🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 55 353
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Преди дни стана ясно, че Ел Турко е сред 10-те най-очаквани сериали за 2025г. в света според Имдб. Това е голямо постижение Nature Star Между другото Ай Япъм, Мад, Гайн и целият екип споделиха тази страхотна новина, вкл. и режисьорът У. Байрактар (който е голям темерут и досега не е казвал мъц за проекта), личеше си, че за всички е неочаквана.

И докато в Турция разпалват скандали и се излагат "като за последно", други продължават международната си кариера, представяйки проектите си по света. Успехът се гради с мечти, труд, талант, усилия, подготовка и жертви, а не с подкупи, измами, купуване на награди и какви ли не още измами.

Страхотна статия с ново интервю на Джан за Ел Турко! Hands Clap
"Интервюто е напълно ново, записано специално за това издание, а не от пресконференцията в Кан, което други издания често публикуваха преди това"

UK преса

ЗВЕЗДНА СИЛА
Can Yaman

Обявен като първия англоезичен турски сериал, El Turco отбелязва и англоезичен дебют за своята звезда Can Yaman. И все пак само с късмет той успя да поеме водеща роля в историческата драма, след като друг проект беше отложен.

🔴„Фактът, че отблъснахме Сандокан, а аз направих Ел Турко, беше късмет в края на деня“, казва Яман пред DQ.

🔴„Унгарците ми помогнаха много, за да работя по отношение на конна езда и тренировки с меч. След това, когато дойдох в Sandokan, бях напълно подготвен, защото El Turco беше труден период от време. Климатът беше суров, мразовито. Унгарците бяха много дисциплинирани, а моят координатор на каскадьорите беше завършил философия – той беше шепот на коне.”

🔴„Преди да започнем, той ми говори около три часа за психологията на конете. Той искаше да ме научи как да се държа, когато съм около коне, как да ги докосвам, как да общувам с тях, така че всъщност ми помогна да променя езика на тялото си, за да мога да стана този герой.“

Яман беше привлечен от проекта от факта, че произходът му се крие в истинска история и защото собственото му пътуване като турчин, живеещ в Италия, отразява това на главния герой.

🔴„El Turco е написан преди 20 години, но никога не е бил подходящият момент да го продуцираме“, добавя той. „Условията просто си паснаха и успяхме да го направим. В момента съм on cloud nine, защото това е пробивен проект за мен.“
(проверих в гугъл "on cloud nine", е състояние на съвършено щастие - обикновено във фразата "Той е на облак девет!“ Grinning)

Актьорът описва Балабан като самотник, който търси отмъщение и се опитва да спаси хората около себе си.

🔴„Всъщност това е и любовна история“, отбелязва той. „Той се опитва да изчисти името си и се влюбва във вещица и спасява целия град, защото имат общ враг.“

🔴„Физически той е като звяр. Но той е много човек в същото време. Това е противоречие, това е нещо, което трябва да тълкувате, което ме развълнува много, този конфликт. Като актьор това беше предизвикателство и вълнуваща роля и фактът, че щях да играя за първи път на английски, и че това е първият турски проект на английски с висок бюджет, всичко беше толкова вълнуващо в него.”

Яман признава, че първоначално е бил притеснен относно говоренето на английски и казва, че за него е било предизвикателство „да намери правилния глас“ за героя си заедно с неговия учител по диалект. Но това не беше най-трудната част от създаването на проекта от шест части, който е продуциран от Ay Yapim и се разпространява от Madd Entertainment.

🔴„Нараняванията бяха най-трудната част“, ​​казва той. „Имах всякакви наранявания. Спомням си, че за определен период от време използвах Voltaren [облекчаване на болката] три пъти на ден, защото трябваше да го свършим. Имахме ограничено време – пет, може би шест месеца – така че дори един ден беше ценен. Ако не бях там, проектът щеше да загуби много пари [заради закъснения].

🔴„Не ме интересуваше болката. Просто взимах хапчето и продължавах напред. Това е психологическа трансформация, така че дори и да страдате, трябва да се насладите на това страдание, защото моят герой също страда. Така че е добре. Използвам тази емоция. Трябва да сме равни. Ако моят герой страда, аз също трябва да страдам, така че всичко става още по-реалистично.”

На фона на първия си англоезичен сериал – Сандокан ще бъде неговият втори – Сега Яман претегля следващия си ход, докато непрекъснато търси начини да се усъвършенства и да предизвиква себе си. Проектите в Испания са на първо място в списъка, след като полиглотът започна да прекарва пет часа на ден, шест дни в седмицата, изучавайки испански.

🔴„Много бързо се отегчавам, така че трябва да се преоблека“, казва актьорът, който първоначално се е обучавал като адвокат. „След като играх на италиански, фактът, че играх на английски, беше добър за мен. Но сега, през 2025 г., целта ми е да играя на испански. Харесвам предизвикателствата; те ме вълнуват. Ако мога да играя на испански, защо не? Да го направим.“

Drama Quaterly
От Майкъл Пикард, 9 януари 2025 г
https://dramaquarterly.com/turkish-talents/

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:53 от Не се сърди, човече

# 571
Добро утро,момичета!

11 Януари-Световен ден на думата"Благодаря"! Heart
Да започнем деня си на чашка кафе и с благодарност към всички,
които правят живота ни щастлив и смислен, подкрепят ни и обичат.
Да благодарим и за новия ден и нека се чувстваме прекрасно, уютно и спокойно.

Грозде Hug,добре завърнала се! Heart Благодаря за споделеното! Flowers Rose
За случващото се в дизи сектора в Т-я четох някои статии.Да видим какво ще предприемат?
Виждам,че има изтрити доста постове! Hands V

Желая ви спокойна събота.При нас е дъждовна.

# 572
Добро утро! Coffee

Колко се радвам, че Джан се изнесе от Турция и отиде да работи в цивилизована среда.

Снощи нашето момче пак се е забавлявало в  Eden
https://x.com/TeamYamanBR/status/1877892901025333375

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 23:47 от Не се сърди, човече

# 573
Вечерен привет! Simple Smile
Злати Revolving Hearts

Освен, че нашия снощи се е забавлявал и диджействал* в Еден, няма нищо друго ново около него и проектите му.
Джунейт преди малко пусна тези две публикации, много хубаво.. разбира се, няма да е зле, ако пусне малко повече информация, например дати на пускане, платформи/канали, промоционални събития....

Само да ви кажа, че Ел Турко е 18+ (скрийншот от офиц. сайт на Гайн)
Другите иконки какво ли значат, някой знае ли? Да бяха сложили и иконка хапче Grinning

https://www.gain.tv/t/JCkYZTIR/el-turco

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 00:21 от Не се сърди, човече

# 574
Грозде, тези иконки, освен забранено под 18, на мен нищо не ми говорят (много съм зле с логиката)
Ама с дизайна на Доменико Сика съм на ти...прекрасно свършена работа!
Заслужил си е наградата Еми, сигурно сега си чака 2-рото Еми

Дизайнерът на продукцията на El Turco Доменико Сика разказва за El Turco

Сценографската обстановка очевидно е от 1600 г

Когато започвам проект, първото нещо, което правя след прочетох сценария, е да документирам себе си за епохата, като започвам задълбочено проучване на архитектурата на екстериорите на градовете и интериора, състоянието на живота, което се случи, поведението, политиката, занаяти, професиите от тази епоха. След всичко това започва истинската работа, отъждествявайки се с историята на филма и заедно с режисьора и продуцентите се опитват да реконструират естетическия контейнер на историята и идеалната обстановка. Подготвихме и заснехме сериала изцяло в Будапеща по логистични причини. Реконструирахме участък от град Тренто през 1600 година и село Моена във филмовите студия Корда в Будапеща. Снимахме и на различни локации в Будапеща и околностите. Подготовката беше много тежка, тъй като трябваше да реконструираме градовете на открито и посред зима. Всичко това в Будапеща, където зимата е много сурова. Много важно изживяване от сценографска гледна точка и много специфично за подхода с различни отдели и съмишленици от различни държави и региони".

# 575
Здравейте,момичета!

При нас ту вали слаб дъжд,ту спита.От време на време преминава в мокър сняг.
А като гледам какво е на други  места! Nature SnowflakeNature SnowmanNature Snowflake

Грозде Hug,Джаки Hug,благодаря ви за споделеното инфо!

Снощи Джан отново е бил в Еден!Има много клипове,снимки не открих.
🆕️ 🇮🇹 📍Eden.experienceroma 01/11/25
Купонът продължава...
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268833%2F26f … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268834%2F8c3 … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268835%2F07f … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268837%2F941 … l_wall_-199343470

Желая ви спокойна неделя!

# 576
Привет, момичета! Yellow Heart

Изглежда El Turco ще се предава на Hulu в САЩ!
Един от актьорите на Ел Турко Nigel Pilkington отговори на фен (Къде/кога се излъчва?):

" на Hulu (САЩ) и различни евро стриймъри.
Не съм сигурен кога е изданието за Обединеното кралство 🤞🏻🤞🏻"

Скрит текст:

Преди няколко дни О'Райли също е тагнал Hulu:

В ИМДб тази седмица Ел Турко се изкачи на 688 място, да видим утре как ще е

# 577
Добро утро,момичета!

Да се насладим на кафенцето и си пожелаем спорна и щастлива нова седмица!
Най-после и ние покрай морето видяхме сняг! Nature SnowflakeNature Snowman
Грозде,благодаря за инфото! Heart

Желая ви приятен зимен ден!

# 578
На фона на всички неразбории в турската дизи-индустрия, един много талантлив, красив и обичан актьор прославя Турция в международен план. Колкото и да се опитваха да го смачкат, той пое път към международната сцена и успя! Където и да стъпеше събираше по стотици и хиляди фенове, по летищата имаше стълкновение от хора искащи да се докоснат до турската звезда.
Та както се казва, турците искаха да му извадят очите, а му изписаха вежди. Сега е далеч от помията, която се разраства в турската дизи-индустрия и най-вече стана ясно кой е помагал на Демет за линча срещу Джан (всички знаем, че тя беше през тези години при Айше). Сега излиза всичко наяве. Дори и да са се отделили Демет и Гьозде от Айше, това не я оневинява за стореното преди 5 години. Има карма!
Демет винаги е на всяка манджа меродия....сега защо мълчи?

От испанската преса:

Джан Яман започва 2025 г. с премиерата на амбициозния си сериал „El Turco“

Историческа продукция, която обещава екшън, романтика и завладяващ разказ
Джан Яман се готви да изненада тази 2025 г. с El Turco, един от най-очакваните сериали на годината. Новата продукция обединява история, драма и екшън в международен проект, чиято цел е да завладее глобална публика.
Кабир Беди, легендарният Сандокан, изпрати най-добрите си пожелания на Джан Яман.
 „Турчинът“: история за смелост и изкупление
Базиран на историческия роман на Орхан Йениарас, "Турчинът" отвежда зрителите в 17 век, в средата на втората турско-австрийска война. Сюжетът проследява живота на Балабан Ага, османски войник, който след поредица от събития пристига в малко италианско градче. Там Балабан става неочакван водач, помагайки на жителите да устоят на потисничеството и да намерят нова надежда.
Джан Яман приема предизвикателството да изиграе Балабан Ага, герой, който изисква както физическа, така и емоционална трансформация. Последователите на актьора изтъкнаха отдадеността му на всеки проект и този няма да направи изключение. Играта му обещава да бъде една от силните страни на сериала, затвърждавайки мястото му на един от най-гъвкавите актьори на своето поколение.
Международна продукция на високо ниво
"El Turco" има екип от най-високо ниво и грандиозни настройки в Италия и Турция.
Копродукцията осигурява зашеметяващо зрителско изживяване, с епични бойни сцени, политически интриги и завладяваща романтика, които ще задържат публиката.
Обявяването на проекта "El Turco" предизвика голямо вълнение в социалните мрежи, като хиляди фенове споделят теории и показват ентусиазъм за премиерата. Универсалният разказ и качеството на продукцията гарантират, че този сериал ще има успех не само сред последователите на актьора, но и сред международната публика.
Насрочен за 2025 г., сериалът вече е посочен като един от най-важните телевизионни стартове на годината. С тази продукция Джан Яман затвърждава статуса си на една от най-обичаните и талантливи звезди на съвременната сцена.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 13:24 от jackie.

# 579
Привет и от мен! Simple Smile

Тази седмица Ел Турко се изкачва на 529-то място в ИМДб Nature Boom

Тази седмица Джан е 3-ти в Турция и 3278-ми в света.Hands V

В очакване на новини и за Сандокан сме Nature FireNature Sparkles

Ейй, Джаки, взе ми думите от устата, точно това си мислих тези дни и аз Grinning

Айшето я почнаха!
Обвиненията срещу нея са много сериозни, мисля, че ще влезе в затвора....

# 580
Цялата тази помия май излиза извин контрол
И от коментарите под публикацията излизат интересни неща.
https://x.com/e_ercis/status/1878714166380265613

# 581
Честита нова 2025 година!Бъдете здрави и щастливи!
Реших да си върна първия оригинален прафил, в бг .мама .Видях някаква драма преди дни с профили...Та си викам да не съм фалшификат...:joy:joy:...
Честита нова визия на господин Яман, благородно му завиждах на косата;)До скоро:hugs:

# 582
Добро утро,момичета!

Кафенцето е готово и ухае ароматно.
Да му се насладим и си пожелаем щастлив ден!

Благодаря ви за споделеното от вчера! Revolving Hearts

🆕 🇮🇹 Джан Яман
📍Eden.experienceroma 11.01.25
📍Toy Room Rome 12.01.25
The Toy Room е най-добрият нощен клуб в Рим, предпочитан от знаменитости като Леонардо ди Каприо и Риана. Известен е със зашеметяващия си дизайн и отлични отзиви от посетители от цял ​​свят.
Усмивката е най-добрият комплимент за приятел и най-лошата обида за врага.😁
Фабрицио Караман

Желая ви хубав ден!

# 583
Като се сетя, колко линч отнесе Джан, заради срещата си с Хавиер Бардем
(за не знаещите, Джан лично беше поканен на събитието от майката на Бардем)...

Най-умният и искрен, макар и да му коства линча на индустрията,
днес същата индустрия, която го отмени, пада.
Ние го наричаме карма

https://x.com/44Gringa/status/1878546431935385706

# 584
Добро утро,момичета!

Нищо ново не откривам.Продължава сагата с разследвамето на Айше Баръм.
Не си спомням мениджърите на Джан-Джунейд и Илкер имат ли други актьори в агенцията им.

Хубав и спокоен зимен ден!

Общи условия

Активация на акаунт