Еми,благодаря за споделеното!
Но утре тръгвам да търся нов.Синът почива и ако няма нещо непредвидено около малката внучка ще ми помогне в избора.

Видео с майката на Марчело от Португалия
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268761%2F481 … l_wall_-199343470
Старото видео с Джан от Бразилия и болния Марчело на сцената,който е починал...
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268760%2F92d … l_wall_-199343470
🆕 🇧🇷 История от фенка от фен-страницата Central Can Yaman (Бразилия) в #IG
Добър ден, Yamanverse!Може би вече сте гледали нежното видео на Джан, който прегръща фенка на новогодишно събитие в Порто. Фенката е Андремара, майката на Марчело, който беше на сцената на събитието в Сао Пауло през 2024 г. Ако не си спомняте, видеото от момента в Сао Пауло е тук, в края на изображенията в тази публикация.
По-долу е историята на Андремара:
„Марчело имаше церебрална парализа. Да бъда на сцената с Джан в Сао Пауло беше вълшебно и очарователно. Неговото внимание, учтивост и привързаност към феновете му са неописуеми. Той беше трогнат от всяка история, която му разказахме на сцената. Наистина го е грижа за хората.
На това събитие в Португалия за първи път помолих някого за автограф. Освен това не си направих селфи с него в Сао Пауло. Присъствието му е толкова поразително, че бях парализиран, хипнотизиран, не знам, хаха. Имах снимка на Марчело, Джан и мен на сцената от събитие в Сао Пауло и събрах смелост да го помоля да я подпише. Тогава Джан ме попита дали всичко е наред със сина ми. Отговорих на испански, портунхол и т.н. (забравих как да говоря на португалски с Джан). Казах, че Марчело вече не е с нас. Той отново ме попита къде е Марчело. И аз отговорих: в рая. Джан сякаш не разбираше, затова му казах, че Марчело е умрял, станал е ангел и се е върнал на небето. Джан се заинтересува, попита кога и как е станало, разтревожи се. Видях, че загубата ми докосна огромното му сърце, той каза колко съжалява и ме утеши с цялата нежност, съчувствие и обич, които видяхте във видеото. Не мога да намеря думи, с които да опиша емоциите си." (@[обект обект])

Желая ви приятен следобед!

Ама много е сладък 

Дано се удавят в проблемите си!