🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 16

• 55 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Козлодуй
Heart Eyes

# 541

Добро утро в последния понеделник за 2024 г.

Седмицата ще започнем през тази година и ще завършим през новата.
Нека да е спорна и щастлива, а всички неприятности останат назад!

🆕 🆕 🆕
Eden Experience Roma
29.12.2024

Скрит текст:

Приятен ден и прекрасна седмица ви желая!

# 542
Тази седмица в IMDb Starmetre HandeErçel се класира на първо място сред турските актьори.
TubaBüyüküstün е на 2-ро място, а CanYaman е на  3-то място .

Диджей Джано....

и прекрасната усмивка!

# 543

Добро утро в последния ден на годината!

Да я изпратим с вяра, че всичко хубаво ни предстои, а всички грижи
 и неприятности ще останат в старата година.И най-вече да си
пожелаем здраве, за да изпълним дните си с радост и щастие.

Вчера Джан е пристигнал в Португалия! Blue HeartИма много снимки и видеа от посрещането!

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_446832
🆕 🆕 🆕 част  1
Джан Яман в Порту (Португалия) 30.12.24г.
✅IG story Cюсанна Паризи

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_446946
🆕 🆕 🆕 част 2

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_447080
🆕 🆕 🆕 част 3

Мениджърите също са с Джан...без тях не става...

Скрит текст:

Скъпи дружки ,весело посрещане на 2025 година!!!
Бъдете здрави, за да се радвате на всичко останало и сбъдвате мечтите си!
 Късмет и сполука на вас и вашите близки! Wine GlassChampagneChampagne

Приятно посрещане на Новата година!

# 544
  • Козлодуй
Честита Нова година!
Мили момичета, пожелавам на вас и семействата ви здраве, любов, много щастие и успехи!
Да бъде мирна и благодатна!

# 545

Здравейте,момичета!

Честита Нова година!
Да бъде мирна,здрава, успешна, щастлива ,изпълнена с любов и благоденствие!

Джан от снощи в Португалия....Има много снимки и видеа...

🆕 🆕 🆕
Нова година!🥂🎄
📍Quinta Do Casal Porto 🇵🇹
Пристигане на Джан за вечерта💥
Хайде да побъбрим малко преди тържеството, приятна вечер!
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_447434

https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456268694%2F078 … -199343470_447530

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_447496

Желая ви прекрасен ден!

# 546
За много години! Бъдете здрави, щастливи и обичани! Heart

Джан е бил ослепителен снощи Heart Eyes

# 547
  • Козлодуй
Откраднах си го от фейсбук, на телефона съм и ми е трудно да редактирам, по-късно ще го видя.

Част от разговора от снощната среща на Джан с феновете, дошли да посрещнат Нова година с него:

Здравейте! Hola!  Не се притеснявайте, няма да седя тук на сцената цял ден, ще дойда сред вас, за да седна с вас, а след това е много специален ден, ние сме тук не за да говорим за работа, а по-скоро да се забавляваме, така че Надявам се да се забавляваме.
Благодаря ви, че ми дадохте тази възможност да бъда с вас, защото за мен, идвайки от Турция и започвайки да живея в Италия, коледният период винаги е тъжен, тук не се празнува.  В Италия празнуват онези, които имат семейство, а аз винаги бях сам и затова периодът, в който не работиш, е тъжен за мен и си прекарвах лошо, така че тази година направих друга стратегия.  На Бъдни вечер вечерях с италианско семейство, което ме прегърна и ме настани, а на следващия ден със семейството на моя учител на испански, обядвах и се запознах със семейството му и така имахме испански обяд, за Нова година сме тук в Португалия с вас и ще празнувам, иначе щях да спя, щях да се прибера вкъщи.
Ще ви накараме да изживеете новогодишната нощ със семейства от цял ​​свят, има хора от Бразилия, Китай, Аржентина, Съединените щати и има хора, които ни следват в Streaming .
 „Направи ми страхотно впечатление, идвайки тук с моите приятели, те говориха за хората, които трябва да дойдат тук смениха континента и това наистина ме вълнува, че има хора, които пътуват и сменят континента, за да бъдат тук днес с мен, можем ли да попитаме тези, които са сменили континента, дали могат да вдигнат ръце?
❓Малко отклонение да попитам и аз..."съпрузите, къде са съпрузите?😂Хубав начин да се отървете от съпрузите, нали?😆"
„Заедно с вас, влизайки в новата година заедно с вас, се надявам, че ще мине много добре, защото според мен 2025 поне за мен ще бъде великолепна година, във всеки смисъл, нямам търпение да посрещна тази година.  Благодаря ви, това беше прекрасно начало според мен.
Прегръщам ви всички, но и физически ви прегръщах.  До следващия път!  Какво да кажа?😄Ще имаме възможност да се видим отново!“

# 548
Здравейте, момичета на Джан!

В първия ден от Новата 2025 година да си пожелаем да е здрава, мирна, успешна и много щастлива!  
Нека новата година да е по-добра от старата и нека здравето, любовта, късмета и добротата, бъдат винаги с нас!
А Джано да продължава да омайва света с талант, харизма и интелект.
Да покорява нови върхове, да създава красота и безброй незабравими герои.

Честита Нова година, Fandom!
#CanYaman

# 549
Добро утро,момичета!

🆕 🆕 🆕
от Джунейт и Илкер в #IG
Black Nib Екип 🎬 🎬

🆕🎄📽 Порто, Португалия. 01/01/25
Нова година!🥂🎄
📍Quinta Do Casal Porto 🇵🇹
Скрит текст:
✅На этой фотографии запечатлено исполнение еще одной мечты.
✒"Мой сын был так счастлив (сегодня он проснулся и говорил только о вчерашнем событии), с блеском в глазах, и все, что я могу сделать, это сказать спасибо. 🙏🏻 Благодарю Бога за все возможности и за то, что в моей жизни и на моем пути появились такие особенные люди, мой муж, poswolski (я люблю тебя), за то, что всегда поддерживал и поощрял нас с Тео абсолютно во всем, Джана за всю его любовь, разговоры с моим малышом, и доступность (уникальный человек, без сомнения, которым я восхищаюсь не моргнув глазом), всей его команде - @[object Object] , @[object Object] , @[object Object] , @[object Object] - за их неописуемую привязанность, и всей его команде поддержки - уникальному человеку, который позволил нам испытать все это! Есть так много людей, которых нужно поблагодарить, так много.... В любви недостатка не было! Приехать сюда было нелегко, но все это того стоило! ♥🙏🏻".
Тео и сын @[object Object], Тэй — один из участников страницы @[object Object], который был со мной на встрече Barra Shopping здесь, в Рио, с другими фанатами!
Тэй — тот самый бразильский фанатка, которая подарила Джану бразильскую бандану на мероприятии в Испании! Да, Тэй теперь может заказывать музыку в Fantástico, она видела Турко в Испании, а вчера в Порту.
А вчера с ней был Тео, я имею в виду, он также был в аэропорту на приеме, который фанаты устроили в Порту, он помогал выкрикивать имя Джана, участвовал, веселился и сопровождал свою маму в приключении.
Вчера вечером его снова сопровождала мать на мероприятии, и он снова повеселился, но теперь он практически друг турка... , ведь турок с ним болтал и в конце концов он крепко обнял Тео.
И нет более чистой и настоящей энергии, чем энергия ребенка, и мы хорошо знаем, как сильно Джан любит детей!
Фотография из них 3 отражает это! Он отражает чистоту, отражает свет, отражает привязанность и отражает принятие.
Посмотрите на улыбку Тео как на человека, который знает, что он помог своей маме воплотить в жизнь ее мечту увидеть Турко вблизи, посмотрите на улыбку Тэй, увидев, что ее кумир приветствовал ее сына, и посмотрите на улыбку Джана, он знает, что даже дети фанатов – тоже ваши фанаты!
Бразилия была очень хорошо представлена ​​🇧🇷❤
Пусть это красивое, полное смысла фото обновит нашу энергию добра, щедрости, любви и чистоты в этом 2025 году!

Желая ви приятен ден!

# 550
  • Козлодуй
Пост Илкер:
Стайлинг: Илкер Белги 🔥🔥

# 551
Здравейте,момичета!

Сутринта видях това във ВК...

🆕 🆕 🆕 📽
Съобщението за El Turco се появи в платформата GAIN.TV!!

🆕 🆕 🆕 📽
От #IG imdb
ТОП 10 на най-очакваните нови сериали за 2025 г., които неизменно се класират най-високо в седмичните телевизионни рейтинги на IMDbPro през 2024 г. Кое очаквате с най-голямо нетърпение? 📺 ✨
*Оценките на IMDbPro се основават на действителни показвания на страници от повече от 250 милиона месечни посетители на IMDb по целия свят.

Желая ви приятен ден!

# 552

El Turco с Can Yaman е в списъка на най-очакваните сериали за 2025 г.

IMDb, най-следваната в света база данни за филми и телевизионни сериали, публикува списъка „Очаквани с нетърпение филми на 2025 г.“. Единственият сериал от Турция, който влезе в списъка, който се състои от всички международни продукции, е "El Turco" на Ay Yapım.

От Birsen Altuntaş
3 януари 2025 г
IMDb, най-следваната платформа за рецензии на филми и телевизионни сериали в света, обяви своя годишен и дългоочакван списък „Нетърпеливо очаквани филми на 2025 г.“. С участието на Джан Яман в главната роля, по сценарий на Керем Дерен и Чисил Хазал Теним и режисиран от Улуч Байрактар, „El Turco“ на Ай Япъм е в списъка на най-очакваните телевизионни сериали за 2025 г. със своя огромен международен актьорски състав и високо качество на продукцията Той влезе от 9 ред.

Този престижен списък, оформен от интензивния интерес на потребителите на IMDb, обединява най-вълнуващите филми и телевизионни сериали, които ще бъдат пуснати през 2025 г. Според класацията на MOVIEmeter, която е създадена с данните на IMDb, която се актуализира всяка седмица и отразява реалния потребителски интерес, с повече от 250 милиона потребители по целия свят, сериалът "El Turco" вече е добавен към списъците за гледане от милиони на зрителите по света. В списъка, в който "El Turco", с участието на Can Yaman, е класиран на 9-то място, има и телевизионни сериали, които милиони зрители очакват с нетърпение, като Daredevil: Reborn, Alien:Earth, Suits: L.A,  IT: Welcome to Dery, A Knight of the Seven Kingdoms.

„El Turco“, който привлече световното внимание още преди да излезе на екран и още веднъж демонстрира силата на Турция в индустрията на телевизионните сериали, има впечатляваща история, която съчетава историческа драма с модерен разказ. „El Turco“, заслужил своето място сред най-очакваните продукции по света, разказва историята на османския еничар Хасан Балабан, който става герой в село Моена в Северна Италия, където се укрива, след като е ранен при Втора обсада на Виена.

С участието на Can Yaman в главната роля, актьорският състав включва Greta Ferro (Lo E Mio Fratello), Sai Bennet (Mr. Selfridge), Kieran O'Reilly (Vikings), Nigel Pilkington (The King's Man), Veronica Ferres (Die Frau vom Чекпойнт), Магнус Самуелсон (Вещерът), Халук Пиес (Малазгирт 1071), Уил Кемп (Царство), Славко Собин (Папилон), С участието на много успешни имена като David Nykl (Supernatural) и Madalena Aragao (Quero Destino); Продуцираният от продуцентския екип „Ел Турко” с престижни награди като Еми и Бафта, заснет изцяло на английски език и състоящ се от 6 епизода, ще се срещне с публиката съвсем скоро.

# 553
Здравейте,момичета! Hug
Лаптопът ми не работи.Изчаквах,че може да се обновява,но още не работи.
Ако има ново за Джан вие ще го пуснете.
Хубав следобед! Two Hearts

# 554

Нищо ново не открих за Джано, но бързам да ви редувам, за да може вие да споделите ново инфо ако се появи.
Злати, дано се е оправил лаптопа ти, че да продължиш да ни вдъхновяваш със сутрешните постове и ароматно кафенце.
От страницата на GAİN:
Цитат
"El Turco" беше единственият телевизионен сериал от Турция, който влезе в списъка на IMDB "Очакваме с нетърпение към 2025"! 🔥⚔ Продуциран от Ay Yapım #ElTurco , с участието на Can Yaman, по сценарий на Kerem Deren и Çisil Hazal Tenim и режисиран от Uluç Bayraktar, скоро ще бъде на GAİN! 

Топъл, уютен, безгрижен и много спокоен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт