля, че до месец ще ги обявим. Това ще бъде голямо предизвикателство за нас, тъй като за първи път излизаме на англоговорящия пазар. А за Madd е много важно да намери правилните хора на този пазар, това е най-важното нещо за нас сега.

Джан: За това, това чувство на снимачната площадка, това усещане... снимките не бяха лесни, имаше още много отделни мини епизоди. Но тези чувства, тези усещания, било то филмовият екип, актьорският състав, продукцията, всички бяха обединени от това усещане, че вършат най-доброто, че дават най-доброто от себе си, въпреки трудностите и пречките... те не ни притесняваха, ние се движехме, продължавахме, защото всички чувстваха, че това ще бъде страхотна работа, независимо от всичко.

Водеща: Кажете ми, защо този проект е страст за вас? Тъй като е толкова голям и всички говорят, продуцентът казва, че за такъв проект си струва да се борим?

Керем Чатай: Защото историята удари гвоздея на главата. И когато получихме Джан, той беше най-добрият герой за тази история и това го направи перфектен. И тогава всичко изведнъж започна да се променя, всичко мина толкова добре и ние решихме да играем на голямо ниво. El Turco се превърна в страстен проект за мен. Събрахме професионален европейски екип за заснемане. Казах, че трябва да решим и да направим нещо грандиозно. И накрая, най-важното в този проект е правилният избор на хора, като Джан например. Историята беше „на място“, след като се включи Джан, както вече казах. Така че, както се казва, умрете с песен. Да, такива решения не винаги са успешни за мен. Но в този случай съм абсолютно щастлив.

Водеща: Можете ли да ни кажете накратко за разпространението: какъв е настоящият план и откъде бихте искали да започнете?

Ateş İnce: Ключовият момент в разпространението на този проект е, че планираме да стартираме един премиерен ден в различни страни по едно и също време. Това е сериозно предизвикателство за нас и не знам дали е имало други подобни примери. Така че да имаме шест епизода от такова високо качество на съдържанието едновременно през първото тримесечие е голяма стъпка за нас.

Водеща: Благодаря ви много. И с нетърпение очаквам останалата част от публиката да види „Турчинът“. Сега те срещнахме. Но това не е достатъчно...

Джан: Ние също очакваме това с голямо нетърпение. За да може всеки да го види. Що се отнася до страстта, това е вярно, както казах, помня, че приемах Волтарен три пъти на ден като болкоуспокояващо, но без страст, по три пъти на ден, тези физически тежки сцени... нищо нямаше да стане. Страстта е важна, необходима за тази работа. Без страст не бихме постигнали нищо.

Видео (4 видеа) с Джан - говори перфектно английски! Heart Eyes
(в момента учи усилено испански, с Роби там говори на италиански, а с лелите на турски, и грам не се обърква) Head BandGrinning
https://x.com/cyitaliafanpage/status/1849498615200276504

Общи условия

Активация на акаунт